Keystone logo

Shillington Education

A logo

pengenalan

Mengapa anda memilih Shillington?

Shillington berbeza dari kebanyakan universiti atau kursus reka bentuk

Tiada pengalaman yang diperlukan. Serius. Anda tidak perlu membuat wawancara atau mengemukakan portfolio. Kami hanya memerlukan semangat untuk reka bentuk dan 100% dedikasi untuk kursus ini.

Land your dream job! Pelajar Shillington mendapatkan pekerjaan di studio reka bentuk teratas, bekerja untuk jenama utama dan memulakan perniagaan mereka sendiri. Terima kasih kepada sambungan dan sumber industri kami, anda akan lulus yakin untuk kerja memburu.

Buat portfolio reka bentuk rahang-penurunan. Kerja pelajar kami bercakap untuk dirinya sendiri. Tatal melalui beratus-ratus projek digital, cetak dan pembungkusan. Lihat apa yang boleh anda buat dalam masa 3 bulan penuh atau 9 bulan separuh masa.

Rangkaian #Shillumni dan reputasi industri. Apabila anda menamatkan pengajian, mengambil kesempatan daripada reputasi industri Shillington dan bergabung dengan kumpulan # 5hillhill yang berharga yang bekerja di beberapa studio dan agensi terbaik di seluruh dunia.

Permulaan baru! Ramai pelajar tertarik kepada Shillington kerana peluang untuk mempelajari kemahiran yang boleh dipasarkan untuk kerjaya baru. Kami mendapatnya. Menghasut semangat anda untuk reka bentuk dan kemahiran untuk kerjaya yang menggembirakan anda. Belajar di Shillington. Suka kerja awak!

Belajar dari pemimpin industri

Setiap kelas Shillington menikmati sekurang-kurangnya tiga kuliah tetamu dari pereka grafik dan kreatif yang terkemuka. Orang yang 100% tahu barangan mereka.

Pakar rekaan ini berkongsi kerja, falsafah dan nasihat yang tidak ternilai dengan pelajar yang bercita-cita kami.

Reka bentuk reka bentuk grafik dan memulakan karier kreatif anda

Sama ada matlamat anda adalah untuk mengubah kerjaya, menaik taraf, melancarkan perniagaan reka bentuk grafik bebas atau bekerja untuk sebuah syarikat multinasional, Shillington adalah tempat yang sempurna untuk membina asas untuk kerjaya kreatif anda! Pendekatan inovatif kami untuk merancang pendidikan bermakna pelajar mencapai kejayaan (pemenang anugerah!) Menghasilkan masa yang sangat singkat. Ia direka supaya anda menghabiskan lebih banyak masa melakukan apa yang anda suka dengan kemahiran baru anda. Shillington mewujudkan persekitaran pembelajaran yang inspiratif di mana pelajar reka bentuk mempelajari kemahiran yang sebenar dan relevan - termasuk teori reka bentuk, tipografi, pembungkusan, reka bentuk aplikasi mudah alih dan pengalaman pengguna (UX) -pengguna pereka.

Reka bentuk reka bentuk grafik dalam tempoh 3 bulan sepenuh masa atau 9 bulan sambilan di New York, London, Manchester, Sydney, Melbourne atau Brisbane (Shillington menerima pelajar antarabangsa!) Dan lulus dengan portfolio reka bentuk grafik yang digilap mempamerkan kerja terbaik anda, bersedia untuk minta kerja impian anda.

Kaji reka bentuk grafik dalam talian

Reka bentuk ada di mana-mana, jadi kami fikir kursus kami juga harus.

Bootcamp reka bentuk grafik asal kini boleh didapati dalam talian - menghubungkan anda di mana sahaja anda berada di dunia.

 • Pembelajaran dalam talian yang inovatif. Kuliah, demo dan kritikan disampaikan secara langsung dalam masa nyata.
 • Nisbah pelajar kepada guru 9: 1.
 • Belajar dan bekerja dari mana sahaja di dunia! Pilih persekitaran pembelajaran anda sendiri yang paling sesuai untuk anda.
 • Rangkaian dengan rakan sekelas dari luar bandar asal anda dan menjalin hubungan dengan orang dari seluruh dunia.
 • Dengarkan pensyarah tetamu dari pelbagai negara, tidak terhad di bandar kampus.
 • Kursus dalam talian direka untuk membuat anda sentiasa terlibat dan berhubung dengan rakan sekelas dan guru anda tidak kira jarak.

Belajar dari mana sahaja anda berada. Semua kelas dalam talian dihantar secara langsung di Zon Waktu yang disenaraikan, yang bermaksud anda boleh mendapat pengalaman Shillington dari mana sahaja anda tinggal.

Bersedia untuk memulakan karier kreatif anda? Sertailah Bilik Darjah Global dengan kursus dalam talian baru Shillington.

Kelly Sikkema / Unsplash

Testimoni

Graham McDonnell, Pengarah Kreatif, The New York Times / T Brand Studio

"Saya terpesona oleh tahap bakat yang ditunjukkan oleh calon-calon Shillington dalam portfolio mereka, beberapa di antaranya menunjukkan keupayaan melebihi tahun-tahun mereka dan bahkan melepasi kerja profesional yang mantap. Kami mengupah dalam bulan itu dan reka bentuk baru kami sudah terbukti tambahan hebat kepada pasukan. "

Soalan Lazim

Lokasi

 • 315 Madison Ave, 10017, New York

 • Bury House, 31 Bury St, EC3A 5AR, London

 • 1 Portland St, M1 3BE, Manchester

 • 50 Margaret St, NSW 2000, Sydney

 • 55 Swanston St, VIC 3000, Melbourne

 • 157 Ann St, QLD 4000, Brisbane

 • Los Angeles

Soalan