Keystone logo

Penn State Dickinson Law

A logo

pengenalan

Penn State Dickinson Law berkomitmen untuk menghasilkan pengacara yang siap dengan profesi yang dilengkapi dengan pengetahuan doktrin, kemahiran praktikal, dan kecekapan ekstralegal yang diperlukan untuk unggul dalam pasaran perundangan yang semakin global. Keistimewaan pendidikan Undang-undang Dickinson adalah kurikulum inovatif yang, sejak hari pertama sekolah undang-undang, sangat bergantung pada pembelajaran pengalaman untuk mempersiapkan pelajar kita untuk mengamalkan undang-undang dan komuniti yang ramah dan menyokong. Ditubuhkan di Carlisle, Pennsylvania, pada tahun 1834, Dickinson Law adalah sekolah undang-undang tertua di Pennsylvania dan yang kelima tertua di negara ini. Selama lebih dari 186 tahun, lulusan Dickinson Law telah memasukkan peguam, hakim, pemimpin kerajaan dan korporat, dan pendidik undang-undang yang paling terkenal di negara ini. Penggabungan tahun 1997 kami dengan Penn State memperluas reputasi, rangkaian, dan program ijazah bersama — melengkapkan warisan Dickinson Law sebagai pemimpin inovatif dalam pendidikan pengalaman. Untuk memastikan bahawa kami dapat memberikan latihan langsung untuk pelajar kami, Dickinson Law telah membatasi setiap LL.M. kohort pada 20 orang pelajar. Saiz kelas yang disengaja ini memastikan bahawa pelajar mendapat perhatian yang terfokus dari fakulti, menjamin banyak peluang untuk belajar dalam suasana latihan, dan memenuhi janji sekolah undang-undang untuk menempatkan pelajarnya dengan sebaiknya untuk mendapatkan pekerjaan di pasaran yang kompetitif.

Prinsip Teras Fakulti Penn State Dickinson Law - Penn State Dickinson Law telah menerapkan prinsip teras berikut, yang mencerminkan dan membimbing nilai dan aspirasi institusi:

 1. Untuk memberi pelajar kami pelbagai kemahiran konkrit yang diperlukan untuk berperanan paling berkesan sebagai profesional undang-undang di peringkat tempatan, negeri, nasional, transnasional, dan antarabangsa pada abad ke-21.
 2. Untuk terlibat dalam pencarian pengetahuan dan kebijaksanaan yang berterusan yang kita kongsi bukan sahaja kepada pelajar kita tetapi juga dengan profesional undang-undang, sarjana, pembuat dasar, dan lain-lain, selaras dengan peranan Penn State sebagai universiti penyelidikan bertaraf dunia.
 3. Dengan rela menyumbangkan perkhidmatan kami ke universiti dan usaha tempatan, negara, nasional dan antarabangsa untuk meningkatkan pemahaman global, kehidupan dan kesejahteraan pelajar kami, dan dunia di mana mereka akan hidup.
 4. Untuk berusaha, setiap hari, untuk memupuk rasa komuniti dan saling menyokong antara dan di antara fakulti, pelajar, dan kakitangan, dan dalam interaksi kita di luar sekolah undang-undang.

Kurikulum

The LL.M. program adalah kursus pengajian 24 kredit, satu tahun akademik. Pelajar mesti mendaftar sekurang-kurangnya 12 kredit setiap semester dan boleh mendaftar tidak lebih daripada 17 kredit setiap semester. Kursus asas program memperkenalkan anda kepada metodologi analisis unik kami. Pelajar kemudian boleh memilih kursus dari kurikulum "The Lawyer As ..." kami yang dibahagi dengan bidang pengajian khusus, dan membuat trek yang diperibadikan berdasarkan bidang minat. LL.M. pelajar boleh mendaftar dalam pelbagai kursus yang ditawarkan dalam kurikulum sekolah undang-undang, termasuk kursus pengajian yang fokus dalam salah satu bidang khusus di bawah:

 • Timbangtara, Pengantaraan, dan Rundingan
 • Undang-undang perniagaan
 • Undang-undang Perlembagaan dan Pentadbiran
 • Undang-undang dan Prosedur Jenayah
 • Undang-undang Siber, Privasi Data & Keselamatan Maklumat
 • Undang-undang Penatua
 • Undang-undang dan Dasar Kesihatan
 • Harta Intelek & Inovasi
 • Advokasi Percubaan Antarabangsa
 • Undang-undang Faedah Awam
 • Undang-undang Keselamatan
 • Undang-undang cukai
 • Advokasi Percubaan dan Litigasi

LL.M. Kajian Bebas dan Pembelajaran Berpengalaman LL.M. pelajar boleh mengikuti kursus pengajian bebas sehingga 3 kredit dalam satu semester, dan tidak lebih daripada jumlah 4 kredit selama dua semester LL.M. program. Pelajar di LL.M. program juga boleh mengikuti berbagai kursus kemahiran pengalaman. Dengan kelulusan Dekan Bersekutu untuk Hal Ehwal Akademik, LL.M. pelajar juga boleh mendaftar dalam kursus pembelajaran eksperimental pro bono yang ditawarkan di sekolah undang-undang. LL.M. pelajar yang layak untuk Latihan Praktik Kurikulum atau mempunyai kebenaran bekerja di AS juga boleh mendaftar dalam program magang. E-mel Emily Michiko Morris dengan sebarang pertanyaan mengenai penyertaan.LL.M. pelajar boleh memohon untuk mengikuti semester ketiga pengajian undang-undang dengan tujuan untuk menyelesaikan program pembelajaran pengalaman atau bersiap untuk peperiksaan bar AS.

Magang kerana Sekolah Undang-undang Dickinson terletak kurang dari 20 batu dari ibu negara dan kurang dari dua jam dari Washington, DC, pelajar kami mempunyai peluang untuk bekerja dengan firma undang-undang negara; agensi kerajaan di peringkat tempatan, negeri dan persekutuan; syarikat swasta; dan pertubuhan bukan untung-dan dengan berbuat demikian, untuk mendapatkan rasa masyarakat komuniti bandar, pinggir bandar dan luar bandar.

Pelajar Fakulti Undang-undang Dickinson belajar dari fakulti sepenuh masa yang khas dan berdedikasi yang dilengkapi dengan fakulti tambahan pengacara dan hakim. Yang ketara, hampir semua ahli fakulti sepenuh masa telah menghabiskan bertahun-tahun mempraktikkan undang-undang dan terus terlibat secara nasional dan antarabangsa dengan profesion undang-undang melalui proses litigasi pro-bono, mediasi, jawatankuasa penasihat, dan biasiswa. Fakulti percaya bahawa misi ilmiah dan pengajaran mereka harus saling melengkapi. Sebagai cendekiawan yang terlibat, mereka menerima bahawa pemahaman teori yang kuat sangat diperlukan untuk kemampuan pelajar kita untuk beroperasi sebagai profesional undang-undang dalam persekitaran perundangan yang semakin global, pelbagai, dan canggih. Fakulti ini berkomitmen penuh untuk komuniti dan menyokong kejayaan pelajar kami. Jauh sebelum menjadi mode, fakulti menerapkan kebijakan pintu terbuka yang mendorong pelajar untuk berhenti di pejabat fakulti tanpa janji temu.

Komuniti Inklusif Kami percaya bahawa kepelbagaian memperkaya pengalaman pendidikan setiap orang. Kami adalah sebagai komited untuk mengalu-alukan orang-orang budaya dan gaya hidup yang pelbagai kerana kami menyediakan mereka untuk menjadi pengacara sedia-bersedia generasi yang akan datang. Sebagai komuniti yang inklusif, Undang-undang Dickinson mentakrifkan kepelbagaian secara meluas termasuk perkauman dan etnik minoriti, wanita, individu kurang upaya, ahli komuniti LGBTQ, veteran, pelajar generasi pertama, pelajar dewasa dan mana-mana orang lain yang mengalami subordinasi, peminggiran atau pengasingan dalam komuniti akademik kerana status identiti mereka. Kami gembira dapat menyokong pelbagai pertubuhan pertalian pelajar, seperti:

 • Persatuan Pelajar Undang-undang Hitam (BLSA)
 • Latino / Persatuan Pelajar Undang-Undang (LLSA)
 • Persatuan Pelajar Undang-undang Asia Pasifik Amerika (APALS)
 • Kaukus Undang-undang Ketenteraan (MLC)
 • OutLAW (persatuan pelajar LGBTQ +)
 • Kaukus Undang-undang Wanita (WLC)

Selain itu, kursus teras Dickinson Law mengintegrasikan pelbagai perspektif dan meneliti kepelbagaian kepelbagaian kepada undang-undang, proses undang-undang, dan amalan. Melalui penawaran kurikulum Sekolah Undang-undang dan aktiviti ekstrakurikulernya, pelajar-pelajar Undang-undang Dickinson dapat mengembangkan kecekapan budaya dan lebih memahami pandangan-pandangan minoriti.

Jaringan Alumni Bukan sahaja anda akan menjadi sebahagian daripada warisan lulusan Dickinson Law yang panjang dan membanggakan ini, tetapi anda juga akan menjadi ahli rangkaian alumni Penn State yang mempunyai lebih daripada 725,000 orang - rangkaian alumni aktif dan pembayaran iuran terbesar di dunia. Undang-undang Dickinson mempunyai LL.M. alumni yang bekerja di seluruh dunia.

Perkhidmatan Kerjaya Untuk membantu pelajar merundingkan pasaran pekerjaan yang mencabar hari ini, Dickinson Law menawarkan sejumlah sumber yang melangkaui dan melangkaui perkhidmatan kerjaya tradisional. Jaringan luas alumni setia dari kedua-dua Penn State dan Undang-undang Dickinson berkomitmen untuk membantu pelajar-pelajar kita berjaya dalam profesion mereka yang dikehendaki. Graduan Undang-undang Dickinson menikmati kerjaya yang bermanfaat dalam pelbagai bidang amalan undang-undang, serta dalam perniagaan dan industri, kerajaan, dan akademik.

Lokasi

 • 150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

Soalan