Keystone logo
Up Level School of Management

Up Level School of Management

Up Level School of Management

pengenalan

Ditubuhkan oleh Fabrizio Serafini, pakar profesional, dengan banyak pencapaian dalam sektor pengurusan. Tahap dari tahun 1995 hingga hari ini telah memperlihatkan sejarah kes sejarah manusia yang paling menarik dari segi latihan dan hiperspensialisasi. Pada tahun 2004 memperoleh pensijilan ISO 9001: 200 pusat aktiviti EA: 37 Reka bentuk dan pembekalan Sarjana Pascasarjana, dan Latihan dan Kursus Latihan Profesional. Pada tahun 2009 Akreditasi di Wilayah Lazio. Pada tahun 2011 Akreditasi di Wilayah Lombardy.

Misi latihan yang tercermin di pasaran dan menjadi rujukan utama bagi syarikat-syarikat yang ingin memasukkan profesional yang berkemahiran tinggi dalam organisasi mereka yang dapat secara bebas memegang jawatan pengurusan dan bertanggungjawab.

Para profesional terbaik berkembang di sini

Tahap, secara literal diterjemahkan sebagai semakin meningkat, bertambah baik, meratakan. Tahap Up, Sekolah Pengurusan, bermakna lebih banyak, itu bermakna menjadi. Kerana peringkat Up atas latihan, memenuhi misinya dalam makna paling mendalam dan paling mulia istilah: memberi bentuk kepada cara baru menjadi, memindahkan pengetahuan teoritis dan empirikal untuk membentuk cara baru bertindak. Untuk menjalankan kebajikan formatif ilahi yang Dante diperuntukkan bagi tuan-tuan yang bijaksana dan bijak Yunani kuno.

Tahap naik dalam milenium ketiga, dengan hujungnya yang sama. Untuk melatih individu yang dapat melengkapkan laluan kognitif dan mengamalkan ajaran yang diterima.

Bergantung pada Uplevel bermaksud melabur dalam pertumbuhan profesional anda

Kerana tahap Up, sebuah sekolah yang diasaskan pada skim pengajaran dan pengkhususan yang paling moden, merupakan pusat fokus didaktik dan pengalaman yang sangat penting, yang ditujukan untuk sasaran khusus dan menuntut. Graduan, graduan dan profesional sudah mula beralih ke tahap Up untuk memberikan nilai tambah kepada profesionalisme mereka. Syarikat mensasarkan tahap Up kerana mereka tahu bagaimana untuk diuruskan sekolah atas nama kualiti, kecekapan dan hasil keseluruhannya.

Lokasi

  • Piazza Carità 32, 80134, Naples

  • Piazzale Flaminio 9, 00196, Rome

  • Via Fabio Filzi 2 , 20124, Milan

  • Piazzale Flaminio 9, 00196, Rome

Soalan