Keystone logo

University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

A logo

pengenalan

The College of Arts & Sciences ialah kolej terbesar USF St. Petersburg, yang menawarkan pelbagai program akademik. Kolej ini mempunyai warisan menyediakan program kecemerlangan dalam suasana berpusatkan pelajar. penyelidikan bertaraf dunia dan aktiviti kreatif dijalankan di salah sebuah daripada kampus metropolitan yang paling indah di Amerika Ambil sedikit masa untuk meneroka persembahan kita, di mana "dunia akan mengiktiraf ijazah anda dan profesor anda akan tahu nama anda."

Kolej Seni dan Sains Mission

Untuk merangkumi prinsip-prinsip dan aktiviti penyelidikan intensif seni liberal kolej, di mana graduan kita akan terlatih dalam disiplin mereka, dan dengan itu bersedia untuk lulusan sekolah profesional. Pelajar-pelajar kita akan mempunyai kemahiran kritikal, pandangan luas, dan kesedaran sivik yang akan menjadikan mereka rakyat terlibat dan produktif. Pendek kata, pelajar-pelajar kita akan diiktiraf sebagai ulama warganegara.

Matlamat Unit / Strategi

  1. Membuat sumbangan besar dan bermakna kepada dialog yang sedia ada dalam bidang akademik kami; 2. Mengharapkan mahasiswa dan pelajar siswazah untuk melibatkan diri dalam penyelidikan - di mana boleh dilaksanakan dengan kerjasama fakulti; 3. Memupuk budaya seni liberal yang kuat dengan merekrut fakulti dan pelajar yang berbakat dan pelbagai, mengekalkan saiz kelas kecil, dan membimbing pelajar-pelajar kita mempunyai; 4. Menggalakkan perbincangan percuma, memupuk pemikiran kritis, permintaan pelajar-pelajar kita menulis, dan apabila mungkin, bekerja merentasi disiplin; 5. Memulakan dan mengembangkan program siswazah dan membangunkan hubungan pendidikan formal untuk program siswazah lain dalam University of South Florida sistem; 6. Memperkenalkan, sebagai sebahagian daripada mozek pengalaman pembelajaran di USFSP, penglibatan sivik, perkhidmatan pembelajaran, dan pembelajaran berasaskan pengalaman ke dalam kelas, apabila sesuai.

Selamat datang Dean Biafora ini

Selamat datang dan terima kasih kerana minat anda dalam penawaran siswazah di University of South Florida St. Petersburg (USFSP).

Sebagai institusi penyelidikan aktif yang dinamik, USFSP College of Arts & Sciences menawarkan ahli akademik bertaraf dunia dan peribadi pengalaman dunia sebenar di bandar, masyarakat yang bertenaga budaya di kawasan dermaga. badan pelajar kami adalah pelbagai; mencerminkan demografi kawasan, negeri, dan negara.

fakulti yang dihormati diiktiraf tempatan, kebangsaan dan di seluruh dunia untuk kecemerlangan dalam penyelidikan dan biasiswa. program yang fleksibel kami direka untuk memenuhi keperluan pelajar-daripada ijazah dalam talian sepenuhnya di Digital Kewartawanan dan Pengajian Media ke tangan-on penyelidikan memberi tumpuan program Psikologi siswazah.

Saya menggalakkan anda untuk mendekati Program Pengarah Siswazah program minat anda untuk mengetahui lebih lanjut.

Cerita kami di USFSP terus ditulis dan kami teruja untuk menjemput anda untuk menjadi sebahagian daripada masa depan kita. Sertai kami dalam penerokaan iaitu pendidikan siswazah dan penyelidikan di University of South Florida St. Petersburg.

Lokasi

  • USF St. Petersburg 140 7th Avenue South, 33701, Saint Petersburg

Soalan