Keystone logo
Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

pengenalan

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Jabatan Bahasa dan Budaya Asing menawarkan Program Sepanyol yang berkualiti tinggi kepada masyarakat antarabangsa dan warga asing yang tinggal di Colombia. Kelas dijalankan di kampus universiti dalam persekitaran perkhidmatan akademik, selamat dan cemerlang.

Pelajar sekolah, pelajar universiti dan kolej, orang muda, dewasa, profesional dan eksekutif akan mendapati kursus kami pilihan terbaik mereka untuk meningkatkan kecekapan komunikatif dalam bahasa dan akan berpeluang untuk mempelajari budaya Colombia dan Amerika Latin.

Semua kursus bahasa Sepanyol dilengkapi dengan pelbagai aktiviti budaya dan kursus ekstrakurikuler yang memperkaya pengalaman. Peserta juga ditawarkan kelonggaran dalam bilangan minggu yang mereka mahu belajar dan tarikh permulaan kursus. Kelas bermula setiap minggu pada hari Isnin.

Belajar bahasa Sepanyol dengan kami. Jatuh cinta dengan Colombia dan budayanya.

Mengenai kursus kami

Anda akan bekerja pada 4 kemahiran bahasa: menulis, bercakap, membaca dan mendengar (anda akan berlatih semua perbendaharaan kata dan tatabahasa yang baru). Kami akan memberi anda panduan kelas, jadi anda tidak perlu membeli apa-apa bahan tambahan; anda hanya memerlukan kamus.

Kursus kami sangat fleksibel, anda boleh memilih berapa minggu untuk belajar dan kapan harus bermula. Kelas bermula setiap hari Isnin, jadi anda boleh memilih tarikh untuk memulakan kursus anda.

Kami mempunyai kursus yang berbeza yang boleh anda pilih dari:

  • Kursus Bahasa Sepanyol umum (15 jam kelas bahasa Sepanyol seminggu)
  • Kursus Bahasa Sepanyol intensif (20 jam kelas bahasa Sepanyol setiap minggu)
  • Kerja sukarela Kursus Umum Sepanyol
  • Satu pada satu pelajaran

Harga

Kos berbeza-beza bergantung kepada bilangan minggu yang akan anda pelajari dengan kami dan jenisnya, sudah tentu, anda akan mengambil.

Anda boleh menyertai beberapa kursus yang Universidad de La Sabana mempunyai untuk pelajarnya. Marilah kita tahu topik mana yang anda berminat, supaya kami dapat mencari kursus. Kursus ini tidak akan mempunyai gred, hanya untuk kehadiran dan ia tidak membayangkan kos tambahan.

* Ini hanya berlaku untuk pelajar yang tinggal 2 bulan atau lebih.

Sekali seminggu kami merancang aktiviti budaya pilihan, seperti melawat muzium, taman semula jadi, pusat bandar Bogota, restoran, antara lain. * Hanya beberapa aktiviti yang termasuk dalam harga.

Sekali seminggu kelas tarian Latin Amerika diberikan. Tiada kos tambahan untuk aktiviti ini.

128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

Lokasi

Universiti ini terletak di Chía, hanya 7 kilometer dari Bogotá. Ia mempunyai Kampus yang indah dengan kemudahan yang sangat baik.

Di La Sabana, terdapat persekitaran akademik yang hebat dan pelbagai aktiviti yang perlu dilakukan. Selain itu, Bogotá adalah bandar kosmopolitan yang menawarkan pengunjung banyak pilihan untuk hiburan, sukan, hiburan malam, restoran dan aktiviti.

Bagaimana cara mendaftar sekarang?

1. Isi borang pendaftaran yang dilampirkan.

2. Ambil ujian penempatan (Melalui Skype atau di dalam tapak). Kami perlu menjadualkan wawancara di skype untuk menentukan tahap Sepanyol anda yang akan mengambil masa 15 minit. Tolong beritahu kami hari mana yang terbaik untuk anda.

3. Buat bayaran kursus (bilangan minggu yang telah anda pilih). Sekiranya anda telah memulakan Program dan memutuskan untuk meningkatkan bilangan minggu, kos setiap minggu akan lebih murah.

Bayaran boleh dibuat oleh:

Pindahan bank: Sila minta kod Universiti yang mana anda boleh membuat pembayaran di bank keutamaan anda di negara anda, pembayaran ini hanya untuk USD

Untuk membayar Pesos Colombia anda boleh:

1. Deposit di mana-mana bank Bancolombia di Colombia

2. Tunai atau kad kredit di Universiti

Sebaik sahaja anda membuat pembayaran, sila hantar salinan ke e-mel saya dan saya akan menghantar surat penerimaan dan Sijil Universiti untuk Visa anda jika diperlukan. Juga sila hantar salinan pasport anda.

4. Mempunyai PIP (Permit Kemasukan dan Permanenan) atau Visa Pelajar.

Jika anda tinggal di Colombia selama kurang dari 3 bulan dan anda bermastautin di negara yang tidak memerlukan Visa Pelancong untuk melawat Colombia. Sila cetak surat penerimaan dan tunjukkan kepada Pegawai Imigresen di lapangan terbang El Dorado di Bogota; anda akan mendapat setem PIP 5 dalam pasport anda, yang bermaksud "Kemasukan dan Permit Permit" dan digunakan untuk orang yang akan membuat kursus pendek. Kedua-dua pilihan ini membolehkan anda belajar di Colombia.

5. Mempunyai polisi insurans dan kemalangan kesihatan dengan perlindungan antarabangsa dan tersedia untuk masa yang anda merancang untuk tinggal di negara ini dan menghantar salinan diimbas ke e-mel ini: [email protected]

112174_WhatsApp-Image-2019-01-16-at-12.34.35-PM-1.jpg

Lokasi

  • Chía

    Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá. Chía, Cundinamarca, Colombia., , Chía

Soalan