Keystone logo
© BIMM University
University of Surrey

University of Surrey

University of Surrey

pengenalan

University of Surrey adalah komuniti idea dan orang global, yang didedikasikan untuk pendidikan dan penyelidikan yang mengubah hidup. Dengan kampus yang indah dan bersemangat, kami menyediakan pengajaran dan pembelajaran praktikal yang luar biasa untuk memberi inspirasi dan memperkasakan pelajar kami untuk kejayaan peribadi dan profesional. Melalui kakitangan dan pelajar kami, Surrey mencapai banyak perkara.

Selain pengajaran berkualiti tinggi, universiti ini menyediakan akses kepada banyak perkhidmatan dan sumber sokongan akademik. Pelajar antarabangsa dapat menerima bantuan dengan kemahiran berbahasa mereka, dan terdapat banyak perkhidmatan untuk membantu mereka dengan mudah memasuki kehidupan universiti.

143436_rsz_220_learning_centre_building.jpg

Terdapat juga banyak sokongan kerjaya yang tersedia. Pelajar dari semua bidang mata pelajaran boleh mendapat manfaat daripada sokongan perniagaan dan bimbingan keusahawanan. Setiap orang boleh meneroka idea yang berbeza, membangunkan kemahiran perniagaan yang diingini dan meningkatkan prospek graduan mereka. Rekod prestasi kami untuk kebolehpasaran siswazah adalah salah satu yang terbaik di UK, dengan 95% daripada siswazah kami dalam pekerjaan atau melanjutkan pelajaran dalam tempoh 15 bulan selepas tamat pengajian - Tinjauan Hasil Siswazah 2023.

Di Surrey, kami melakukan segala yang kami mampu untuk membuat anda merasa selamat, tenang dan gembira semasa anda di universiti. Kampus kami akan menjadi kediaman kedua anda dan anda akan menjadi sebahagian daripada komuniti kampus kami yang rapat. Kakitangan kami selalu mengutamakan pelajar kami. Tidak kira apa yang anda perlukan, ada seseorang di Surrey yang dapat membantu. Kami mempunyai pusat khidmat nasihat dan sokongan pelajar yang berdedikasi di MySurrey Hive, pasukan Sokongan Pelajar Antarabangsa yang ramah, pendeta pelbagai agama dan pelajar yang berada di tempat mempunyai akses kepada sokongan dan bimbingan dari staf akademik mereka.

143441_rsz_dsc_9505.jpg

Dari bulan September 2020, kami akan menyediakan semua salinan digital buku teks penting mereka kepada semua pelajar sarjana dan pelajar pascasiswazah kami. Ini adalah sebahagian daripada komitmen kami untuk menjadikan universiti lebih mudah diakses, yang membolehkan anda belajar dalam persekitaran yang lebih digital.

Kehidupan di universiti lebih daripada sekadar kuliah dan kerja kursus, kami memastikan bahawa pengalaman universiti anda bervariasi dan memuaskan semaksimum mungkin, memberikan anda peluang tanpa henti untuk memanfaatkan waktu anda sepenuhnya dengan kami.

Sekiranya anda berminat dengan sukan atau ingin terus aktif semasa anda di universiti, Surrey Sports Park adalah tempat untuk pelbagai kemudahan kelas pertama, termasuk kolam renang berukuran Olimpik lapan lorong, gim 120 stesen dan pendakian tinggi 10m dinding. Sekiranya anda hanya ingin bersenang-senang dan bertemu dengan orang baru, Persatuan Pelajar kami juga mempunyai pelbagai kelab dan pertubuhan yang menarik dan menganjurkan acara dan peluang sukarela yang tidak dapat dilupakan untuk memastikan anda mempunyai pengalaman terbaik di universiti.

Hanya 34 minit dari London dengan kereta api, para pelajar dapat menikmati kampus dan kawasan Surrey yang indah dan mesra. Guildford adalah sebuah bandar yang ramai dan ramah dan dikelilingi oleh kawasan desa yang indah.

Surrey berusaha untuk memberi inspirasi kepada pelajar untuk melihat dunia dengan cara baru, untuk berani dalam pekerjaan mereka dan mengalami semua yang dibawa oleh kehidupan pelajar.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png

Ciri-ciri Kampus

  Kemasukan

  Applying for a Masters at Surrey

  Postgraduate Online events on 26th April, 17th May and 22nd May.

  English Language Requirements

  Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

  Lokasi

  • Guildford

   University of Surrey Guildford, , Guildford

  Soalan