Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
UC Riverside Extension

UC Riverside Extension

UC Riverside Extension

pengenalan

IEP UCR Tawaran Laluan yang Unik untuk Kejayaan

Program Pendidikan Antarabangsa (IEP) di University of California, Riverside (UCR), telah menyediakan program Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL), akademik dan profesional sejak tahun 1975.

Kurikulum kami sentiasa dinilai dan dikemas kini untuk memastikan pengalaman pembelajaran AS terbaik. Setiap tahun, pelajar lulus dari program kami dan meneruskan kerjaya antarabangsa yang menarik, dan / atau melanjutkan pelajaran akademik. Naassom Azevedo / Unsplash

Kenyataan Misi

Misi kami adalah untuk memastikan bahasa Inggeris yang berkualiti dan inovatif dan program profesional untuk memenuhi matlamat peribadi, profesional, dan pendidikan pelajar antarabangsa kami.

Kami memberi peluang kepada pelajar untuk meneroka, mengambil bahagian dalam, dan memperkayakan pengetahuan mereka tentang AS dan dunia, melalui pembangunan bahasa dan kemahiran akademik bersama.

Melalui kerja berpasukan dalam persekitaran pelbagai budaya, kami menggalakkan pelajar memahami diri mereka sendiri, membina keyakinan, dan membangunkan visi untuk masa depan mereka.

Nilai saling menghormati, profesionalisme, dan kecemerlangan dalam pengajaran dan perkhidmatan membimbing kita dalam kerja kita. Kami menghargai sumbangan unik setiap guru, kakitangan dan pelajar, dalam mewujudkan salah satu program pendidikan antarabangsa terbaik di negara ini.

Mengapa UCR?

1. Menjadi pelajar dalam sistem University of California

University of California, Riverside, adalah salah satu daripada 10 kampus dalam sistem universiti # 1 di UCR AS yang dikenali sebagai kampus yang paling pelbagai dan antarabangsa di dalam sistem UC dan mempunyai hampir 80,000 alumni, yang kebanyakannya telah memenangi anugerah berprestij seperti Guggenheim Fellowship, Hadiah Nobel, Hadiah Pulitzer, dan lain-lain.

2. Menjadi di jantung California Selatan

Riverside adalah 80 kilometer di timur Los Angeles di tengah-tengah California Selatan yang indah dan cerah. Perjalanan mudah ke pantai, gunung, taman tema, atau pusat membeli-belah. Tinggal dalam komuniti universiti yang mesra dan berpatutan.

3. Jadilah dalam program yang menyediakan pengalaman kampus terbaik Amerika

Pelajar kami akan memberitahu anda bahawa UCR mempunyai pengajar terbaik. Semua adalah profesional yang bekerja dengan pengalaman dunia nyata. Mereka ramah, membantu, dan berdedikasi untuk menyediakan pendidikan berkualiti tinggi untuk memastikan bahawa anda mempunyai pengalaman kampus terbaik Amerika. Andrew Ridley / Unsplash

San Diego palm trees

Lokasi

  • Riverside

    University of California, Riverside Extension 1200 University Ave. Riverside, Ca 92507-4596, , Riverside

Soalan