Keystone logo
© BIMM University
Stratford College Of Business Management

Stratford College Of Business Management

Stratford College Of Business Management

pengenalan

Kolej Stratford menyediakan perkhidmatan tutorial untuk program pendidikan British yang berkualiti tinggi dan bengkel dalam dan luar negara.

Stratford College berpangkalan di Telford, Shropshire, UK dengan pusat-pusat di London dan Abuja (Nigeria). Kami juga menawarkan kursus-kursus melalui pembelajaran jarak jauh.

Kami komited untuk menyediakan pendidikan berkualiti tinggi dan persekitaran pembangunan. Pelajar-pelajar kita mendapat manfaat daripada tuisyen intensif dan yang mempunyai urusan. Kami menggabungkan nilai-nilai tradisional dengan pendekatan dan teknologi moden untuk memastikan bahawa semua kursus yang disampaikan dan diajar dengan cara yang paling cekap dan berkesan untuk berjaya.

Program kami adalah dirancang dan disampaikan dengan kerjasama institusi UK bereputasi dan biasanya dimanfaatkan dari platform dalam talian yang memakan akademi tutorial di UK dan luar negara.

pelajar-pelajar kita yang berpangkalan di luar UK mampu untuk mendapatkan yang diiktiraf di peringkat global, kelayakan British tanpa perlu pergi ke UK. Di samping itu, semua kursus yang kami menjamin perkembangan untuk melanjutkan pengajian di institusi di UK. Ini memberikan pelajar-pelajar kita berdasarkan antarabangsa fleksibiliti untuk memulakan program mereka di negara-negara masing-masing dan melengkapkan di UK atau sebaliknya jika jadi mahu.

Semua akademi antarabangsa kami beroperasi sebagai sekolah profesional yang menyediakan perkhidmatan tuisyen untuk pelajar yang menjalani program kami secara dalaman dianugerahkan atau pemeriksaan bebas diaturkan dengan kursus / kelayakan yang diberikan oleh universiti atau kolej-kolej lain. Pelajar menerima bersemuka tuisyen dan sokongan daripada kakitangan terlatih di akademi tempatan mereka untuk program-program yang ditadbir dan dinilai dari kolej kami di UK melalui pembelajaran jarak jauh.

Lokasi

  • Telford

    1 Bridge Street, Oakengates, , TF1 2AH, Telford

    Soalan