Keystone logo

Riverside City College

A logo

pengenalan

Kami Lebih Daripada Sekolah...Kami Jambatan ke Masa Depan Anda

Riverside City College

Kami mempunyai program dan aktiviti yang memenuhi matlamat dan minat anda. Di RCC kami menawarkan program ijazah dan sijil. Kami adalah titik permulaan yang berpatutan untuk pemindahan ke kolej/universiti pilihan anda. Kami akan membawa anda ke kerjaya impian anda. Diperkasakan. Berubahlah. Mohon hari ini.

Apa yang Kami Sediakan

Janji

Kami memperkasakan pelajar untuk menjadi lebih…dan mencapai potensi mereka sambil berkhidmat kepada komuniti kami dan mengubah kehidupan. Tidak kira dari mana anda datang, anda dialu-alukan di RCC .

Bandingkan Kos

Masa anda bersama kami akan membolehkan anda memperoleh pendidikan tentang bahan, angka tidak berbohong. Kami berbangga untuk berkongsi hasil terukur yang kami nikmati tahun demi tahun. Mulakan cerita anda.

Akreditasi

Integriti. Kualiti. Keberkesanan. Kami yakin dengan apa yang kami sediakan kepada masyarakat, secara sukarela menjalani penilaian bebas bukan kerajaan dan semakan rakan sebaya.

Jadi Lebih Banyak, Capai Potensi Anda

RCC komited untuk kejayaan pelajar. Saiz kelas kami yang lebih kecil membolehkan anda berhubung dengan lebih baik dengan profesor anda. Program sokongan kami direka bentuk untuk membimbing anda mencapai matlamat anda.

Lebih 100 Ijazah dan Sijil

Ke mana pendidikan anda akan membawa anda? RCC boleh berfungsi sebagai cara yang berpatutan untuk memulakan pendidikan anda sebelum berpindah ke institusi lain atau tinggal untuk menamatkan pendidikan anda di kampus kami.

Masyarakat Hidup

Riverside ialah kawasan yang meriah dan penting yang terkenal dengan seni dan budayanya — dengan acara di kampus dan berdekatan — yang menyimpan begitu banyak rangsangan dan pilihan bagi mereka yang ingin merasainya.

Misi

Riverside City College memberi perkhidmatan kepada komuniti pelajar yang pelbagai dengan menawarkan sijil, ijazah dan program pemindahan yang membantu pelajar mencapai matlamat pendidikan dan kerjaya mereka. Kolej ini berusaha untuk meningkatkan mobiliti sosial dan ekonomi pelajar dan komunitinya dengan bersedia untuk bertemu pelajar di mana mereka berada, menghargai dan menyokong setiap pelajar dalam kejayaan mencapai matlamat mereka, dan mempromosikan persekitaran yang inklusif, berfokuskan ekuiti.​

Visi

Riverside City College berusaha untuk menyediakan peluang pendidikan cemerlang yang responsif kepada pelbagai keperluan pelajar dan komunitinya serta memperkasakan kedua-duanya untuk menjadi peserta aktif dalam membentuk masa depan.

Nilai Kebanggaan Harimau

Tradisi dan Inovasi: Kami bekerja secara kolaboratif untuk membangunkan penyelesaian yang fleksibel dan kreatif untuk memenuhi keperluan komuniti kami yang semakin berkembang dan menerima perubahan sambil menghormati tradisi dan warisan perkongsian kukuh kami.

Integriti dan Ketelusan: Kami menggalakkan persekitaran amanah dengan bersikap jujur, adil, telus dan saksama. Kami menghormati komitmen kami kepada pelajar, kakitangan dan komuniti kami.

Pertumbuhan dan Pembelajaran Berterusan: Kami komited terhadap siasatan intelektual, refleksi, pembangunan profesional dan pertumbuhan untuk semua pihak berkepentingan. Kami melaraskan amalan pengajaran kami untuk menyediakan peluang dan hasil yang saksama dan untuk menggalakkan pembelajaran berterusan untuk pelajar, fakulti dan kakitangan kami.

Ekuiti-Fikiran: Kami menggalakkan keadilan sosial dan kesaksamaan.

Responsif: Kami bertindak balas terhadap keperluan pelajar dan komuniti kami melalui penglibatan dan kerjasama.

​Berpusatkan Pelajar : Kami mencipta persekitaran pembelajaran bermakna yang menghargai kekuatan dan pengalaman yang dibawa oleh pelajar kami dan yang menyokong pelajar dalam membangun dan mencapai matlamat peribadi, pendidikan dan kerjaya mereka.

Pilihan Kemasukan 2

Biasiswa dan Pembiayaan Pilihan 2

Lokasi

  • Magnolia Avenue,4800, 92506, Riverside

Soalan