Keystone logo
San Diego Flight Training International

San Diego Flight Training International

San Diego Flight Training International

pengenalan

1

Mengenai San Diego Flight Training International

Selamat datang ke San Diego Flight Training International terletak di California Selatan yang indah. SDFTI adalah alt = "14alt =" 1 sekolah yang disahkan & diluluskan dengan otoriti peperiksaan ujian penerbangan dan telah menamatkan juruterbang profesional sejak alt = "1989. SDFTI telah membantu ratusan juruterbang yang bercita-cita tinggi memenuhi matlamat latihan penerbangan profesional mereka dengan rekod keselamatan yang bersih. Kami berharap dapat membantu anda melakukan perkara yang sama. Kami menawarkan suasana yang luar biasa untuk menyelesaikan latihan penerbangan anda dan Montgomery Field (San Diego) menikmati lebih dari 350 hari latihan penerbangan dalam setahun kerana cuaca yang sangat baik. San Diego juga menawarkan iklim yang hangat dan kering, pantai yang indah, dan tempat-tempat pelancongan dalam persekitaran yang selamat dan santai. Sistem lalu lintas udara yang terkawal dan campuran pantai lautan putih yang panjang, padang pasir yang berwarna-warni dan pergunungan yang diliputi salji yang lasak di kawasan ini menjadikan San Diego sebagai lokasi latihan penerbangan yang paling ideal dan indah di negara ini. Keputusan anda untuk memilih sekolah penerbangan adalah langkah penting dan tinjauan terkini menunjukkan bahawa perbezaan kritikal bagi pelajar berpengalaman gaya dan kualiti pengajaran yang ada. Ini adalah kawasan di mana SDFTI mendapat markah tertinggi dalam tinjauan pemasaran bebas baru-baru ini. Setiap kursus mempunyai silibus yang telah dikembangkan untuk mengarahkan Anda secepat mungkin dengan penekanan pada struktur, keselamatan, dan kualiti. Graduan kami sangat berjaya dalam mencapai matlamat mereka. Hampir alt = "100% lulus ujian bertulis mereka pada percubaan pertama dan lebih daripada 80% lulus ujian penerbangan praktikal mereka hanya dengan satu percubaan.

Mengapa Pilih SDFTI ?

2

Kerana SDFTI menawarkan latihan bertaraf dunia & terbukti berjaya ... Kami telah melatih juruterbang di sini di kawasan San Diego selama lebih dari alt = "20 tahun.

STRUKTUR Kami memberi anda jenis latihan berstruktur yang diinginkan oleh setiap syarikat penerbangan ketika memilih orang terbaik untuk posisi yang paling didambakan di dek penerbangan pesawat. Kami menawarkan latihan di bawah Bahagian 61 dan Bahagian 141 dengan pihak berkuasa pemeriksaan seperti yang ditetapkan oleh Peraturan Penerbangan Persekutuan (FAR).

PERSEDIAAN TINJAUAN Setiap pelajar diberi kemahiran wawancara dan persiapan pekerjaan untuk mendapatkan pekerjaan dengan bilangan syarikat penerbangan yang paling banyak terdapat di industri ini. Ia lebih dari sekadar temu ramah; ini adalah kerjaya yang anda mahukan ... kami membawa anda ke sana dengan cepat, berkesan, dan selamat.

LATIHAN LATIHAN Lebih dari beberapa hari dalam setahun anda dapat terbang, ia adalah jumlah jam dan keselesaan di mana anda dapat mengalaminya dengan selamat. DI SDFTI anda mendapat keuntungan dari Pengalaman Terbang California Selatan yang memberi anda peluang terbaik untuk log jam demi hari.

KEBEBASAN TERRAIN Dalam satu penerbangan, anda boleh pergi dengan mudah dari 70 batu pantai depan laut ke lembah pedalaman hingga puncak gunung setinggi mil ke taman padang pasir Anza-Borrego ke Lembah Imperial yang kaya dengan pertanian dan Laut Salton. Anda berpeluang mengalami lebih banyak pengalaman di sini daripada di tempat lain.

VARIETY AIRSPACE AND AIRPORTS Terdapat lebih banyak variasi dalam jarak alt = "20 batu SDFTI daripada sekolah lain di planet ini. Dari pelbagai operasi komersial dan ketenteraan Class Bravo hingga landasan penerbangan awam terkawal kelas 8 terlalu kecil jalur tidak terkawal. Di sini anda ada peluang untuk terkena hampir semua perkara yang anda akan dapati dalam karier anda. Kami juga mempunyai satu daripada dua koridor "menara dalam perjalanan" yang terdapat di Amerika Syarikat.

AIRCRAFT TERBARU SDFTI memiliki, mengendalikan, dan menyelenggara armada 15 pesawat. Ini termasuk pesawat kompleks enjin berkembar dan tunggal, dan koleksi terbaru Cessna 17alt = "2s di rantau ini termasuk dek penerbangan kaca yang dilengkapi Garmin® G1000®.

Keperluan Visa

SDFTI diberi kuasa oleh kerajaan Amerika Syarikat untuk mendaftarkan pelajar Asing Bukan Pendatang (Antarabangsa) dan Pemastautin ke dalam kelas latihan penerbangan. Ini memerlukan memulakan proses Visa M1 yang cepat dan mudah diikuti. Ramai pelajar antarabangsa kami sedang mencari program komersial mula-hingga-tamat yang cepat dan menjimatkan termasuk program FAA Private, Instrument, Commercial dan Multiengine. Pelajar antarabangsa juga boleh memilih untuk melatih armada baharu dan moden kami dan memilih mana-mana pensijilan dan penilaian FAA individu untuk melengkapkan kursus pengajian yang diperibadikan.

San Diego Flight Training International mempunyai kuasa untuk mengeluarkan I-20 yang membolehkan pelajar mendapatkan Visa pelajar (M-1) melalui kedutaan masing-masing untuk memasuki Amerika Syarikat untuk latihan penerbangan. Ini akan membolehkan warga asing mendapatkan VISA M1 dan kemudian memulakan latihan penerbangan mereka di AS. Sila ambil perhatian bahawa orang asing bukan pemastautin hanya boleh berlatih di sekolah yang dibenarkan I-20. Kegagalan untuk mematuhi dasar ini boleh menyebabkan pengusiran. Kami juga menerima pemindahan orang asing bukan pemastautin yang berlatih di sekolah penerbangan lain yang diluluskan dan dibenarkan oleh I-20. Ini adalah proses yang sangat mudah dan apabila dilakukan dengan betul akan memberi sedikit kesan kepada latihan anda.

Lokasi

  • San Diego

    8745 Aero Dr., Ste. 103 , 92123, San Diego

Soalan