Keystone logo

Shawnee Community College

A logo

pengenalan

Shawnee Community College ( SCC ) menawarkan lebih daripada 40 ijazah bersekutu, diploma, dan program sijil, termasuk kepakaran dalam bidang Kesihatan, Perniagaan, Perakaunan, Agri-Perniagaan, dan Teknologi Maklumat. Shawnee Community College melayani komuniti kami dalam peluang latihan tanpa kredit dan kelas pengembangan tenaga kerja.

Misi Shawnee Community College adalah untuk melayani keperluan pelajar dan masyarakat kita yang pelbagai dengan menyediakan pendidikan tinggi, pendidikan masyarakat, latihan, dan perkhidmatan yang berkualiti yang dapat diakses, terjangkau, dan mempromosikan pembelajaran sepanjang hayat.

Shawnee Community College mempromosikan pembelajaran pelajar melalui nilai konsep kolej komuniti, menyedari keunikan setiap individu dan kepelbagaian keperluannya. Kolej ini berdedikasi untuk menggunakan sumber-sumber institusi untuk menyediakan program yang komprehensif untuk memenuhi pelbagai keperluan dan meningkatkan kualiti hidup bagi setiap individu. Pendidikan adalah kunci untuk mempersiapkan individu untuk menghadapi masalah ekonomi, sosial, dan pelbagai budaya abad ini. Kolej dengan bangga menyediakan program pendidikan dan latihan berkualiti yang menggabungkan teknologi terkini untuk memenuhi keperluan pelajar kami dan penduduk daerah.

Shawnee Community College berdedikasi untuk menyediakan program yang berkualiti, jimat dan komprehensif kepada semua individu di daerah dan wilayah yang dapat memanfaatkan aktiviti tersebut.

Lokasi

  • Shawnee College Road,8364, 62992, Ullin

Soalan