Keystone logo
© BIMM University
University of Northampton International College

University of Northampton International College

University of Northampton International College

pengenalan

UNIC menyediakan bantuan kepada pelajar antarabangsa, yang gred semasa tidak memenuhi syarat masuk universiti atau mempunyai kelayakan yang tidak diiktiraf dalam universiti.

Kami membantu dengan menyediakan papan luncur akademik kepada Universiti Northampton, menyediakan program Yayasan, Tahun Pertama dan Pra-Sarjana dalam pelbagai subjek.

Kursus yayasan kami membawa kepada ijazah Sarjana Muda setelah selesai dan untuk 2 semester, sementara Pra-Sarjana hanya untuk satu semester dan membawa kepada kursus Masters.

Selain itu, jika permohonan anda berjaya anda dikeluarkan dengan satu, gabungan CAS, dengan satu visa yang meliputi anda selama tempoh pembelajaran UNIC dan UON anda.

Mengenai UNIC

Apa

UNIC adalah Universiti College Associate Northampton, menyediakan pendidikan Pathways kepada pelbagai Universiti Northampton darjah. UNIC akan menyediakan anda pengalaman pendidikan yang menarik, berharga dan dinamik dalam persekitaran yang menggalakkan anda untuk mencapai kecemerlangan dalam pelajaran anda.

UNIC adalah sebahagian daripada Kumpulan Navitas global, sebuah pembekal pendidikan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dengan pengetahuan dan sumber kakitangan di lebih daripada 120 kolej dan kampus di seluruh dunia. Di sini di UNIC, kami berhati-hati untuk memastikan pengalaman anda di University of Northampton adalah standard tertinggi untuk mempersiapkan anda untuk kerjaya masa depan anda dalam ekonomi global. Dengan memilih Pathway UNIC, anda akan bersedia untuk mencapai kejayaan akademik dan menikmati pengalaman pembelajaran yang tidak dapat dilupakan.

Di mana

UNIC terletak di Kampus Avenue University of Northampton, dekat dengan pusat Northampton dan di tengah-tengah England, hanya satu jam dengan kereta api dari pusat London dan Birmingham.

UNIC mempunyai kemudahan yang sangat baik termasuk Hab Student, Suite Teknologi Pembelajaran dan bilik darjah yang sememangnya dilengkapi untuk pengajaran dan pembelajaran.

Pengalaman Pelajar

UNIC mempunyai pasukan Perkhidmatan Pelajar yang berdedikasi yang berpusat di Kolej. Selain menangani pertanyaan atau pertanyaan yang anda mungkin ada, mereka juga menganjurkan acara sosial yang kerap seperti malam filem, pertandingan bola sepak dan kuiz. Sebagai pelajar UNIC, anda juga mempunyai akses penuh ke semua acara dan kemudahan Universiti Northampton. Kesatuan Pelajar Universiti Northampton adalah satu daripada hanya tiga kesatuan di negara ini yang mempunyai semua kelab, sukan dan masyarakat PERCUMA untuk menyertai semua pelajar.

Bilakah saya boleh mulakan

UNIC mempunyai tiga pengambilan setahun - Januari, Mei atau September.

Siapa

Universiti Northampton mempunyai 15,000 pelajar, dengan 1,000 pelajar antarabangsa dari lebih 100 negara. UNIC sahaja telah mendaftarkan pelajar dari lebih 30 negara yang berbeza pada tahun lepas.

Kenapa

  1. Lokasi - Hanya satu jam dari pusat London dengan kereta api dan dekat dengan bandar-bandar Oxford, Cambridge dan Birmingham, Northampton adalah tempat yang sempurna untuk hidup, belajar dan meneroka.
  2. Kecemerlangan - Universiti Northampton dianugerahkan 'Emas' dalam Rangka Kerja Pengajaran dan Kecemerlangan Kerajaan (TEF).
  3. Fleksibiliti - UNIC menawarkan Pathways ke lebih daripada 90 program gelar University of Northampton yang berlainan, bermakna anda boleh memilih Pathway yang paling sesuai untuk anda.

Lokasi

  • Northampton

    Saint Georges Avenue, NN2 6JD, Northampton

Soalan