Keystone logo
University of Exeter International Summer School

University of Exeter International Summer School

University of Exeter International Summer School

pengenalan

parade

Daftarkan Minat Anda di Sekolah Musim Panas Antarabangsa 2021 kami

Summer International adalah program musim panas peringkat Sarjana yang menawarkan pelajar peluang untuk belajar di University of Exeter selama 3 atau 6 minggu dan mendapat sehingga 15 Kredit ECTS atau 6-8 Kredit AS ke peringkat mereka. Program ini menawarkan pelbagai pilihan subjek yang diambil dari seluruh kolej kami di helaian kawasan berikut:

 • Perniagaan
 • Psikologi
 • Kesihatan dan Perubatan
 • Persekitaran dan Perubahan Iklim
 • Hubungan antarabangsa
 • Hak manusia
 • Undang-undang
 • Sastera
 • Sejarah
 • Politik
 • Sejarah Seni dan Budaya Visual

bridge

Program-program ini diajarkan di kampus-kampus kami yang indah di Exeter dan diajar oleh fakulti kami bersama-sama dengan para profesional luar yang mengkhususkan diri dalam topik dan perjalanan lapangan.

Termasuk dalam harga International Summer School adalah penginapan di kampus dan program sosial yang pelbagai dan menarik termasuk lawatan sehari ke kawasan-kawasan seperti St Ives yang indah dan bandar Bath yang menarik. Program sosial ini juga merangkumi aktiviti malam dan lawatan sehari pilihan lain dan aktiviti di dalam dan di luar kampus. Semua pengangkutan untuk program sosial dan juga lapangan terbang bertemu dan memberi salam serta transfer termasuk dalam program ini.

Salah satu ciri utama Sekolah Musim Panas Antarabangsa adalah peluang untuk mengalami UK dan bertemu dengan orang dari seluruh dunia. Program musim panas kami telah membanggakan sekumpulan lebih daripada 25 kerakyatan dari seluruh dunia dalam tiga tahun terakhir dan benar-benar memberi orang peluang untuk belajar tentang kepentingan mereka dari perspektif orang lain.

Lawatan orientasi London kami menawarkan para peserta peluang untuk melihat London dan benar-benar dapat meneroka bandar dengan aktiviti teratur dan masa lapang dan benar-benar mengenali rakan sekelas anda sebelum memulakan program kembali di kampus kami.

Program ini sesuai untuk mana-mana orang berumur 18 tahun yang menyediakan anda memenuhi keperluan kemasukan. Ini terutamanya bertujuan untuk pelajar-pelajar yang kini belajar di universiti dan ingin mendapat kredit tambahan atau pengalaman belajar di universiti Inggeris yang terkenal atau berminat dalam kursus pascasiswazah dan ingin mengetahui lebih lanjut mengenai subjek tertentu. Kursus ini juga sesuai untuk profesional yang ingin meningkatkan pengetahuan mereka tentang bidang subjek tertentu serta orang yang ingin menikmati pengalaman belajar dan melawat UK untuk jangka masa yang singkat.

106119_105935_Group4.JPG

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

 • Exeter

  Exeter EX4 4QL, UK, , Exeter

  Soalan