Keystone logo
Pacific College of Technology

Pacific College of Technology

Pacific College of Technology

pengenalan

Pacific College of Technology adalah pembekal berdaftar yang memenangi anugerah pendidikan dan latihan vokasional, yang menawarkan kursus dalam bidang Perakaunan, Perniagaan, Pengurusan dan Teknologi Maklumat. Dengan melengkapkan diploma / diploma lanjutan dengan kami, pelajar membuka laluan untuk masuk ke dalam hampir semua universiti di Australia dan telah bersedia untuk kerja-kerja yang sebenar.

Top 10 sebab-sebab untuk memilih Pacific College of Technology

Kolej ini adalah ASQA diluluskan dan CRICOS berdaftar. Semua kursus kami mengikuti Kerangka Kelayakan Australia dan memenuhi piawaian AQTF. Kami mempunyai kakitangan yang berkelayakan dan sokongan untuk membantu anda lancar beralih kepada belajar di Sydney. Kami menawarkan struktur harga yang sangat kompetitif. Anda boleh memindahkan kredit yang diperolehi di Pacific College of Technology ke universiti. Kolej ini mempunyai pengaturan masa kelas fleksibel (malam dan hujung minggu boleh didapati). Kursus di Pacific College of Technology menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang betul untuk berjaya dalam persekitaran kerja yang dinamik. tenaga pengajar kami menyediakan amali, latihan praktikal dalam persekitaran yang berteknologi tinggi dan inovatif. Terdapat pelbagai baik kursus dipilih untuk memenuhi keperluan anda. Kolej ini terletak betul-betul bersebelahan dengan Stesen Kereta Api Auburn di tengah-tengah Sydney, Australia.

Hands-on, latihan praktikal

Kami memberi tumpuan kepada kemahiran praktikal yang anda perlu berupaya untuk melaksanakan dalam kerjaya pilihan anda. Kami memberi anda asas yang kukuh dalam teori, kemudian mengajar anda bagaimana untuk memohon kepada keadaan perniagaan dunia sebenar.

Diiktiraf oleh universiti-universiti Australia

Semua kursus kami adalah diluluskan kerajaan, jadi ia diiktiraf oleh universiti-universiti dan kolej Australia. Dengan mengambil diploma (atau di atas) dengan Pacific College of Technology, anda boleh menerima kredit ke arah program ijazah Sarjana Muda.

Sediakan untuk universiti

Kami akan membantu anda membuat persediaan untuk melanjutkan pelajaran di universiti Australia dengan mengajar anda kemahiran akademik penting seperti esei, laporan dan penulisan tugasan, penyelidikan, rujukan dan analisis kritikal.

Satu pengalaman pembelajaran yang menyeronokkan

Anda akan menikmati masa anda di Australia dengan suasana kampus santai dan mesra kami. Plus, kami akan membantu anda berseronok dengan aktiviti menaja seperti lawatan ke tempat tarikan Sydney, barbeku dan pertandingan sukan.

mengenai Sydney

Kolej ini terletak di Auburn, iaitu kira-kira 20 km dari CBD Sydney. Kolej ini terletak 2 minit berjalan kaki dari Stesen Kereta Api Auburn, yang membolehkan pelajar peluang untuk menikmati kemudahan yang menyenangkan pengangkutan, pusat membeli-belah berdekatan, pasar, restoran dan hiburan. Sydney menyediakan satu persekitaran yang terbaik untuk pembelajaran yang unik dan pengalaman sosial.

Lokasi

  • Sydney

    Pacific College of Technology Level 1, 91-95 Rawson Street Auburn , NSW 2144, Sydney

    Soalan