Keystone logo
RUBIKA

RUBIKA

RUBIKA

pengenalan

RUBIKA adalah sekolah latihan vokasional dalam 5 tahun, yang mendapat 3 diploma peringkat 1 (RNCP), yang mengkhususkan dalam animasi, permainan video dan reka bentuk perindustrian.

Sejak penciptaannya pada tahun 1987 oleh Dewan Perniagaan dan Industri Greater Hainaut, sekolah itu telah membezakan dirinya dengan pelaksanaan pedagogi inovatif dan perintis berdasarkan realisasi projek dan kerja berpasukan.

Pedagogi ini telah membolehkan 3 sektor kami (Supinfocom RUBIKA , Supinfogame RUBIKA dan ISD RUBIKA ) untuk menjadi kursus latihan bertaraf dunia dalam industri Animasi, Permainan Video dan Reka bentuk.

Pembentukan ini terdiri dalam dua peringkat:

  • Ijazah Sarjana Muda, didedikasikan untuk pengambilalihan asas-asas, pembangunan teknik-teknik kreatif dan penguasaan alat-alat yang membolehkan pelaksanaan projek. Kemahiran ini yang berkaitan dengan kerja berpasukan memastikan pelajar mendapat tempat istimewa dalam pasukan pengeluaran.
  • Kitaran Pakar, yang melatih para pakar masa depan profesion dan menjamin mereka kemahiran yang diperlukan dalam pengurusan projek. Latihan ini menempatkan pelajar kami pada tahap pengawasan tertinggi.

Dengan matlamat menjadikan pelajar kita bakat yang akan mengubah dunia esok yang kita berusaha untuk membuka dan memperkayakan sekolah hari ini!

Lokasi

  • 2 rue Peclet 59300 Valenciennes, , Valenciennes

Soalan