Keystone logo
Universidade Lusófona do Porto

Universidade Lusófona do Porto

Universidade Lusófona do Porto

pengenalan

Pilihan tempat kursus atau sekolah adalah masa yang penting dalam kehidupan mana-mana pelajar. Dekat Universidade Lusófona do Porto (ULP), Kami percaya sekolah dan kursus-kursus yang mempunyai banyak aspek yang berkaitan yang menjemput semua mereka yang sedang menghadapi pilihan-pilihan ini, untuk memilih untuk belajar di Universidade Lusófona do Porto.

Mari kita pertimbangkan ini: semua kursus yang kami diiktiraf oleh A3ES, entiti yang bertanggungjawab untuk penilaian dan kualiti jaminan pendidikan tinggi di Portugal; semua kursus yang kami mempunyai kadar pekerjaan melebihi purata kebangsaan di kawasan latihan di mana mereka beroperasi; kita mempunyai fakulti yang berkelayakan terdiri daripada banyak orang merit diiktiraf dan prestij di kawasan mereka; kami terletak di pusat universiti di Lisbon, dengan akses yang sangat baik dan lokasi; kami menawarkan kampus yang besar dan terancang dengan baik, yang mempunyai peralatan yang berkualiti tinggi dan makmal; kita adalah sebahagian daripada projek pendidikan dengan profil antarabangsa yang unik, yang hadir di semua negara berbahasa Portugis, menawarkan pengalaman budaya dan pendidikan yang unik.

Untuk semua sebab-sebab ini, kita percaya bahawa kita adalah pilihan terbaik. Kami percaya bahawa kami memberi anda alasan untuk memilih kami dan berkongsi dengan kami pengalaman yang unik ini menjadi sebahagian daripada projek besar, projek pendidikan Universidade Lusófona do Porto.

Lokasi

  • Rua Augusto Rosa, no 24 4000-098 Porto - Portugal, , Porto

Soalan