Keystone logo

University of Applied Sciences Worms

A logo

pengenalan

Yang Universiti Sains Gunaan Worms mempunyai kira-kira 3 500 pelajar yang belajar di tiga disiplin sains komputer, pelancongan / pengangkutan dan ekonomi. Program kajian termasuk kedua-dua pengurusan perniagaan dan program Ijazah Sarjana Muda dan Ijazah Sarjana teknikal. Antara kursus-kursus ini juga boleh dikaji dalam amalan. kursus-kursus profesional MBA juga ditawarkan.

Sebab untuk belajar di Universiti Sains Gunaan Worms

Lokasi yang sangat baik, penggunaan yang konsisten program kajian, sebilangan besar perkongsian dengan syarikat-syarikat terkenal dan universiti antarabangsa dan lokasi yang menggalakkan antara rantau metropolitan Rhine-Neckar dan rantau Rhine-Main menawarkan lokasi yang ideal. kerjasama perniagaan yang banyak membolehkan mereka untuk belajar dengan amalan yang kekal dan membuat kenalan berharga sepanjang pengajian mereka.

Secara antarabangsa yang tinggal di sini

Apa yang menarik di UASW adalah yang orientasi antarabangsa. Pada masa ini, terdapat perjanjian kerjasama dengan lebih daripada 140 universiti di lebih 30 negara di seluruh dunia. Di pelbagai universiti rakan kongsi ada kemungkinan untuk membeli sarjana muda double atau sarjana berganda.

Kajian ini berlaku di bawah keadaan yang optimum dan moden. Kampus di kampus dan banyak asrama di kawasan terdekat mengakhiri tawaran universiti itu. The Nibelungen dan Lutherstadt Worms menawarkan pelbagai kemungkinan budaya, sukan dan pelancongan, dengan itu pampasan yang ideal bersebelahan kajian.

Lokasi

  • University of Applied Sciences, Worms Erenburgerstraße 19 67549 Worms, , Frankfurt

  • Mainz

Soalan