Keystone logo
Reading Area Community College - RACC

Reading Area Community College - RACC

Reading Area Community College - RACC

pengenalan

Reading Area Community College (RACC) adalah institusi pendidikan terbuka yang terakreditasi, komprehensif dan menyediakan yang berikut: Program ijazah, sijil dan diploma bersekutu; latihan berfokus kerjaya; kerja kursus peralihan; latihan kemahiran untuk perniagaan dan industri; program pengayaan peribadi dan aktiviti perkhidmatan awam. Ditaja oleh Berks County, College menyediakan akses yang berpatutan untuk memenuhi keperluan pendidikan masyarakat yang dikenal pasti.

Pelajar dari setiap peringkat umur, bangsa, agama dan pelbagai negara di seluruh dunia memilih untuk belajar di sini. Mereka yang mencari ijazah di kolej tertarik dengan program seperti kejururawatan, penjagaan pernafasan, keadilan jenayah dan perniagaan. Orang lain mengikuti kursus individu untuk memperoleh kemahiran atau minat, atau mengikuti sijil dalam pelbagai mata pelajaran. Bahagian Pendidikan Komuniti / Pembangunan Tenaga Kerja menawarkan program seperti bantuan pergigian, pembantu kesihatan di rumah, bantuan veterinar dan persiapan GED.

Kolej memainkan peranan penting dalam komuniti perniagaan juga. Pusat Latihan dan Teknologi Schmidt menyediakan latihan dalam kepemimpinan kanan, teknologi pembuatan, teknologi maklumat, kesediaan tempat kerja dan literasi di tempat kerja. RACC juga bekerjasama dengan organisasi komuniti lain untuk meningkatkan daya hidup ekonomi bandar dan daerah.

Lokasi

  • Reading

    South 2nd Street,10, 19602, Reading

    Soalan