Keystone logo

Spain Business School

A logo

pengenalan

Spain Business School adalah sekolah asli digital, peneraju dalam melatih perniagaan digital swasta, bebas dan jamak dengan fungsi sosial yang sangat penting. Kita dapat menunjukkan bahawa kita menghadapi salah satu dari beberapa sekolah perniagaan sosial jika bukan satu-satunya sekolah. Ia terdiri daripada profesional dan pengurus aktif yang ingin berkongsi pengalaman mereka menambah nilai kepada masyarakat. Kami ingin melayani dan melatih orang-orang berbakat, tanpa mengira usia, bangsa atau kelayakan. Kami juga mengukuhkan cadangan pendidikan dengan kualiti ijazah sarjana universiti.

Spain Business School memberi tumpuan kepada latihan perniagaan, pemasaran, keselamatan siber, data besar, undang-undang dan operasi, mengikuti metodologi eLearning berkualiti tinggi yang kini digunakan oleh sekolah perniagaan terkemuka di dunia.

Spain Business School hadir untuk mencapai pengiktirafan masyarakat antarabangsa sebagai latihan dalam perniagaan digital yang berkualiti berkat tenaga pengajarnya, permintaan tinggi terhadap program akademik dan sistem kos yang kompetitif. Apa yang difikirkan (transformasi digital) adalah masa depan, dan sekarang adalah hadiah yang sangat nyata, kami melihatnya sebagai hadiah pada tahun 2012.

Mission

Misi dan visi Spain Business School

 • Bahawa anda adalah watak utama pembelajaran anda
 • Mereka membimbing pembuatan keputusan. Kami tidak memberi anda jawapan. Anda belajar menjawab soalan yang tidak pernah saya tanyakan kepada anda sebelum ini
 • Tumpuan kepada kecemerlangan dan perkhidmatan.
 • Pertumbuhan formatif masyarakat.

nilai

Nilai adalah berdasarkan kepada individu dan syarikat-syarikat masyarakat orang.

 • Menghormati orang lain, peribadi dan profesional. Perniagaan mesra rakyat pengurusan.
 • Semangat perkhidmatan dan kecemerlangan dalam kualiti sebagai satu cara kerja yang baik.
 • Rendah diri, keupayaan untuk belajar dan mendengar.
 • Integriti dan kerja berpasukan.
 • komitmen sosial.
 • Pengantarabangsaan.
 • Keusahawanan.

Metodologi Pengalaman Pengetahuan SBS

Dunia telah mengubah peraturannya. Transformasi digital telah dipercepat 6 tahun dan pendidikan berubah. Kami sudah melihat jalan raya 7 tahun yang lalu. Oleh itu, jika anda ingin belajar dalam metodologi berprestasi tinggi yang telah diuji selama bertahun-tahun, belajar di Spain Business School .

Pembelajaran kami bersifat pengalaman dan memerlukan komitmen dan dedikasi yang tinggi, seperti program tatap muka, tetapi dengan kelebihan fleksibiliti yang hanya dapat diberikan oleh latihan dalam talian yang berkualiti.

Kami menerapkan teknik pengajaran "tangkas" di mana anda akan mempunyai matlamat setiap minggu dan guru akan menjadi panduan anda, pembimbing anda. Antara minggu, fleksibiliti dibuat oleh anda. Kami mempromosikan pembelajaran sosial dan kolaboratif kerana saat ini pembelajaran berlaku di mana-mana dan objektif anda yang lain adalah belajar belajar, yang berlaku melalui pemerhatian dan pengalaman dalam menjalankan kes praktikal.

Dan dalam semua ini, teknologi memainkan peranan penting. Atas sebab ini, di Spain Business School kami telah mengembangkan platform khusus kami untuk ini di barisan hadapan inovasi pendidikan dan, yang paling penting, untuk anda memaksimumkan pembelajaran anda, sehingga menjamin penyesuaian terbaik untuk berubah, ciri utama masyarakat masa kini. Kami mengubah ancaman perubahan menjadi peluang

Penyertaan anda sangat penting dan dengan itu meningkatkan pembelajaran kami dengan melakukan model, iaitu belajar dengan melakukan, berlatih, memahami situasi dan bertindak, sendirian, sebagai satu pasukan, bekerjasama dan selalu dengan bimbingan mentor anda.

Objektif akhir latihan kami adalah untuk meningkatkan pemikiran kritis dan kreatif anda sehingga anda belajar berfikir dan dari berfikir anda dapat menganalisis situasi, masalah untuk membuat keputusan yang tepat.

KAJIAN SECARA ONLINE. Pembelajaran berpengalaman

Gabungkan kerja, kehidupan keluarga, masa lapang anda dengan metodologi pengalaman kami. Kami menjamin kejayaan dengan metodologi mengganggu kami, terbukti dalam lebih dari 7 tahun dan lebih daripada 20,000 pelajar.

Kami adalah pemimpin dalam latihan dalam talian!

KAJIAN SECARA ONLINE. KAJIAN PRASEKOLAH. METODOLOGI HYBRID. Pembelajaran berpengalaman menambah pengalaman menjalani pengalaman sebagai orang pertama.

Sekiranya anda juga berminat untuk membuat rangkaian, hubungi dengan guru, pengalaman belajar di Eropah, jangan ragu. Jalani pengalaman SBS!

Anda boleh bereksperimen dengan model intensif pada musim panas dari 2 hingga 4 minggu tatap muka secara sepenuh masa atau sepanjang tahun menggunakan metodologi eksekutif.

Dengan platform maju pengetahuan SBS, anda tidak akan sendirian, anda tidak akan tersesat.

Metodologi inovatif terkemuka dalam menambahkan pengetahuan yang memindahkan kerja dan pengetahuan di luar kelas. Kerja berpasukan, pembelajaran kolaboratif, analisis kes, kandungan berdasarkan latihan, dengan fleksibiliti anda, dari bimbingan guru anda dan terima kasih atas komitmen, dedikasi dan usaha anda.

Kami mencadangkan metodologi kajian yang seragam dengan kelas mingguan yang meningkatkan dan meningkatkan pembelajaran anda:

Belajar dengan melakukan dan pembelajaran kolaboratif

· Rangkaian pengetahuan dengan agenda praktikal

· Ujian penilaian. Nilaikan asas anda

· CrowdLearning melalui soalan perbincangan, penyelidikan dan konsep luas.

· Ceramah pemantauan, forum dan bimbingan secara individu

· Kelas langsung. Pelajar akan dapat mengikuti kelas secara langsung dan dirakam. Ikuti juga dengan guru dan selesaikan keraguan anda.

· Webinar dan kelas utama Perniagaan Digital yang memperkuat pengetahuan anda

Tetapi apa yang benar-benar membezakan kita

Anda adalah watak utama pembelajaran anda

Kami mempromosikan komitmen anda

Pakar mengurus dan meningkatkan apa yang anda pelajari

Ini penting dari apa yang anda pelajari

Kami meningkatkan pemikiran kritis anda

Anda mendapat maklum balas yang diperibadikan daripada pakar industri

Anda belajar menjawab soalan yang tidak pernah ada yang pernah diajukan sebelumnya

Keperluan Visa

Jika anda ingin belajar di Sepanyol, anda akan belajar cara memohon visa. Di sini kami menawarkan anda lebih banyak maklumat yang menarik minat anda untuk menyelesaikan semua keraguan anda, tetapi kami mengesyorkan agar anda pergi dan memaklumkan kepada konsulat atau kedutaan Sepanyol di wilayah anda.

Biasiswa dan Pembiayaan Pilihan 2

Penarafan

Spain Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/16/167246_acreditaciones-rankings-sbs.jpg" alt="Rankings Spain Business School" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Lokasi

 • C/ Antonio Toledano 7, 28028, Madrid

 • Calle de Antonio Toledano,7, 28028, Madrid

Soalan