Keystone logo
© BIMM University
The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

pengenalan

Gambaran Keseluruhan:

Universiti Undang-undang (ULaw) adalah salah satu penyedia pakar pendidikan undang-undang yang paling lama ditubuhkan di UK. Malah, kami telah melatih lebih banyak peguam berlatih di UK daripada orang lain.

Dan dengan hubungan rapat antara undang-undang dan perniagaan, masuk akal bahwa seorang pakar dalam pendidikan undang-undang dilengkapi dengan baik untuk mengembangkan sekolah bisnis yang sangat baik, The University of Law School.

Dengan tumpuan yang teguh kepada pembelajaran praktikal, Sekolah Perniagaan kami bertujuan untuk menjadikan pelajar dapat bekerja dan bersedia untuk berjaya di tempat kerja. Kami bangga dengan mewujudkan persekitaran pembelajaran yang tepat untuk anda mencapai aspirasi perniagaan anda. Itulah sebabnya kami telah mengadaptasi teknik yang digunakan dalam kursus undang-undang kami dengan tujuan untuk membangunkan pengalaman pembelajaran pakar yang menarik yang akan mempersiapkan anda untuk berkarier di dunia perniagaan.

Kajian fleksibel:

Kami faham bahawa keadaan setiap orang adalah berbeza. Itulah sebabnya kami menawarkan pelbagai mod pengajian (sepenuh masa, sambilan, di kampus, dalam talian) merentas kursus kami untuk memberikan anda pilihan dan fleksibiliti terbaik yang anda perlukan untuk berjaya dalam pengajian anda.

Kampus Sekolah Perniagaan kami berada di London Bloomsbury, Birmingham dan Manchester untuk kursus sarjana muda. Kursus pascasiswazah diajar di kampus Birmingham, Leeds, London Moorgate dan Manchester kami. Setiap satunya adalah hab komersial yang berkembang maju, terletak di lokasi yang ideal untuk memberikan anda akses yang hebat ke tempat muzik, teater, pawagam, bar dan restoran. Kursus pascasiswazah kami boleh dipelajari sambilan atau sepenuh masa dan juga boleh didapati dalam talian.

Dalam talian:

Program dalam talian kami akan menjimatkan masa dan wang anda untuk berulang-alik ke dan dari kampus dan membolehkan anda belajar di mana-mana, merentas peranti, namun anda boleh yakin bahawa kursus itu tidak akan menjejaskan kualiti atau kurang menuntut daripada di kampus kami kursus.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Reka Bentuk Kursus:

Dengan tumpuan yang kukuh pada pembelajaran praktikal, Sekolah Perniagaan kami bertujuan untuk menjadikan pelajar boleh bekerja dan bersedia untuk berjaya di tempat kerja. Kami berbangga untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang sesuai untuk anda mencapai aspirasi perniagaan anda. Pendekatan pengajaran kami adalah diterajui oleh pelajar. Anda akan diajar dalam saiz kumpulan yang menggalakkan hubungan pembelajaran yang menyokong dengan pensyarah anda, dalam bengkel kecil - penting untuk kejayaan pelajar - dengan setiap pelajar boleh mengakses tutor peribadi mereka.
Pensyarah kami melibatkan ahli akademik yang menggabungkan minat mereka untuk perniagaan, kekayaan pengetahuan industri dan pautan perniagaan profesional, untuk memanfaatkan pembelajaran anda di dalam dan di luar persekitaran bilik darjah.

Kerjaya dan Kekerapan:

Kebolehkerjaan adalah teras kepada semua yang kami lakukan di Sekolah Perniagaan. Pasukan kebolehkerjaan kami akan memberi anda nasihat satu sama lain tentang cara untuk berjaya melibatkan diri dengan kenalan perniagaan daripada perekrut utama UK seperti IBM, Lloyds of London dan Price Waterhouse Coopers (PwC), yang akan anda temui melalui acara, bengkel dan lawatan kepada organisasi, membolehkan anda melihat secara langsung cara perniagaan beroperasi di dunia sebenar. Kami menjalankan acara sepanjang tahun termasuk penceramah jemputan, perbincangan panel, kelas induk dan pertandingan. Sokongan yang anda akan terima, dipimpin dan dimaklumkan oleh amalan majikan, akan memaksimumkan keupayaan anda untuk menghantar permohonan kerja yang berjaya, mendapatkan latihan amali dan mengasah kemahiran temu duga anda.

Institusi Pengurusan Chartered (CMI):

Memandangkan beberapa kursus di Sekolah Perniagaan yang diakreditasi oleh Institut Pengurusan Berkanun (CMI), pelajar-pelajar dalam kursus-kursus tertentu boleh mendapatkan keahlian percuma secara automatik untuk tempoh kursus mereka dan selama satu tahun selepas selesai.

Faedah termasuk akses kepada ManagementDirect; perpustakaan pengurusan terbesar di UK bersama-sama dengan akses kepada portal sumber dalam talian termasuk laporan e-jurnal, syarikat dan industri serta nasihat daripada lebih 300 pengurus pengambilan pekerja melalui Pusat Kemajuan Karir.

Anda akan mendapat akses kepada penyenaraian kerja semasa melalui pangkalan data JobSearch dan banyak video, tutorial dan artikel untuk membangunkan kerjaya dan kemahiran perniagaan anda. Komuniti mentor CMI dalam talian terdiri daripada lebih daripada 120,000 ahli di mana anda boleh dipadankan mengikut kemahiran, pengalaman dan industri yang menarik serta mengetahui tentang peristiwa rangkaian CMI yang boleh anda ambil bahagian.

Apabila berjaya menyelesaikan salah satu kursus yang diiktiraf oleh CMI, anda juga akan menerima kelayakan daripada CMI sebagai tambahan kepada ijazah anda.

Persekitaran yang Menyokong:

Kami berhasrat untuk menyokong lebih ramai pelajar dari pelbagai latar belakang berbanding sebelum ini untuk mencapai cita-cita kerjaya mereka, itulah sebabnya kami menawarkan pelbagai biasiswa dan bendahari.

Semua pelajar diberi peluang untuk memanfaatkan sepenuhnya kemudahan dan perkhidmatan kami. Perkhidmatan Sokongan Hilang Upaya didedikasikan untuk menguruskan apa-apa keperluan yang anda mungkin ada semasa pelajaran anda, termasuk bantuan sementara akibat kecederaan atau penyakit.

Kemudahan sukan:

Terdapat banyak peluang untuk bangun dan bersesuaian di semua kampus kami, jika anda ingin menggunakan badan anda serta fikiran anda. Aktiviti popular termasuk Zumba, bola sepak, bola jaring, ragbi dan tenis.

Kelab dan Pertubuhan:

Dengan pelbagai persatuan, pasukan sukan dan acara sosial yang terdapat di setiap kampus kami, anda pasti mendapat banyak untuk membuat anda sibuk dan berseronok antara kuliah. Dan pada permulaan kursus anda, anda boleh menyertai masyarakat, kelab atau acara pilihan anda, atau membuat sendiri melalui Persatuan Pelajar.

Kursus:

Sekolah Perniagaan Universiti Undang-undang menawarkan pelbagai program sarjana muda dan pascasiswazah di seluruh UK dan dalam talian.

Kebanyakan kursus kami telah diakreditasi oleh Institut Pengurusan Berkanun (CMI), badan professional profesional yang menawarkan perkhidmatan Chartered Manager (CMgr) yang sangat diingini. Apabila berjaya menyelesaikan salah satu kursus kami, anda juga akan menerima kelayakan daripada CMI sebagai tambahan kepada ijazah anda.

Kursus Perniagaan Dalam Talian:

Kami menyediakan pembelajaran online bertaraf dunia untuk kursus pascasiswazah kami:

 • Kaedah belajar untuk semua jenis pembelajaran: Terdapat kaedah kajian yang sesuai dengan gaya anda, dengan e-buku, i-Tutorial, webinar, kajian kes, kad flash, fail audio, grafik gerakan, bilik sembang pelajar masa nyata, penilaian dalam talian, dan lebih banyak lagi.
 • Sokongan Tutor Berdedikasi: Anda akan mendapat sokongan dan maklum balas berterusan mengenai kerja anda dari tutor program khusus sepanjang tempoh kursus anda.

Syarat Kemasukan dan Bayaran:

Keperluan dan bayaran masuk berbeza-beza mengikut kursus - untuk maklumat lanjut tentang keperluan kemasukan, yuran, pilihan pembiayaan dan, Beasiswa dan Bursaries, lawati laman web Universiti Law.

Pelajar antarabangsa:

Anda akan menyertai pelajar dari lebih 120 negara yang berbeza, yang menyumbang kepada komuniti antarabangsa yang berkembang maju di semua kampus ULaw.

Kami mempunyai pasukan Perkhidmatan Sokongan Pelajar yang berada di sini untuk memberi khidmat nasihat dan bimbingan yang berkaitan dengan kebajikan.

Maklumat mengenai keperluan Visa boleh didapati di laman web Universiti Law.

Penginapan:

Bagi pelajar siswazah kami, kami telah mengatur penginapan dengan pakar penyedia penginapan pelajar UK, untuk memastikan anda mempunyai tempat yang selesa untuk hidup semasa anda belajar dengan kami. Penginapan biasanya di flat berkongsi, atau dalam sesetengah kes studio lengkap.

Untuk pelajar sarjana, kami menjamin tawaran penginapan pada tahun pertama ijazah anda, jika anda telah menerima kami sebagai pilihan utama anda dan memohon penginapan selewat-lewatnya pada 30 Mac pada tahun kemasukan * (* Syarat & Ketentuan berlaku, perincian mengenai The Laman web Universiti Undang-undang, halaman Penginapan Prasiswazah).

Untuk pelajar pascasiswazah, jika anda memilih sebuah kampus dari rumah, pangkalan data penginapan kami dapat membantu anda mencari tempat tinggal, dengan pilihan untuk mencari harta sewa peribadi atau penginapan bersama dengan pelajar ULaw lain.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Hari Terbuka dan Acara:

Hari Terbuka kami adalah cara terbaik untuk mengetahui tentang kursus Perniagaan kami, menyemak kemudahan kami, dan temui tutor kami dan pelajar semasa. Akan ada ceramah, sesi penyiaran dan lawatan, dan anda akan berpeluang bertanya soalan anda. Kami akan menjadikan hari anda sebagai menarik dan interaktif yang mungkin.

Jika anda tidak dapat hadir ke salah satu Hari Terbuka di kampus kami, maka dari semasa ke semasa, kami juga menawarkan Hari Terbuka Maya untuk kursus kami – jadi anda masih berpeluang untuk mengetahui bagaimana rasanya belajar di Sekolah Perniagaan Universiti Undang-undang, dan ajukan soalan anda dalam talian.

Sekolah Perniagaan Undang-undang Universiti:

Kursus yang disediakan berbeza mengikut lokasi. Butiran lanjut mengenai lokasi kami ada di laman web Universiti Law Undang-Undang, Lokasi.

Lokasi

 • London

  The University of Law 14 Store Street, WC1E 7DE, London

  • Leeds

   The University of Law 15-16 Park Row, LS1 5HD, Leeds

   • Manchester

    The University of Law 2 New York Street, M1 4HJ, Manchester

    • Birmingham

     The University of Law 133 Great Hampton Street, , Birmingham

     • London

      London, United Kingdom

      • Nottingham

       Nottingham, United Kingdom

       Program

        Institusi juga menawarkan:

        Soalan