Keystone logo
St. John's University, Rome Campus

St. John's University, Rome Campus

St. John's University, Rome Campus

pengenalan

Pelajar global

Yang Rome Kampus Universiti St John merekrut yang pelbagai, badan pelajar antarabangsa. Belajar di luar negara di Rom membolehkan pelajar untuk mempersiapkan diri untuk arena global; belajar tentang perniagaan antarabangsa dan isu-isu politik; mengambil bahagian dalam latihan di agensi-agensi PBB, pertubuhan bukan kerajaan (NGO), dan kedutaan; berkembang maju dalam persekitaran akademik yang selesa dan sokongan; menikmati pengalaman baru; dan memupuk persahabatan sepanjang hayat dengan pelajar lain dari seluruh dunia.

Peluang Global

Untuk menyediakan pelajar untuk berjaya dalam pasaran global, St John menawarkan pengalaman akademik benar-benar antarabangsa. Pelajar-pelajar kita juga digalakkan untuk belajar di kampus kami di New York. Semua penawaran kursus di New York kampus terbuka kepada pelajar-pelajar siswazah mendaftar di Rome. Di samping itu, bantuan kewangan AS dan dana biasiswa terpakai Rome sama seperti yang mereka lakukan di kampus New York kami.

Sebagai sebuah universiti metropolitan, St. John adalah merupakan sebahagian daripada New York City dengan akses mudah kepada sumber-sumber perdagangan dan kebudayaan Manhattan. Bagi pelajar yang mencari perspektif global, tinggal dan belajar di NYC adalah satu kelebihan pendidikan yang utama.

Kerja berpasukan dan Kepimpinan

perniagaan dan organisasi yang berjaya menggunakan kumpulan atau individu untuk mencari penyelesaian kepada masalah. graduan St. John mencapai kejayaan kerana mereka belajar untuk bekerja dalam persekitaran yang berorientasikan pasukan di mana pelajar dari latar belakang profesional yang berbeza bekerjasama dengan fakulti untuk memahami dan menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan perniagaan.

Lokasi

  • Via Marcantonio Colonna, 21A , 00192, Rome

Soalan