Keystone logo

University of Leicester, School of Business

A logo

pengenalan

Yang University of Leicester Sekolah Perniagaan mempunyai reputasi yang sangat baik untuk pengajaran lepasan ijazah. Belajar di sini akan membantu menyediakan anda untuk pelbagai peluang pekerjaan dalam kerajaan, perniagaan atau sektor perkhidmatan kewangan, dan juga untuk penyelidikan masa depan.

Mengenai Sekolah The University of Leicester Sekolah Perniagaan telah ditubuhkan pada tahun 2016, membawa bersama kepakaran cemerlang dalam Ekonomi dan Pengurusan untuk mewujudkan sebuah sekolah perniagaan bertaraf dunia.

Sepenuh masa Ijazah Sarjana MSc Perbankan dan Kewangan Antarabangsa

Kursus ini adalah untuk anda jika anda mahu mengambil pendekatan analisis untuk memahami kaedah yang digunakan dalam perbankan dan kewangan moden dalam konteks antarabangsa.

analisis perniagaan msc dan kewangan

Kursus ini adalah untuk anda jika anda ingin memohon pemahaman anda tentang ekonomi dan teknik kuantitatif analisis masalah dalam peraturan perniagaan, organisasi dan kewangan.

MSc Kewangan

CFA® Program Rakan Kongsi CFA Institute Kursus ini adalah untuk anda jika anda mahu belajar mekanik pasaran kewangan, memahami keputusan kewangan syarikat dan jenis risiko kewangan.

MSc Ekonomi Kewangan

Kursus ini adalah untuk anda jika anda mahu untuk mendalami pengetahuan anda Ekonomi atau Kewangan dan berpotensi pergi untuk belajar PhD atau penyelidikan dalam bidang Ekonomi atau Kewangan.

pengurusan risiko kewangan msc Kami adalah Academic Rakan dalam GARP - The Global Persatuan Profesional Risiko. Kursus ini adalah untuk anda jika anda mahu untuk melengkapkan diri dengan kemahiran dalam teknik pengurusan risiko, analisis kuantitatif, analisis kewangan dan pengaturcaraan.

phd Sekolah kami Perniagaan adalah berasaskan penyelidikan, komited untuk menghasilkan biasiswa kualiti tertinggi manakala mengiktiraf hubungan penting antara kecemerlangan dalam penyelidikan dan pengajaran.

Pelajar PhD menyiapkan projek penyelidikan yang bebas di bawah bimbingan pasukan penyeliaan. Kajian ini biasanya selesai dalam tempoh maksimum 3 hingga 3.5 tahun (sepenuh masa) atau 6 hingga 6.5 tahun (sambilan / pengajian jarak jauh).

Kami menawarkan Ekonomi penyeliaan PhD di kawasan serasi dengan kepentingan penyelidikan staf akademik kami termasuk:

Teori Permainan Mekanisme Design Ekonomi tingkah laku Pertubuhan Perindustrian Teori Pertumbuhan Ekonomi Awam Ekonomi Buruh Ekonomi Politik Ekonomi Migrasi Kesihatan ekonomi Teori Pertubuhan Etika Perniagaan Pemasaran dan Penggunaan Perakaunan dan Kewangan Ekonomi Politik Pengurusan Sumber Manusia

Kami menawarkan pengawasan bagi darjah:

Doktor Falsafah (PhD) - Full-Time Sarjana Falsafah (MPhil) - Sepenuh Masa

Lokasi

  • Ground Floor Astley Clarke Building University of Leicester , LE1 7RH, Leicester

  • Hong Kong

Soalan