Keystone logo
Snow College (Community College)

Snow College (Community College)

Snow College (Community College)

pengenalan

80848_Tidak diketahui-4.jpeg

TEMUKAN UTAH

Terpahat oleh angin, air dan waktu, Utah adalah rumah bagi taman-taman nasional yang menakjubkan, belanja kelas dunia, dan pelbagai peluang rekreasi. Sebagai negara # 1 di negara ini untuk pertumbuhan pekerjaan, tidak ada tempat yang lebih baik untuk memperoleh pendidikan yang berfokus pada mempersiapkan pelajar untuk berjaya di pasaran global.

Kolej Terbaik di Amerika!

Snow College secara konsisten diperingkat sebagai salah satu institusi pendidikan teratas di negara ini, menjadikannya tempat yang sempurna bagi pelajar yang ingin mencapai kejayaan akademik dalam persekitaran kampus yang menyeronokkan, selamat dan kediaman. Dengan kampus yang terletak di Ephraim, Richfield, dan pilihan ijazah dalam talian, pelajar dapat melengkapkan ijazah dalam Associate of Arts, Science atau Applied Science, dengan banyak sijil dan diploma latihan vokasional jangka pendek khusus termasuk Ijazah Sarjana Muda dalam Kejuruteraan Perisian dan Ijazah Sarjana Muda dalam Muzik dengan penekanan dalam Muzik Komersial.

Anda akan mendapat semua yang anda perlukan untuk berjaya dalam pendidikan anda di Snow College, dan dengan perumahan, tuisyen dan yuran terendah di negeri Utah, anda boleh melakukannya tanpa memecahkan bank.

80850_IMG_03791.jpg

CNN Money menduduki peringkat Snow College # 6 kerana kelulusan tinggi dan / atau kadar pertukarannya ke universiti empat tahun. TheBestSchools.org memberi ucapan tinggi kepada Snow College bukan sahaja kerana mempunyai tuisyen yang paling berpatutan di negeri ini, tetapi kemampuan pelajar untuk menunjukkan kemahiran yang diperlukan untuk memasuki tenaga kerja setelah tamat pengajian mereka. Bulanan Washington menduduki Snow College di atas yang lain kerana memberikan sokongan pelajar dan persekitaran untuk pelajar di mana mereka dapat berkembang maju dan berjaya. Ratemyprofessors.com mendasarkan kedudukan mereka pada tinjauan yang dihasilkan oleh pelajar mengenai pengalaman bilik darjah mereka dan Kolej Terjangkau membuat kedudukan mereka berdasarkan kemampuan dan pemberian dana biasiswa.

81097_Capture.JPG

81098_Capture1.JPG

Lokasi

  • Ephraim

    150 College Ave, 84627, Ephraim

Soalan