Keystone logo
© The University of Fredericton
St.Thomas Flight Centre

St.Thomas Flight Centre

St.Thomas Flight Centre

pengenalan

Yang St. Flight Centre Thomas menyediakan, latihan penerbangan profesional peribadi dalam suasana yang santai dan mesra. matang, berdedikasi, kerjaya kita Penerbangan Pengajar menawarkan anda pelbagai pengalaman penerbangan. Sama ada anda berminat untuk terbang recreationally atau memilih penerbangan sebagai kerjaya, sekolah penerbangan yang boleh membantu anda dalam mencapai matlamat anda.

Lapangan terbang ini terletak di Lebuh Raya # 3, 4 km timur Highbury Ave., hanya 15 minit ke selatan Highway # 401. Sangat mudah, ia menyediakan persekitaran latihan penerbangan yang uncongested. pejabat School terletak di Pusat Latihan Penerbangan dan kelas sekolah tanah diadakan di tapak.

The Flight Centre St. Thomas menawarkan tempat latihan penerbangan profesional peribadi dalam suasana yang santai dan mesra. matang, berdedikasi, kerjaya kita Penerbangan Pengajar menawarkan anda pelbagai pengalaman penerbangan.

Ditubuhkan pada tahun 1996, Flight Centre St. Thomas menawarkan latihan penerbangan dari Permit Pilot yang Recreational melalui Lesen Juruterbang Komersial dan Multi-Engine Instrumen Penilaian. The Flight Centre telah diberikan status "College Career Swasta" di bawah Akta Kolej Kerjaya Peribadi, 2005, menyediakan latihan lengkap Juruterbang Komersial dan Pengajar Penerbangan. Lesen # 103.072.

Satu program latihan penerbangan akan disesuaikan untuk memenuhi jadual anda. Tiga Kelas 1 Pengajar disediakan untuk mengajar pendaftaran keluar Jurulatih Penerbangan Rating dan ekor roda juga disediakan.

Mengapa Fly?

Membuat hidup lebih menarik! Membuat diri anda lebih menarik! Menjadi seorang juruterbang. Hayati keseronokan yang tidak diketahui yang besar. Belajar untuk terbang yang mencabar, pengembaraan ganjaran yang akan meluaskan ufuk anda.

Selain memperoleh kemahiran baru, terbang adalah menyeronokkan, selamat dan berpatutan. Apa cara yang baik untuk perjalanan. Mengalami kebebasan akan di mana anda mahu, apabila anda mahu. A hujung minggu mendapatkan-a-cara atau perjalanan hari adalah kurang tekanan dan lebih menyeronokkan.

Peluang kerjaya sedang berkembang.

"Melihat lebih jauh hiliran, kita masih perlu untuk menangani kekurangan yang diramalkan daripada krew penerbangan terlatih -. Barisan juruterbang pelajar baru tidak bertambah dengan lembut persaraan tenun bagi mereka di tempat sekarang"

graduan Rob Seaman WINGS Magazine November 2009 Ramai St. Thomas Flight Centre telah mencapai kedudukan peringkat kemasukan dalam penerbangan komersial .... fotografi udara, pengesan kebakaran, kargo dan penumpang perkhidmatan dan juruterbang semburan. Berdedikasi, pelajar sepenuh masa boleh mencapai Lesen Juruterbang Komersial mereka dalam 12-18 bulan. Anda akan berada di masa itu?

Kami memenuhi impian sama ada anda mahu terbang recreationally atau menjadi Pilot Commercial.

Ciri-ciri Kampus

Lapangan terbang ini terletak di Lebuhraya # 3, 4km ke timur Highbury Ave., hanya 15 minit ke selatan Lebuhraya # 401. Mudah diakses, ia menyediakan persekitaran latihan penerbangan yang tidak sesuai. Pejabat sekolah terletak di Pusat Latihan Penerbangan dan kelas sekolah bawah diadakan di tapak.

    Lokasi

    • Saint Thomas

      44989 Talbot Line, RR#3 , N5P 3S7, Saint Thomas

      Soalan