Keystone logo

Simmons College, Simmons School of Management

A logo

pengenalan

Simmons School of Management terletak di Boston, Massachusetts, dan menawarkan tiga program perniagaan Siswazah peringkat: MBA, Penjagaan Kesihatan MBA, dan Ijazah Sarjana Sains dalam program Pengurusan. Ia adalah pusat utama untuk pengajaran yang inovatif, penyelidikan, dan wacana wanita, kepimpinan dan pengurusan.

Simmons MBA ditawarkan dalam 16 bulan format sepenuh masa dipercepatkan atau format sambilan selama tiga tahun. Simmons Pengajian Pengurusan menawarkan hanya AACSB akreditasi program MBA yang direka khas untuk wanita, dan program ini telah kedudukan # 1 dalam Peluang untuk Wanita oleh Kajian Princeton selama 5 tahun berturut-turut.

Simmons Penjagaan Kesihatan MBA adalah kedua-dua AACSB dan CAHME bertauliah, dan mendidik lelaki dan wanita untuk kepimpinan penjagaan kesihatan. Direka strategik program ini selama tiga tahun menggabungkan kekuatan MBA Program kami diiktiraf dengan kepakaran fakulti penjagaan kesihatan kita dan kurikulum penjagaan kesihatan yang menyeluruh.

Simmons Ijazah Sarjana Sains dalam Program Pengurusan direka untuk menyediakan lelaki dan wanita dari pelbagai set latar belakang akademik dan profesional untuk pengurusan dan kepimpinan kejayaan dalam ekonomi global yang kompetitif hari ini. Kerja kursus tersebut merupakan satu set kursus perniagaan tahap asas yang memberi pengetahuan asas perniagaan dan penguasaan dalam pengurusan.

Lokasi

  • 300 The Fenway, 02115, Boston

Soalan