Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
SANS Technology Institute

SANS Technology Institute

SANS Technology Institute

pengenalan

Apa yang membuat pendidikan SANS Technology Institute berbeza?

SANS Technology Institute mempersiapkan generasi profesional keselamatan siber untuk apa yang akan mereka hadapi di lapangan. Program kami dibezakan oleh fakulti bertaraf dunia kami; penekanan kami pada pembelajaran langsung dalam kursus SANS yang terus dikemas kini untuk kepentingan dunia nyata, yang kebanyakannya membawa kepada perakuan GIAC yang diakui oleh industri; pilihan penyampaian kursus in-person dan online kami yang inovatif; dan kejayaan terbukti alumni kami.

Keselamatan siber adalah semua yang kita ajar dan tidak ada yang melakukannya dengan lebih baik.

130863_sans.jpg

Program Ijazah Sarjana

Program ijazah Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Keselamatan Maklumat menyediakan keselamatan maklumat kerja dan profesional TI untuk mengambil kerjaya mereka ke peringkat tertinggi melalui kurikulum komprehensif yang memberi tumpuan kepada kedua-dua penguasaan teknikal dan pembangunan kepimpinan dan kemahiran komunikasi yang penting. Program yang ketat, mencabar, dan memberi ganjaran, program ijazah sarjana ini membantu pelajar membangunkan reputasi mereka dalam industri dengan menyediakan peluang untuk penyelidikan pelajar mereka untuk dipertimbangkan untuk penerbitan dalam sumber dalam talian termasuk SANS Reading Room dan jurnal industri terkemuka.

"Anda meninggalkan program dengan pemahaman yang tegas tentang mengapa industri berfungsi seperti yang dilakukannya," kata Shawna Turner, Principal Solutions Architect di Nike. "Anda dapat melihat di bawah tudung. Bukan hanya bagaimana memanipulasi teknologi. Ia juga mengenai pembelajaran 'mengapa.' Jika anda ingin menjadi pemimpin, anda perlu tahu 'mengapa.' "

Program Sijil Siswazah

Program sijil siswazah SANS Technology Institute dirancang dengan mempertimbangkan dua khalayak.

Bagi profesional yang bekerja di bidang IT dan keselamatan maklumat yang tidak dapat mengikuti program ijazah sarjana sepenuhnya dalam Kejuruteraan Keselamatan Maklumat, tetapi yang akan mendapat manfaat daripada mengambil semua 3 kursus siswazah teknikal sebagai teras program sarjana, kolej ini menawarkan siswazah ini program sijil:

  • Kejuruteraan Cybersecurity (Teras)

Untuk mendapatkan maklumat keselamatan maklumat dan profesional IT yang memiliki pangkalan teknikal yang mantap dan berusaha untuk memperdalam keupayaan mereka dalam bidang khusus keselamatan maklumat, kolej ini menawarkan program sijil sarjana teknik yang sangat teknikal dan handal di bidang-bidang ini:

  • Ujian Penembusan dan Pemalsuan Etika
  • Maklum Balas Insiden
  • Keselamatan Sistem Kawalan Perindustrian
  • Operasi Pertahanan Siber

"Memperolehi sijil lulusan dari SANS adalah yang benar-benar mempercepatkan kerjaya saya," kata David Cox, Pengurus Pengurusan Siber Threat pada EY. "Kemahiran teknikal yang saya pelajari dalam program ini telah memberi saya keyakinan untuk berjaya memimpin pasukan saya dan menyediakan mereka untuk cabaran baru."

Program Sijil Sarjana Muda

Program Sijil Siswazah SANS Technology Institute di CyberSecurity Terapan direka untuk pelajar kolej dan pengurusi kerjaya yang mahukan Pathway pesat ke dalam tenaga kerja siber. Tiada pengalaman siber terdahulu yang diperlukan untuk program ini, tetapi pemohon mestilah menyelesaikan sekurang-kurangnya dua tahun kolej.

Direka dan diajar oleh pemimpin industri, program sarjana kami menyediakan pengetahuan, alat dan teknik yang diperlukan untuk melancarkan kerjaya siber. Di dalam kursus-kursus tangan, pelajar-pelajar kita menyiasat isu-isu yang mempengaruhi sistem IT yang kompleks dan saling berkaitan, belajar untuk memerangi ancaman yang biasa kepada data berharga, dan muncul dengan kemahiran yang dicari oleh majikan.

130865_ACSimage.jpeg

Atribut yang tersendiri

Pensijilan GIAC

Dapatkan perakuan GIAC yang diiktiraf industri di setiap program yang mengesahkan skillset anda.

Fleksibiliti

Pilih dari pelbagai pilihan penghantaran kursus dalam talian dan secara langsung, termasuk pilihan dalam talian 100% untuk setiap program.

Kepakaran Fakulti

Kajian dengan para pemimpin industri dari bidang keselamatan siber, yang merupakan salah satu pengamal pengajar terbaik di dunia.

Rangkaian Yang Kuat

Sertailah rangkaian profesional yang Joshua Lewis, MSISE '18 dan VP Threat Intelligence & Incident Response di Umpqua Bank, memanggil "beberapa pelajar dan guru yang paling berbakat dalam industri ini."

Tawaran nilai

Jika anda melihat dengan teliti beberapa kolej yang menawarkan program siswazah atau sarjana dalam keselamatan maklumat, anda akan menyedari bahawa keselamatan hanya satu perkara yang ditawarkan oleh institusi itu, selalunya dengan penekanan pada teori. Di SANS Technology Institute , keselamatan siber adalah semua yang kami ajar. Kursus-kursus yang menumpukan kerjaya kami direka, diajar, dan dikemas kini secara kerap oleh beberapa pakar utama dalam keselamatan siber. Semua lebih daripada 125 anggota fakulti kami bekerja di lapangan. Apa yang anda pelajari dalam kelas, anda boleh memohon segera di tempat kerja.

"Kursus SANS Technology Institute sepenuhnya selari dengan apa yang sedang berlaku dalam industri," kata pelajar Karim Lalji, yang menguruskan Perunding Keselamatan di TELUS. "Bahan kursus dikemas kini secara berterusan berdasarkan perkembangan baru dalam keselamatan siber. Ia adalah ketat, mencabar, dan relevan. "

Para pelajar dan fakulti kami membentuk komuniti pengamal yang terlibat yang menamatkan pengajian masa lalu yang lama. Graduan kami memberitahu kami berulang-ulang bahawa memperoleh gelar SANS adalah titik perubahan untuk kerjaya mereka. Ini adalah siapa kita. Inilah saranan nilai kami.

130866_IR.jpg

Pilihan Penghantaran Kursus

Program keselamatan siber yang fleksibel untuk memenuhi jadual anda

Fikiran anda tidak mempunyai sempadan. Kenapa mesti kuliah anda? Pilihan kursus langsung dan dalam talian kami dirancang agar sesuai dengan kehidupan anda dan bagaimana anda ingin belajar. Semua program kami mempunyai pilihan dalam talian 100%, jadi anda boleh memperoleh ijazah atau sijil yang berpangkalan di AS tanpa meninggalkan rumah anda.

Dalam talian: OnDemand

Arahan dalam talian, langkah sendiri mengoptimumkan fleksibiliti, yang membolehkan anda belajar mengikut kadar anda sendiri dari rumah atau tempat kerja dan memutar balik kandungan pada bila-bila masa.

Dalam Talian: Secara Dalam Talian

Belajar dari rumah - dan jimat perbelanjaan perjalanan dan penginapan - walaupun sesi interaktif secara langsung dengan tenaga pengajar SANS dan makmal langsung dalam persekitaran maya.

In-Person, Arahan Immersive

Menghadiri kursus selama seminggu yang menyeramkan di seluruh negara dan di seluruh dunia sepanjang tahun. Bertemu dengan rakan-rakan dan tenaga pengajar secara peribadi dan berpeluang untuk menghadiri acara khas, NetWars, persembahan vendor, dan banyak lagi.

Lokasi

  • Bethesda

    11200 Rockville Pike, Suite 200, , Bethesda

    Soalan