Keystone logo
© Eva Dang
Leanne Test School

Leanne Test School

Leanne Test School

pengenalan

Dengan rangkaian global Akademi Latihan Pilot, Pusat Simulator / Penilaian dan Sekolah Yayasan, Airways Aviation ditubuhkan sebagai organisasi latihan penerbangan antarabangsa terkemuka.

Beroperasi di pelbagai lokasi di seluruh Eropah, Timur Tengah, Asia dan Australia, Airways Aviation menyediakan syarikat penerbangan antarabangsa dengan akses langsung kepada juruterbang komersil paling terlatih dan terbaik. Terima kasih kepada pengalaman latihan penerbangan bertaraf dunia selama 30 tahun kami, organisasi ini berada di kedudukan yang sempurna untuk menyokong para pelajar domestik dan antarabangsa dan untuk memenuhi permintaan pesat juruterbang komersil yang pesat di peringkat global.

Kami menawarkan yang bercita-cita juruterbang Eropah Agensi Penerbangan Keselamatan (EASA) atau Pihak Berkuasa Keselamatan Penerbangan Awam (CASA) yang diluluskan latihan Pathways dan penggunaan perkongsian dengan industri penerbangan untuk membolehkan juruterbang graduan yang bermotivasi kami untuk bergerak ke dalam kerjaya syarikat penerbangan.

Airways Aviation komited untuk memberikan hasil pengajaran dan pembelajaran berkualiti tinggi, bersama-sama dengan pengalaman yang tidak dapat dilupakan di darat dan di udara. Kami menyediakan ruang kelas yang lengkap dan dibina dengan tujuan dan kawasan pelajar, dan mengekalkan pesawat kelas dunia pesawat untuk memastikan pelajar dan kakitangan kami terbang dengan selamat dan dengan keyakinan.

Lokasi

 • Oxford

  London Oxford Airport Langford Lane Kidlington Oxfordshire, OX5 1RA, Oxford

  • Huesca

   Huesca-Pirineos Airport Carretera 1217 Km. 3 Monflorite-Alcala del Obispo, 22111, Huesca

   • Bilinga

    Airways Aviation Academy Gold Coast Hangar 51 Lores Bonney Circuit, 4225, Bilinga

    Soalan