Keystone logo
Tianjin International Chinese College

Tianjin International Chinese College

Tianjin International Chinese College

pengenalan

Tianjin International Chinese College (TICC) adalah sebuah institusi bahasa Cina yang diiktiraf oleh Suruhanjaya Pendidikan Perbandaran Tianjin. Kolej ini menawarkan program bahasa Cina dan isu visa pengajian (X1 / X2) kepada pelajar di seluruh dunia.

83119_appearance2.jpg

Kolej kami pada masa ini mempunyai dua kampus masing-masing yang meliputi kawasan seluas lebih daripada sepuluh ribu meter persegi dengan kemudahan yang sempurna, seperti dewan pameran kebudayaan Cina, bilik darjah pelbagai fungsi, kelas seni dan sebagainya. Selain kursus akademik, TICC mengundang artis untuk mengajar kelas budaya Cina seperti muzik Cina, Kongfu, Opera Beijing, kaligrafi Cina, pemotongan kertas, dan Guqin. Pelajar dapat mempelajari bahasa Cina serta budaya tradisional pada masa yang sama.

TICC berusaha keras dalam membina pengalaman pasukan pengajar. Guru-guru kita mesti disahkan oleh Hanban. Kebanyakan guru kita mempunyai ijazah sarjana atau lebih tinggi. 80% guru kami mempunyai pengalaman mengajar di luar negara manakala 87% mempunyai buku teks bertulis seperti "Buku Teks Siri Mandarin Baru".

Dalam tempoh lima tahun yang lalu, kami telah mengajar hampir 20,000 pelajar dari lebih daripada 50 buah negara, seperti Amerika, Rusia, Kanada, Itali, United Kingdom, Korea, Thailand, Vietnam, Kemboja dan banyak lagi.

83121_hall.jpg

Kami juga menyediakan program dalam talian Cina yang direka untuk anda belajar di rumah. Kursus kami termasuk kelas HSK, Kelas Bahasa Cina, Kelas Perniagaan Cina, kelas Penulisan Cina, dan banyak lagi . Anda hanya boleh tinggal di rumah, belajar dengan kami, selesaikan kursus kami dan dapatkan sijil. Lihat program kami untuk maklumat lanjut.

Alamat: 116 Ya'an Street Nankai District, Tianjin
Tel. (86) 22-27623035
E-mel: [email protected]

Lokasi

  • Nankai

    116 Ya’an Street Nankai District, 300000, Nankai

Soalan