Keystone logo
Thai Chef School

Thai Chef School

Thai Chef School

pengenalan

Chef Profesional

Diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan Thailand

Kami berada di Bangkok, ibu negara masakan masakan Thai dan rumah masakan Thailand yang terkenal di dunia. Siapakah yang akan tahu Thailand memasak dengan lebih baik daripada Sekolah Kulinari Thailand kami di Bangkok, dan ke manakah anda pergi untuk belajar masakan Thai? Kami adalah kelas masakan Thai profesional di Bangkok. Datang bersama kami dengan masakan Thai, Pan-Asian, dan Barat yang asli menggunakan bahan-bahan segar dan resipi profesional dalam bahasa Inggeris.

80863_betel-leaf-2457198_640.jpg

Sekolah Chef Bangkok dan para pengajarnya ditujukan untuk membantu setiap pelajar koki mencapai kemahiran masakan yang paling tinggi. Semua latihan direka untuk memupuk etika kerja yang berjaya dan untuk membangunkan keyakinan dalam bekerja di dapur komersial. Latihan Chef Profesional di Bangkok terdiri daripada kerja kelas, latihan yang intensif, dan latihan praktik elit di hotel / resort Thailand.

Penekanan diberikan pada pencapaian rasa dan aroma asli serta persembahan profesional. Semua hidangan mesti rasa betul, bau betul, dan kelihatan betul. Inilah jAMINAN kami kepada anda!

Learn Thai

Bahagian yang terbaik adalah semasa di Bangkok, anda boleh belajar memasak Thai, memasak Pan-Asia, ATAU masakan Barat. Program memasak Thailand adalah 6 minggu dan diakreditasi oleh Kementerian Pendidikan Thailand. Program memasak Pan-Asia dan Barat adalah 7 minggu, intensif, dan profesional. Ketahui cara menguasai hidangan profesional Thai, Cina, Jepun dan Barat. Ketahui semua tentang Permulaan, Sup, Salad, Curry Pastes, Goreng Goreng, Kukus, Panggang, Goreng dalam, pencuci mulut, minuman herba, makanan jalanan, ... ATAU mempelajari asas masakan Barat dalam kursus Masakan Asas Barat kami.

Datang belajar dengan kami. Tiga program latihan utama boleh didapati:

  1. LATIHAN CULINARI - Belajar masakan Pan-Asia ATAU masakan Barat, latihan masakan asas, bekerja di sebuah hotel / resort sebagai pelatih yang dibayar, dan marilah kita membantu anda mencari kerja yang baik di kapal pesiar atau di F

  1. PROFESIONAL THAI TRAINING CULINARY-Belajarlah 80 hidangan Thai profesional dengan teliti selama 6 minggu memasak, memasak dan memasak intensif.

  1. LATIHAN PELAJAR PELAJARI-Datang ke Thailand, belajar hidangan dan budaya Thailand, terima kredit kolej. Penginapan yang termasuk dalam program ini.

  1. LATIHAN KULINER KULINER-Belajar kemahiran masakan asas penting seperti kemahiran pisau, latihan HACCP, kos makanan, pengukuran, ... dalam 2 minggu intensif.
80862_green-curry-3604721_640.jpg

MISI KITA

Thai Chef School komited untuk memudahkan pembelajaran pelajar dan pembangunan kerjaya. Kami berusaha untuk menyediakan persekitaran pembelajaran yang profesional dan dinamik sambil memperkasakan para pelajar untuk menjadi pemimpin masakan esok. Matlamat kami adalah untuk membantu pekerja makanan dan minuman dalam mengejar impian masakan mereka dengan menawarkan latihan kerjaya yang diiktiraf bersama dengan bantuan penempatan pekerjaan.

Kampus sekolah kami terletak di Bangkok, ibu kota budaya dan masakan Thailand. Menjadi kedudukan # 6 dalam populariti dunia, masakan Thailand terkenal dengan aspek citarasa dan kesihatannya. Kami tahu bagaimana hidangan Thai yang baik harus dirasai, kerana kami terletak di Thailand. Kami mengajar masakan asli Thai tidak bercampur-campur. Dan bagi mereka yang berminat untuk belajar memasak Barat (Eropah), bukan masalah. Hanya menyertai kami dalam kursus Latihan Masakan Asas Barat kami. Kampus kami terletak secara langsung di Jalan Sukhumvit, 2 blok dari BTS On Nut, terus di bawah kedai kopi Tom N Toms di Pusat Komuniti Phyll. Kelas dijalankan di bilik kelas profesional baru oleh tukang masak Thai berbahasa Inggeris.

KAMI KAMI:

Koki sekolah adalah orang Thai yang berbahasa Inggeris yang terlatih. Semua mempunyai pengalaman bekerja di restoran Thai dan Barat di dalam dan di luar negara dan mempunyai banyak pengalaman mengajar memasak di pelbagai sekolah.

GOAL KAMI:

Matlamat asas kami adalah untuk mengajar para pelajar untuk mencuba hidangan Thai dan Barat dengan teliti sambil menanamkan etika kerja dan kemahiran profesional dalam calon kami. Kami melanggan idea bahawa seseorang belajar dengan baik dengan melakukan; Oleh itu, kelas-kelas sepenuhnya bersifat tangan. Dan ini adalah apa yang dilakukan oleh pelajar kita-mereka memasak, memasak, dan memasak. Pengajar menunjukkan bagaimana menyediakan hidangan, dan pelajar berlatih sehingga rasa yang betul dicapai. Kami membuat orang baru menjadi tukang masak, tukang masak ke chef, dan chef ke tukang masak masakan Thai. Mahu belajar dan bersenang-senang? Datang menyertai kami di Bangkok eksotik. Pembelajaran tidak pernah terasa begitu baik !!

Lokasi

  • Bangkok

    1770 Sukhumvit Road Soi 54, Bang Chak, Prakanong Bangkok, Thailand, , Bangkok

Soalan