Keystone logo

Turner College - Columbus State University

A logo

pengenalan

Mengapa Kolej Turner?

Turner College menyediakan pelajar perniagaan untuk menambah nilai kepada komuniti mereka dan kepada majikan mereka dalam persekitaran yang berdaya saing di peringkat global. Program ijazah perniagaan kami mendapat pengiktirafan profesional oleh Persatuan Sekolah-sekolah Perniagaan di Sekolah Menengah. Sebagai ahli akreditasi antarabangsa AACSB, kolej kami menawarkan program perniagaan yang mencapai kepelbagaian mereka melalui kualiti kurikulum antara disiplin yang menyediakan pelajar dengan pemahaman yang luas mengenai perniagaan dan peranannya dalam masyarakat.

The Turner College of Business dan TSYS School of Science Computer ditempatkan di Pusat Perdagangan dan Teknologi (CCT), yang terletak di kampus utama. Bersama-sama, Turner College menawarkan 8 program siswazah, 12 program sarjana muda, dan banyak pensijilan. Kami adalah rumah kepada pelbagai organisasi pelajar termasuk Kelab Perakaunan, CSU Persatuan Pemasaran Amerika, Enactus, Persatuan Pelaburan Kewangan, Persatuan Pemeriksa Penipuan Bertauliah, Persatuan Pengurusan Sumber Manusia (SHRM), Persatuan Mesin Pengkomputeran (ACM), dan Kampus Nerds. Organisasi kami menyediakan peluang untuk mendapatkan pengalaman dunia nyata, mendengar pembicara profesional, dan bersaing secara nasional.

Tentang kita

Misi Kolej Perniagaan D. Abbott Turner adalah untuk menyediakan pelajar-pelajar untuk menambah nilai kepada komuniti dan majikan mereka, yang kebanyakannya firma tempatan dan serantau. Pusat Perdagangan dan Teknologi Pusat Perdagangan dan Teknologi (CCT), yang terletak di kampus utama, menempatkan pejabat Turner College Dean, dan tiga unit akademik:

 • Perakaunan
 • Pengurusan
 • Sekolah Sains Komputer TSYS.

Jumlah pendaftaran pelajar untuk Turner College pada tahun 2014 adalah 1,464, dengan 1259 dalam program sarjana muda dan 204 program siswazah. Saiz kelas purata untuk pelajar sarjana ialah 33 dan 27 untuk program siswazah. Dengan saiz kelas purata kami yang lebih kecil, fakulti dan kakitangan kami yang berdedikasi, dan tuisyen yang munasabah kami, kami mungkin merupakan pembelian terbaik dalam pendidikan tinggi di rantau ini. Perkhidmatan Maklumat dan Teknologi Universiti juga terletak di CCT di tingkat pertama.

Akreditasi

Program gelar perniagaan Abbott Turner College of Business adalah profesional yang diakreditasi melalui Persatuan untuk Sekolah-sekolah Perniagaan di Sekolah Menengah. Sebagai ahli akreditasi antarabangsa AACSB, kolej kami menawarkan program perniagaan yang mencapai kepelbagaian mereka melalui kualiti kurikulum antara disiplin yang menyediakan pelajar dengan pemahaman yang luas mengenai perniagaan dan peranannya dalam masyarakat.

Kenapa akreditasi AACSB penting?

Sebagai calon pelajar: Melangkah ke kolej adalah pelaburan yang besar. Anda akan menghabiskan berjam-jam belajar, menulis kertas, dan mengambil peperiksaan. Anda juga akan menghabiskan banyak wang. Semua yang bekerja dan wang harus memberi anda apa yang anda bayar, kan? Tidak semua sekolah akan memberi anda pulangan pelaburan anda. Akreditasi AACSB memastikan sebuah sekolah bukan sahaja mengambil wang anda. Sekolah yang diiktiraf AACSB mesti lulus piawaian kualiti yang sangat ketat. Mereka telah terbukti dapat memberikan yang terbaik dalam pendidikan perniagaan di seluruh dunia. Sekolah bertauliah AACSB:

 • diiktiraf di seluruh dunia oleh majikan tertinggi dan universiti lain.

 • mempunyai majikan yang hanya menyewa graduan mereka.

 • mempunyai lebih banyak akses kepada perekrut.

 • mempunyai graduan yang menerima gaji yang lebih tinggi dan lebih kompetitif.

 • mengatakan bahawa akreditasi meningkatkan kualiti program perniagaan mereka.

 • berkata yang diakreditasi membantu mereka menyewa dan mengekalkan profesor dan penyelidik terbaik.

 • mempunyai pelajar yang lebih antarabangsa, mempunyai GPA tinggi yang menamatkan pengajian dan mungkin mendapat pendidikan yang lebih tinggi.

 • adalah mencabar dan akan mengajar anda kemahiran terbaik untuk memberikan kelebihan tersendiri di dunia nyata.

Sebagai majikan: Majikan mahukan graduan perniagaan berkualiti dari sekolah perniagaan yang berkualiti. Graduan yang mereka tahu akan tampil pada hari pertama. Inilah sebabnya mengapa sangat penting untuk memilih program ijazah perniagaan yang akan mengajar anda pengetahuan dan kemahiran majikan yang diperlukan. Majikan tahu sekolah perniagaan yang baik dari yang tidak menghasilkan graduan yang berpengetahuan. Inilah fakta-fakta:

 • Banyak syarikat korporat global yang meraih hanya dari sekolah yang diiktiraf AACSB.

 • Lulusan sekolah bertauliah AACSB ditawarkan gaji yang lebih baik dan lebih kompetitif.

 • Pelajar di sekolah bertauliah AACSB mempunyai lebih banyak majikan yang berminat dengan mereka selepas tamat pengajian.

Syarikat-syarikat juga telah mengkaji perbezaan antara pekerja yang telah menghadiri sekolah perniagaan yang diiktiraf AACSB dan mereka yang tidak mempunyai. Sebagai contoh, satu syarikat mendapati bahawa pekerja yang dididik oleh sekolah perniagaan yang diiktiraf bukan AACSB mempunyai tahap prestasi yang lebih rendah. Oleh sebab itu, organisasi kini hanya membayar balik tuisyen dari sekolah perniagaan yang diakreditasi AACSB.

Misi

Penyataan Visi

Memperluas pengiktirafan kolej sebagai pusat kecemerlangan pendidikan perniagaan dan sains komputer.

Turner College Turner

Turner College menyediakan pelajar untuk menambah nilai kepada komuniti dan majikan mereka dalam persekitaran yang kompetitif secara global, dengan menyediakan pendidikan berkualiti tinggi, perniagaan yang relevan, dan pendidikan sains komputer.

Pelan Strategik

Visi, Misi, dan Nilai D. Kolej Perniagaan Abbott Turner menyediakan prinsip panduan Pelan Strategik kami. Mereka biasanya dikaji semula dalam kitaran lima tahun oleh pentadbiran, fakulti, kumpulan pelajar, dan Majlis Penasihat Perniagaan.

Matlamat Kolej Turner

Matlamat 1: Meningkatkan kualiti dan profil Turner College sebagai pilihan kolej.

Matlamat 2: Meningkatkan pendaftaran dan mengembangkan pilihan penghantaran program.

Matlamat 3: Meningkatkan teknologi dan sumber untuk tujuan pengajaran dan penyelidikan.

Matlamat 4: Meningkatkan perkongsian dalaman dan luaran.

Matlamat 5: Meningkatkan pembiayaan.

Lokasi

 • Columbus State University 4225 University Avenue Columbus, Georgia 31907, 31907, Columbus

Soalan