Keystone logo
The Sheffield College

The Sheffield College

The Sheffield College

pengenalan

Di The Sheffield College , kami mempunyai hubungan hebat dengan pelajar antarabangsa dari seluruh dunia. Kursus Bahasa Inggeris kami ditawarkan untuk pelbagai kebolehan (dari pemula hingga lanjutan), dan berkisar dari sesi intensif 4 minggu hingga program pengajian sepanjang tahun. Sama ada anda ingin meningkatkan bahasa Inggeris percakapan anda atau belajar untuk kelayakan IELTS supaya anda dapat melanjutkan pelajaran, kami mempunyai kursus yang sesuai dengan keperluan anda. Tutor kami terlatih sepenuhnya dan akan berusaha lebih jauh untuk melihat anda berjaya dalam kursus anda.

Sheffield terkenal sebagai bandar yang ramah dengan banyak aktiviti budaya dan sukan, dan itu juga berlaku di The Sheffield College ! Selalu ada sesuatu untuk terlibat, dari pertandingan bola sepak 5-sisi hingga perjalanan kelas ke kawasan panas budaya seperti Chatsworth, York dan Manchester.

Tentang kita

Pelajar boleh memilih untuk tinggal bersama salah satu keluarga tuan rumah kami, yang merupakan cara terbaik untuk melengkapkan diri anda dalam gaya hidup British dan menyikat kemahiran berbahasa Inggeris anda! Sebagai alternatif, anda boleh menyewakan penginapan di dewan kediaman berdekatan untuk pengalaman pelajar yang unik ini.

Sama ada anda berada di sini selama 12 minggu atau 12 bulan, kami yakin anda akan suka belajar di The Sheffield College .

Tonton video Selamat Datang kami untuk mengetahui lebih lanjut tentang perkara yang boleh kami tawarkan di sini!

Lokasi

  • Sheffield

    City Campus, Granville Road, S2 2RL, Sheffield

    Soalan