Keystone logo
Palm Beach State College

Palm Beach State College

Palm Beach State College

pengenalan

The Pathway untuk Kejayaan dalam Palm Beach County

Sejak membuka pintu lebih dari 80 tahun yang lalu, Palm Beach State College telah menjadi pemain penting dalam pertumbuhan dan kemakmuran Palm Beach County yang luar biasa. Graduan kami - pemimpin masyarakat dan perniagaan selama beberapa generasi - telah memberi kesan kepada setiap industri dan terus melakukannya sehingga hari ini.

Ditubuhkan pada tahun 1933 sebagai kolej komuniti awam pertama di Florida, Palm Beach State telah berkembang dari tiga bilik darjah dan 41 pelajar tempatan menjadi lima kampus dan 48,757 pelajar dari lebih dari 161 negara. Salah satu pengeluar utama lulusan ijazah bersekutu di AS, PBSC juga menawarkan ijazah sarjana muda, sijil profesional, latihan kerjaya, dan pendidikan korporat dan berterusan.

Selama bertahun-tahun, Palm Beach State College telah mengembangkan misi, program dan jangkauannya untuk menjadi institusi pengajian tinggi terbesar di Palm Beach County dan yang terbesar keempat (berdasarkan FTE) dari 28 kolej di Florida College System. Setiap tahun, lebih ramai lulusan sekolah menengah Palm Beach County memilih PBSC daripada institusi lain. Pelajar mendaftar di lokasi kampus di Lake Worth, Boca Raton, Palm Beach Gardens, Belle Glade dan Loxahatchee Groves, serta mengikuti kursus dalam talian.

Lokasi

  • Lake Worth

    South Congress Avenue,4200, 33461, Lake Worth

    Program

    Soalan