Keystone logo
Toronto School of Management

Toronto School of Management

Toronto School of Management

pengenalan

The Toronto School of Management (TSoM) adalah kolej inovatif yang menawarkan pelbagai kursus dalam perniagaan, perhotelan, pemasaran digital, analisis data, keselamatan siber dan perakaunan. Sertailah kami untuk belajar dan bekerja di Toronto, Kanada. Toronto menduduki tempat ketujuh (terikat dengan Tokyo, Jepun) dari 140 bandar paling hidup di dunia menurut Economist Intelligence Unit. Bandar dinilai dalam lima kategori; kestabilan, penjagaan kesihatan, budaya dan persekitaran, pendidikan dan infrastruktur. Sebagai pelajar antarabangsa sepenuh masa di Kanada, anda dibenarkan bekerja sambilan semasa belajar dan sepenuh masa semasa rehat yang dijadualkan.

Pelajar boleh memilih daripada program berikut:

 • Koperasi Diploma Pentadbiran Perniagaan (siang dan malam)
 • Diploma Pengurusan Perniagaan (siang dan malam)
 • Diploma dalam Pengurusan Perniagaan (siang dan malam)
 • Diploma dalam Koperasi Pengurusan Perniagaan Digital (siang dan petang)
 • Diploma dalam Koperasi Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan (siang dan petang)
 • Diploma Asas Kerjasama Hospitaliti dan Pelancongan (petang)
 • Diploma Lanjutan dalam Koperasi Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan (siang dan malam)
 • Diploma Lanjutan dalam Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan (siang dan malam)
 • Diploma In Data Analytics Co-op (siang hari)
 • Diploma dalam Koperasi Pakar Pemasaran Digital (siang hari)
 • Diploma dalam Koperasi Pakar Keselamatan Siber (siang hari)
 • Kursus Persediaan untuk Peperiksaan ACCA (siang hari)

Terletak di kalangan beberapa firma dan organisasi terkemuka di Amerika Utara, kolej kami menawarkan persekitaran yang ideal untuk pelajar yang bersemangat untuk melibatkan diri dalam komuniti perniagaan yang meriah dan pelbagai aktiviti kebudayaan.

Kenapa Mempelajari Dengan Kami?

Pakar Fakulti Yang Menyokong Pembangunan Anda

Fakulti berpengalaman kami mempunyai beratus-ratus tahun pengetahuan industri untuk berkongsi dengan pelajar mereka, menawarkan sokongan penuh mereka dan menyemak perkembangan anda dengan kerap.

Program Co-Op Menghubungkan Pengajian Dengan Kerja Nyata

Kebanyakan diploma kami termasuk latihan sambil bekerja, menyepadukan pengajian bilik darjah anda dengan pengalaman kerja praktikal yang diselia berkaitan secara langsung dengan matlamat akademik dan kerjaya anda. Kami mempunyai perkongsian dengan lebih 100 rakan koperasi merentasi pelbagai industri.

Sekolah yang memenangi anugerah

TSoM berbesar hati untuk mengumumkan bahawa kami telah diundi sebagai Pemenang Berlian dalam dua kategori berasingan oleh pembaca Toronto Star untuk 2021.

Lokasi Downtown Toronto yang selesa

Kolej kami terletak di jalan bawah tanah utama, dekat dengan gabungan perniagaan, kediaman, dan ruang runcit - memastikan bahawa semua yang anda perlukan adalah dekat.

Fokus pada Pengalaman Anda

Kami sentiasa menyemak prestasi dan kepuasan anda untuk memastikan program kami memenuhi keperluan pembangunan akademik dan peribadi anda, serta tetap relevan dengan tuntutan dunia perniagaan.

State Of The Art Facilities

Bilik darjah kami yang luas dan berhawa dingin dilengkapi dengan multimedia terkini, sambungan internet dan peralatan audio yang menyediakan persekitaran pembelajaran yang optimum. Anda akan dapat menggunakan komputer kami dan WiFi percuma untuk menyelesaikan tugasan untuk kelas anda dan berkomunikasi dengan rakan dan keluarga anda.

Lokasi

 • 22 College Street Suite 300, M5G 1K2, Toronto

Soalan