Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Recording Connection Audio School

Recording Connection Audio School

Recording Connection Audio School

pengenalan

Mengenai Rakaman Connection

Satu bahagian daripada Rakaman, Radio, Filem dan Sambungan Culinary (RRFC) Sambungan Rakaman ini merupakan sekolah perdagangan yang diiktiraf oleh industri ditujukan untuk menyediakan anda dengan praktikal, satu-satu latihan untuk kerjaya sebagai seorang jurutera audio atau penerbit muzik. Matlamat menyeluruh kami bukan semata-mata untuk melengkapkan anda dengan kemahiran yang anda perlukan, tetapi juga untuk membantu anda memecah masuk ke dalam industri ini dengan meletakkan anda dalam kedudukan untuk mendapat pengalaman on-the-job semasa membuat sambungan industri penting.

Melalui pendekatan pembelajaran kita revolusi mentor-pelatih (extern), kita berpasangan setiap pelajar kita dengan penerbit muzik sebenar atau jurutera audio yang menyediakan latihan pada satu-satu dalam studio rakaman sebenar. Program kami menggabungkan kurikulum berstruktur-lagi-fleksibel dengan sejumlah besar latihan amali di studio, yang membolehkan pelajar-pelajar kita bukan sahaja untuk mempelajari asas-asas pengeluaran, rakaman dan pencampuran, tetapi aspek-aspek perniagaan berjalan studio, seperti serta mekanisme dalaman industri itu sendiri. Sejak ditubuhkan pada tahun 1989, Sambungan Rakaman telah memperluaskan capaiannya ke dalam semua 50 negeri, serta ke Kanada, Australia dan UK, akhirnya meletakkan lebih daripada 11,000 pelajar sebagai perantis (externs) dalam studio rakaman sebenar di tiga benua. kakitangan mentor kami terdiri daripada pengeluar sebenar dan jurutera dalam studio bertaraf dunia, yang kebanyakannya kerap bekerja dengan Grammy memenangi, artis Platinum laris. Kami menyaring mentor kami untuk memastikan mereka memberikan pelajar-pelajar kita pendidikan yang terbaik, serta peluang yang terbaik untuk berhubung dengan industri dalam proses. program latihan audio on-the-job Rakaman Connection adalah pilihan yang sangat baik untuk sesiapa yang mempunyai semangat untuk memulakan kerjaya sebagai seorang jurutera audio, penerbit muzik, hidup jurutera bunyi, artis rakaman muzik, hidup DJ, komposer atau industri lain profesional. pendekatan unik kami meletakkan anda di tempat yang betul pada masa yang sesuai dengan orang yang betul untuk membantu anda memecahkan ke dalam industri.

Kemungkinan Laluan Kerjaya

Dalam kursus kejuruteraan audio dan muzik asas kami, kami berupaya untuk berpasangan pelajar dengan mentor yang pakar dalam genre atau bidang yang diminati mereka pilih. Kini kami menawarkan latihan khusus untuk laluan kerjaya berikut:

pengeluaran muzik elektronik Hip-hop pengeluaran muzik / menewaskan membuat kejuruteraan yang baik Live audio pasca Audio untuk filem, TV dan permainan video Touring DJ perniagaan muzik (pengurusan artis, eksekutif label, dan lain-lain)

Sepuluh sebab untuk mempertimbangkan Sambungan Rakaman:

 1. Ketahui berhampiran tempat tinggal anda. (250 bandar-bandar untuk dipilih)

Dengan lebih daripada 250 lokasi di seluruh negara ini, kita boleh melatih anda dalam studio rakaman sebenar dalam jarak di mana anda tinggal memandu. Tidak perlu untuk berpindah, berhenti kerja atau mengucapkan selamat tinggal kepada hubungan yang sedia ada.

 1. tuisyen Rendah

Berikutan kenaikan kos pendidikan, ia bukan sesuatu yang luar biasa bagi pelajar untuk rak sehingga puluhan ribu dolar dalam hutang sebelum mereka menamatkan pengajian. Bagi yang bercita-cita profesional industri, ini boleh menamatkan kerjaya yang sebelum ia bermula. Kami menyimpan tuisyen kami berpatutan ($ 9400, semua bekalan termasuk, tanpa yuran) supaya anda boleh memberi tumpuan kepada kerjaya anda, bukan pada bagaimana anda akan membayar bil-bil anda.

 1. Sediakan untuk pelbagai kerjaya industri muzik

Sama ada anda mahu untuk menghasilkan, mengarang, jurutera, DJ atau melaksanakan; sama ada anda ke hip hop, muzik elektronik, negara, pop, rock atau jazz; kami menyesuaikan kurikulum anda dengan keperluan anda, dan kami pasangan anda dengan mentor yang boleh membantu anda mencapai matlamat kerjaya khusus anda.

bantuan penempatan 4. pekerjaan Real

Terima kasih kepada pendekatan unik kami, ramai pelajar-pelajar kita mendapatkan disewa oleh mentor mereka atau dengan sambungan yang dilakukan melalui mentor mereka. Walau bagaimanapun, pada Connection Rakaman, kita meninggalkan apa-apa kepada peluang. Bagi setiap pelajar kami, kami memberikan sokongan, latihan dan kerja bantuan penempatan tambahan untuk sehingga setahun selepas tamat pengajian.

 1. Belajar sebagai pelatih (extern), bukan pelajar kelas atau pelatih

Sebagai pelajar Rakaman Connection, anda bukan salah seorang pelajar antara berpuluh-puluh yang bersaing untuk perhatian guru di dalam kelas. Nor adalah anda hanya seorang doktor pelatih yang mengambil sampah (walaupun kerja-kerja adalah sebahagian semula jadi kehidupan studio). Anda di perantis (extern) yang telah diberikan kepada pengeluar / jurutera sebenar untuk peribadi latihan on-the-job. Anda tidak hanya belajar konsep dari buku teks: anda mempelajari helah perdagangan dari pro sebenar.

 1. Kerja kerjaya muzik anda sendiri

Salah satu perkara yang pelajar-pelajar kita suka terbaik tentang Sambungan Rakaman adalah bahawa kursus kami membolehkan mereka untuk memohon apa yang mereka belajar untuk mencipta muzik mereka sendiri. Walaupun ramai pelajar-pelajar kita hanya mahu untuk jurutera dan mengemukakan untuk orang lain, lain-lain lagi mahu menghasilkan muzik mereka sendiri. tentu kami membolehkan anda untuk permainan anda sendiri. Anda akan belajar untuk rekod, campuran dan menghasilkan muzik anda sendiri, dan lebih baik, mendapatkan ia didengar oleh profesional industri muzik sebenar yang boleh membantu anda mendapatkannya di luar sana.

 1. Belajar industri gear standard dan perisian

Sejak anda belajar di sebuah studio rakaman sebenar, anda akan secara semula jadi dapat belajar untuk menggunakan peralatan dan perisian yang menggunakan kebaikan, dari amp vintaj untuk plugin maya, dari analog kepada digital. Anda akan belajar standard industri Tools Pro, serta program-program lain seperti Logic, Sebab dan Ableton. Dan anda akan mendapat untuk mengamalkan pada gear dan perisian tanpa bersaing dengan pelajar-pelajar lain untuk masa amalan.

 1. Satu-satu mentor

Di dalam kelas Rakaman Connection, hanya ada seorang pelajar: anda. Tiada kelas dengan berpuluh-puluh pelajar lain. Semua latihan yang berlaku satu-satu di studio, hanya anda dan mentor anda. Tiada glossing atas perkara yang anda tidak faham. Belajar pada kelajuan anda sendiri. Tanya apa sahaja soalan yang anda suka. Ini perhatian peribadi adalah apa yang membantu orang-orang seperti anda menjadi pengeluar besar dan jurutera. Dan itulah apa yang kita kejar.

 1. mentor Bertaraf Dunia dengan kredit album sebenar

Di sekolah-sekolah lain, guru-guru sering mempunyai ijazah dan diploma mereka yang tergantung di dinding. Dalam industri muzik sebenar, kejayaan diukur dengan cara lain. Kami bekerjasama dengan pengeluar utama dan jurutera di seluruh negara untuk menjadi mentor pelajar-orang kami yang bekerja dengan bakat superstar seperti Taylor Swift, Lady Gaga, U2, Aerosmith, Kendrick Lamar dan banyak, banyak lagi. Anda mungkin tidak akan mencari ijazah kolej yang tergantung di dinding studio mentor anda, tetapi anda hanya mungkin melihat emas sedikit dan Platinum Records, dan mungkin juga Grammy atau dua.

Lokasi

 • Los Angeles

  CORPORATE HEADQUARTERS Recording Connection Audio Institute 1201 West 5th Street Suite M130 , 90017, Los Angeles

 • Birmingham

  Birmingham, United Kingdom

  • Brighton

   Brighton, United Kingdom

   • Bristol

    Bristol, United Kingdom

    • Cambridge

     Cambridge, United Kingdom

     • Cheltenham

      Cheltenham, United Kingdom

      • Exeter

       Exeter, United Kingdom

       • Ipswich

        Ipswich, United Kingdom

        • Leeds

         Leeds, United Kingdom

         • Leicester

          Leicester, United Kingdom

          • Liverpool

           Liverpool, United Kingdom

           • London

            London, United Kingdom

            • Manchester

             Manchester, United Kingdom

             • Newcastle upon Tyne

              Newcastle upon Tyne, United Kingdom

              • Northampton

               Northampton, United Kingdom

               • Norwich

                Norwich, United Kingdom

                • Nottingham

                 Nottingham, United Kingdom

                 • Oxford

                  Oxford, United Kingdom

                  • Plymouth

                   Plymouth, United Kingdom

                   • Sheffield

                    Sheffield, United Kingdom

                    • Stoke-on-Trent

                     Stoke-on-Trent, United Kingdom

                     • Aberdeen

                      Aberdeen, United Kingdom

                      • Dundee

                       Dundee, United Kingdom

                       • Edinburgh

                        Edinburgh, United Kingdom

                        • Glasgow

                         Glasgow, United Kingdom

                         • Belfast

                          Belfast, United Kingdom

                          • Londonderry

                           Londonderry, United Kingdom

                           • Cardiff

                            Cardiff, United Kingdom

                            • Swansea

                             Swansea, United Kingdom

                             • Cork

                              Cork, Ireland

                              • Bournemouth

                               Bournemouth, United Kingdom

                               • Croydon

                                Croydon, United Kingdom

                                • London Borough of Haringey

                                 London Borough of Haringey, United Kingdom

                                 • Stanmore

                                  Stanmore, United Kingdom

                                  • Worcester

                                   Worcester, United Kingdom

                                   • York

                                    York, United Kingdom

                                    • Dublin

                                     Dublin, Ireland

                                     • Canberra

                                      Canberra, Australia

                                      • Albury

                                       Albury, Australia

                                       • Armidale

                                        Armidale, Australia

                                        • Coffs Harbour

                                         Coffs Harbour, Australia

                                         • Dubbo

                                          Dubbo, Australia

                                          • Goulburn

                                           Goulburn, Australia

                                           • Lismore

                                            Lismore, Australia

                                            • Los Angeles

                                             Los Angeles, Amerika Syarikat

                                             Soalan