Keystone logo

University of Baltimore, Merrick School of Business

A logo

pengenalan

University of Baltimore Mission

The University of Baltimore menyediakan pendidikan inovatif dalam perniagaan, hal ehwal awam, yang dipohon seni liberal dan sains, dan undang-undang untuk memenuhi keperluan penduduk yang pelbagai dalam persekitaran bandar. Sebuah universiti awam, Universiti Baltimore menawarkan pengajaran yang sangat baik dan komuniti sokongan untuk sarjana muda, sarjana dan pelajar profesional dalam persekitaran dibezakan dengan penyelidikan akademik dan perkhidmatan awam. Universiti:

  • menjadikan kecemerlangan diakses oleh para pelajar tradisional dan bukan tradisional didorong oleh kemajuan profesional dan kesedaran sivik;
  • menetapkan asas untuk pembelajaran sepanjang hayat, pembangunan peribadi dan tanggungjawab sosial;
  • menggabungkan teori dan amalan untuk mewujudkan bermakna, penyelesaian dunia sebenar kepada cabaran bandar abad ke-21; dan
  • adalah sebuah institusi utama, steward serantau dan rakan kongsi penting dalam budaya, perdagangan dan pembangunan masa depan Baltimore dan rantau ini.

mengenai Baltimore

Baltimore tidak digelar City Charm untuk apa-apa. Dan manakala terdapat sebab-sebab yang tidak berkesudahan yang ia merupakan tempat yang hebat untuk pergi ke sekolah, di sini adalah apa yang kita fikirkan adalah lima yang paling penting.

1. Kami berhampiran dengan segala-galanya.

Kami berhampiran dengan lebuh raya utama dan setiap jenis pengangkutan awam, sehingga mendapatkan sekitar bandar adalah mudah. Atau anda hanya boleh berjalan kaki di seberang jalan dengan Stesen Penn dan naik kereta api untuk perjalanan cepat ke Washington, DC; Philadelphia; New York; atau lain-lain destinasi Pantai Timur utama.

2. Jadi banyak yang perlu dilakukan. Bagaimana anda pilih?

Pelancong rutin menuju Inner Harbor, National Aquarium, Kedai-kedai di pusat bandar yang mewah dan kedai-kedai makan, tetapi bagaimana pula dengan anda? Hampir setiap kejiranan Baltimore mempunyai tarikan yang tersendiri dan aneh.

Menghabiskan waktu petang berkeliaran di sekitar jalan-jalan batu buntar abad ke-18 daripada Fell ini Point. Mencuba kek ketam di salah sebuah pasar terbuka bersejarah di bandar ini. Menumpang band tempatan popular atau mainan baru di Stesen Utara seni dan hiburan. Mari kita bercakap gah: Baltimore dinamakan oleh Fodor adalah sebagai salah satu daripada 15 Best Cities Waterfront di Dunia.

3. Baltimore ialah bandar ap-art.

Baltimore mempunyai lebih daripada bahagiannya dalam seni visual dan persembahan. Dalam jarak berjalan kaki dengan UB, anda akan mendapati Muzium Walters Art, yang Patricia dan Arthur Modell Pusat Seni Persembahan di Lyric, Symphony Hall Meyerhoff dan Institut Jazz Nasional Eubie Blake dan Pusat Kebudayaan. kampus UB adalah juga merupakan rumah kepada Artscape, terbesar seni percuma perayaan negara.

4. Ini adalah Birdland.

Dari perhentian Light Rail berdekatan UB, ia adalah satu perjalanan 10 minit ke selatan untuk dua stadium sukan profesional Baltimore. Menumpang Baltimore Orioles baseball permainan pada musim bunga atau menikmati jatuh bola sepak dengan Baltimore Ravens.

5. Baltimore adalah sebuah bandar kolej.

UB adalah salah satu daripada banyak kolej dan universiti awam dan swasta di dalam dan sekitar metropolitan Baltimore. Bahawa "bandar kolej rasa" adalah salah satu manfaat utama kehidupan di bandar. Biasakan diri dengan Baltimore Collegetown Rangkaian dan mengetahui lebih lanjut mengenai cara-cara kampus ini menyumbang kepada daya tarikan City Charm.

Lokasi

  • 1420 N. Charles St. Baltimore, MD, 21201, Mount Vernon

Soalan