Keystone logo
© Quality Fly
Quality Fly Aviation Academy

Quality Fly Aviation Academy

Quality Fly Aviation Academy

pengenalan

Program Latihan Juruterbang Syarikat Penerbangan Baharu

ATPL Bersepadu akademi telah direka bentuk untuk memastikan tahap kecekapan tertinggi untuk terbang dalam syarikat penerbangan yang paling mencabar di seluruh dunia dan untuk menyediakan pelajar menghadapi keadaan kehidupan sebenar.

Program baharu merangkumi bukan sahaja keperluan EASA terkini dan masa hadapan, seperti KSA, Advanced UPRT, CBTA dan TEM, tetapi juga berinovasi termasuk:

 • 40 jam APS MCC dalam AIRBUS 320 FFS LEVEL D. APS MCC ini menggandakan jam MCC standard, meningkatkan persediaan untuk penilaian simulator syarikat penerbangan
 • Gliding - 3 penerbangan Basic Gliding dalam program latihan mereka, serta kelas teori. Ia menjadi semakin biasa bagi syarikat penerbangan untuk menambah sesi meluncur pada struktur latihan mereka untuk meningkatkan kemahiran pengendalian, sekali gus mengatasi kesan automasi
 • Latihan berorientasikan keperluan syarikat penerbangan, dengan tumpuan pada kemahiran insaniah yang melengkapkan kemahiran teknikal, mengikuti kecekapan Teras ICAO
 • Akses tanpa had kepada simulator latihan terkawal
 • 100% dalam armada kokpit kaca generasi baharu dengan penghormatan alam sekitar tertinggi dengan penggunaan sehingga 50% lebih rendah daripada armada lama yang setara
 • Penerbangan malam dalam kapal terbang berbilang enjin
 • Susulan hujung ke hujung termasuk latihan pengukuhan satu sama satu dan penyediaan Nasihat Kerjaya

Hubungi kami atau sertai salah satu Hari Terbuka kami untuk mengetahui tentang program kami atau untuk mengetahui sama ada menjadi Juruterbang adalah pilihan yang baik untuk anda.

Mengapa Lesen EASA?

Lesen yang paling diiktiraf oleh Pihak Berkuasa Penerbangan di seluruh dunia. Terima kasih kepada piawaiannya yang lebih tinggi
berbanding Lesen FAA dan rekod penjejakan pelajar yang lebih dipercayai, Pihak Berkuasa Penerbangan cenderung memilih untuk mengupah pemegang lesen EASA .

FAA memerlukan minimum 1500 jam penerbangan untuk bekerja sebagai Pegawai Pertama dalam Syarikat Penerbangan di banyak negara, seperti AS. Walau bagaimanapun, pemegang EASA tidak mempunyai had untuk terbang sebagai Pegawai Pertama dalam mana-mana Syarikat Penerbangan selepas tamat kursus Bersepadu ATPL, dengan sekurang-kurangnya jumlah 220 jam .

Perangkaan

Kami berbangga dengan metrik kami

+90%

Pengetahuan Teori
Kadar Lulus Peperiksaan Kali Pertama

+95%

Latihan Penerbangan
Kadar Lulus Peperiksaan Kali Pertama

+150K

Pengalaman Syarikat Penerbangan
Waktu Penerbangan terakru oleh Pasukan kami

+30

Kebangsaan
Lalat Berkualiti Menggalakkan Kepelbagaian

Armada

Kami mempunyai 11 armada pesawat, yang terdiri daripada:

 • 3 Tecnam P2002JF
 • 5 Tecnam P2008 JC
 • 2 Tecnam P2006T
 • 1 Cessna 172S

Kami telah memperbaharui dan mengembangkan armada kami sejak 2018 pada kadar dua pesawat setahun. Pada tahun 2024, kami mempunyai 4 lagi pesawat Tecnam P2008 serba baharu yang akan tiba.

Simulator kami terdiri daripada:

 • 1 FNPT II Elite King B200 Turboprop MCC (digunakan semasa fasa IFR)
 • 1 Simulator Penerbangan Penuh Tahap Gerakan Penuh Airbus A320 D (berpangkalan di Lapangan Terbang Antarabangsa Barajas dan digunakan untuk bahagian APS-MCC latihan anda.

  Ciri-ciri Kampus

  Kemudahan yang dioptimumkan berdasarkan Syarikat Penerbangan Generasi Baharu

  • Sekolah Rendah
  • Pentadbiran
  • Ops Penerbangan

  Mengapakah Madrid, Sepanyol, pangkalan lokasi yang optimum untuk latihan anda?

  • >300 hari cerah setahun membolehkan kursus selesai lebih cepat.
  • >1,500 penerbangan sehari menghubungkan Madrid dengan dunia.
  • >40 Lapangan Terbang Antarabangsa di sekitar Sepanyol, Portugal dan Afrika Utara untuk persekitaran latihan yang diperkaya.
  • -30% kurang kos sara hidup daripada negara Eropah Utara.

  Persekitaran Panas

  Salah satu nilai kita yang tidak ketara dan paling luar biasa ialah persekitaran keluarga kita . Kami tahu bahawa prestasi terbaik dicapai apabila pelajar berasa seperti di rumah dalam suasana yang hangat . Kami amat berbangga dengan pasukan kami yang bekerja keras dan bersemangat untuk membawa pelajar kami kunci kejayaan sebagai Juruterbang Syarikat Penerbangan dalam persekitaran yang biasa.

   Kemasukan

   Adakah anda memerlukan soalan anda dijawab dengan pantas?

   Mesej pegawai kemasukan kami:

   Eropah Selatan dan Amerika Latin: Juan Antonio de Soto +34 659 68 81 58 (Bahasa Sepanyol/Inggeris)

   Eropah Utara dan Seluruh Dunia: Christopher Normandale +34 648 46 29 17 (Bahasa Inggeris)

   Atau hantar mesej kepada kami melalui laman web kami.

   Testimoni Pelajar

   Mengapa belajar di Quality Fly Aviation Academy</p>

   1. Pelaburan Terbaik

   Kami menganggap kursus ATPL kami sendiri sebagai pelaburan seumur hidup calon. Quality Fly menawarkan latihan yang paling inovatif dan lengkap pada harga yang kompetitif :
   Bukan sahaja latihan kami termasuk keperluan kawal selia terkini dan masa hadapan seperti APS MCC, UPRT, CBT, TEM dan KSA; tetapi kami menawarkan nilai tambahan kepada anda sebagai satu-satunya akademi termasuk Simulator Penerbangan Penuh dan latihan Meluncur dalam kursusnya.

   2. Latihan Berfokuskan Syarikat Penerbangan

   Latihan kami direka untuk calon mencapai standard tertinggi yang diharapkan dalam syarikat penerbangan paling terkenal hari ini, yang merangkumi bukan sahaja kemahiran teknikal, tetapi latihan kemahiran bukan teknikal, termasuk dalam set lengkap kecekapan utama:

   • Pencegahan dan pemulihan kecewa
   • Membuat keputusan dan pengurusan kegagalan
   • Pengurusan ancaman dan kesilapan
   • Latihan kesedaran situasi
   • Pembangunan kesedaran berpuas hati

   3. Tempoh Optimum

   Lebih cepat calon kami menjadi pemegang Lesen Juruterbang Pengangkutan Syarikat Penerbangan lebih cepat mereka akan menyertai syarikat penerbangan sebagai Pegawai Pertama dan dengan itu, lebih cepat mereka akan mendapat pulangan pelaburan mereka. Quality Fly adalah salah satu daripada beberapa organisasi di
   Eropah dibenarkan oleh EASA untuk kursus ATPL selama 20 bulan . Terima kasih kepada pangkalan operasi cuaca optimum kami, armada baharu dan lebihan, sukatan pelajaran terus ke titik dan pasukan kami yang terlatih, ini hanyalah beberapa sebab untuk menyertai kursus dipercepatkan kami.

   4. Persekitaran Antarabangsa

   Sebagai akademi penerbangan yang berfokus pada peringkat global, dengan 100% kelas kami diajar dalam bahasa Inggeris , QUALITY FLY berbangga untuk menjadi tuan rumah pangkalan pelajar antarabangsa yang mempunyai lebih daripada 35 kewarganegaraan yang berbeza.


   Di QUALITY FLY, kami percaya dalam membangunkan pelajar kami melangkaui latihan teknikal. Persekitaran antarabangsa kami memastikan pembangunan semula jadi kesedaran budaya, yang merupakan kelebihan penting dalam dunia penerbangan global, di mana peluang terbaik mungkin terletak di sisi lain planet ini. Ia juga menghasilkan rakan dan hubungan sepanjang hayat di seluruh dunia.

   5. Peralatan Terkini

   QUALITY FLY mempunyai salah satu armada terbaharu dan paling moden di EU , menggabungkan konfigurasi berasaskan GPS analog untuk kemahiran instrumen terbang yang mantap, dengan kokpit kaca sebagai pengenalan Syarikat Penerbangan . Penyeragaman armada kami yang tinggi memberikan pelajar pengurangan ketara masa suai kenal semasa latihan. Untuk sesi simulator latihan kami dilakukan dalam B200 FNPT II (turboprop), simulator A320 FNPT II (jet) dan A320 FFS (jet).

   6.Bimbingan hujung ke hujung

   Oleh kerana laluan dari mula membuka buku anda untuk menghadapi industri penerbangan profesional boleh menjadi panjang dan sukar, kami mengikuti dan melatih setiap pelajar kami dengan teliti - bermula dari hari pertama persekolahan hingga persiapan terakhir untuk mendapatkan pekerjaan.
   Pengajar kami menjejaki kemajuan pelajar secara berterusan dengan mesyuarat tetap dan bimbingan satu lawan satu untuk mengelakkan sebarang penyelewengan daripada laluan prestasi yang dijangkakan. Susulan ini dilengkapkan dengan sesi nasihat kerjaya yang berbeza . Gabungan di atas menyediakan pelajar kami kadar lulus peperiksaan kali pertama yang hebat dan kejayaan penilaian syarikat penerbangan .

   7. Penyelesaian Perumahan

   Memandangkan kursus KUALITI FLY adalah intensif, kami tidak mahu pelajar kami membuang masa untuk menguruskan rumah. Kami menawarkan penyelesaian penting:

   • Lokasi yang sesuai tanpa memerlukan kereta - 40 minit ke lapangan terbang dan berdekatan dengan stesen metro dengan akses mudah ke pusat bandar.
   • Harga yang kompetitif - sekitar 30% kurang daripada kediaman Eropah yang lain
   • Semua utiliti termasuk - internet, elektrik, air dan pembersihan asas
   • Deposit satu bulan - bukannya tiga bulan yang diperlukan oleh agensi
   • Lengkap - dengan semua kemudahan

   8. Peluang Pekerjaan Pengajar

   QUALITY FLY ialah organisasi yang semakin berkembang, berdedikasi untuk mengekalkan pasukan pengajar yang bermotivasi tinggi dan berkualiti tinggi. Proses pemilihan pelajar kami mengambil kira perkara ini, jadi selain untuk mendidik juruterbang syarikat penerbangan masa depan, kami juga menganggap pelajar kami sebagai bakal pengajar penerbangan yang layak untuk bekerja di QUALITY FLY.

   Jawatan pengajar penerbangan adalah salah satu pengangkutan terbaik untuk mendapatkan pekerjaan dalam syarikat penerbangan. QUALITY FLY menawarkan kursus pengajar bersama dengan kontrak pekerjaan

   </div>

   Quality Fly Aviation Academy memegang Sijil Organisasi Latihan yang Diluluskan E-ATO-197 , mengikut peraturan Agensi Keselamatan Penerbangan Eropah EASA, yang dikeluarkan oleh cabang Sepanyolnya Asociación Española para la Seguridad Aerea AESA. Quality Fly Aviation Academy diluluskan untuk mengeluarkan:

   Set lengkap kursus latihan perintis sehingga CPL dan ATPL, termasuk:

   ATPL bersepadu

   Modular ATPLPPLteori ATPLPembelajaran jarak jauh teori ATPLPenilaian malamIR MEP dan IR SEPIR PBNIR MEP dan IR SEP berasaskan kompetensiCPLUPRT lanjutanMCCPBNKSA 100

   Dan juga semua Kursus Pengajar, termasuk:

   • Pengajar Penerbangan
   • IRI
   • CRI
   • MCCI
   • Penyegar semua penilaian Pengajar
   • FI UPRT

   Anda boleh melihat dan memuat turun salinan Sijil ATO di tapak web kami.

   Lokasi

   • Madrid

    Carretera Barrio de la Fortuna, s/n, 28054, Madrid

    Soalan