Keystone logo
UTH Florida University

UTH Florida University

UTH Florida University

pengenalan

Beyond Excellence

Menggunakan Teknologi Inovatif

Pendidikan 100% On-Line Designes Especifically untuk On-Line Pengagihan Kajian dari mana-mana sahaja di dunia

Kualiti tinggi

Yang diberi kuasa oleh Negeri Florida, Amerika Syarikat Kaedah dan Bahan membentuk Harvard Business School

Jadual fleksibel

Membenarkan Kerja dan Kajian Pada masa yang sama Permit Siap Program dalam Masa Pendek

berpatutan

Efisien Simpanan Perkongsian Operasi dengan Pelajar Kos Rendah & berkualiti tinggi

Falsafah pendidikan

UTH Florida University menggunakan laman web sebagai portal global atau pusat akses utama kepada sistem penyampaian pendidikan dalam talian. Untuk itu, UTH Florida University telah membangunkan daya, portal e-pembelajaran yang dinamik yang membolehkan pelajar menerima kelas mereka dalam persekitaran yang selamat dan profesional. UTH Florida Universiti akan menyediakan semua sumber pembelajaran dan bahan-bahan untuk pelajar dan fakulti melalui platform e-pembelajaran.

Semua sumber pembelajaran, termasuk maklumat yang diberikan oleh pihak ketiga akan diakses melalui platform berpusat kami. Semua pengguna boleh berinteraksi dengan platform di kedua-dua adab segerak dan tak segerak. Terdapat aktiviti asynchronous di mana semua peserta perlu tidak hadir atau disambungkan pada masa yang sama seperti interaksi dalam forum, pejabat pos, wiki, dan lain-lain aktiviti segerak, di sisi lain, adalah interaksi dalam masa sebenar atau tinggal dan termasuk chat dan persidangan video antara lain.

Platform pembelajaran UTH Florida University direka untuk bekerja dengan mana-mana komputer peribadi, komputer riba atau tablet menjalankan pelayar web dengan akses kepada sambungan internet.

Siapa Pelajar UTH Florida?

UTH Florida University telah dicipta untuk berkhidmat kepada masyarakat pendatang di Florida dan Amerika Syarikat. Dengan menawarkan fleksibiliti pendidikan dalam talian dan berpatutan tuisyen UTH Florida University menjangkakan bahawa graduan akan mencapai pembangunan kerjaya yang lebih baik dan prospek pendapatan dalam jangka masa panjang.

Pada masa yang sama, UTH Florida University adalah tempat yang sesuai untuk pelajar di Amerika Latin yang mahu meningkatkan prospek kerjaya mereka dengan memegang ijazah yang dikeluarkan oleh Universiti yang dilesenkan oleh Jabatan Florida Pelajaran sejak ijazah Amerika boleh dilihat sebagai mempunyai lebih komersial nilai dan dpt oleh pasaran.

talian

Inovatif + berkualiti tinggi + Mampu

UTH Florida University adalah 100% secara online dan menyampaikan perkhidmatan dalam persekitaran maya yang direka dengan sengaja menggunakan teknologi terkini untuk bertemu pelajar-pelajar kita keperluan pembelajaran. Kami menyediakan pengalaman pembelajaran yang berkualiti melalui penyelesaian masalah serta menggalakkan kreativiti dan inovasi.

UTH Florida University komited untuk model pembelajaran jarak jauh. Kami percaya bahawa dalam talian pendidikan adalah inovasi yang menimbulkan gangguan abad ke-21 yang akan memecahkan paradigma pendidikan yang lebih tinggi dan akhirnya membawa pendidikan berkualiti yang mampu dimiliki dan tinggi kepada semua orang dan di mana-mana dengan itu membolehkan masyarakat dan negara kami untuk berkembang dan makmur.

Jadual fleksibel

pendidikan dalam talian menawarkan fleksibiliti penjadualan besar membenarkan pelajar untuk belajar pada masa yang sesuai, yang membolehkan untuk menampung keperluan menjaga pekerjaan dan menjana pendapatan semasa belajar untuk mendapatkan ijazah dalam usaha untuk meningkatkan prospek ekonomi.

Kemampuan

pendidikan dalam talian adalah mudah, tiada pilihan perkhidmatan lebih yang tidak termasuk "pengalaman hidup kolej". Sebagai pertukaran, ia menawarkan cara yang kos efektif untuk mendapatkan darjah diingini dan alat kerjaya.

Kualiti tinggi

Kaedah kes

Semua kursus di peringkat pasca siswazah dan banyak di peringkat sarjana muda diajar menggunakan kaedah kes yang menenggelamkan pelajar dalam situasi sebenar yang dihadapi oleh perusahaan sebenar dan memerlukan pelajar untuk memperolehi dan mencadangkan penyelesaian yang mesti dipertahankan antara alternatif yang disampaikan oleh pelajar lain. Kaedah ini melibatkan penyertaan pelajar aktif dan merangsang pembangunan pemikiran kritikal.

Kaedah kes diajar sebagai alat diagnostik yang akan digunakan dalam masalah menganalisis, mengenal pasti corak dan direka bentuk untuk belajar daripada tenaga pengajar dan juga pelajar-pelajar lain dalam persekitaran yang menggalakkan perkongsian pengalaman kolektif dan mata unik pandangan. Di dalam perbincangan setiap kes, alat perniagaan yang khusus diajar dan digunakan untuk keadaan tertentu di bawah analisis.

Pelajar dikehendaki untuk menganalisis masalah, membangunkan penyelesaian, pertimbangkan alternatif dan memilih jalan tindakan. Keputusan dikongsi dengan pelajar-pelajar lain dan dipertahankan dalam perbincangan terbuka, merangsang kerjasama kumpulan, kemahiran komunikasi dan analisis kritikal semua alternatif.

Penerbitan Harvard Business School

Bahan-bahan kes digunakan oleh UTH Florida University telah dibangunkan dan diedarkan oleh Harvard Business School dan Harvard Business Publishing. Selain itu, semua UTH Florida University Pengajar telah dilatih oleh Harvard Business School Profesor menggunakan kaedah kes itu sebagai alat mengajar.

Bahan-bahan dan latihan yang diterima daripada Harvard Business School dan Harvard Business Publishing adalah faktor yang sangat penting dalam memenuhi komitmen kami untuk menyediakan tahap yang tinggi kualiti dalam pendidikan perniagaan dan pengurusan kami.

Tidak Perlu Belajar Bahasa Inggeris Untuk Dapatkan Pendidikan

Semua kursus di UTH Florida University dijalankan 100% dalam Bahasa Sepanyol. Oleh itu, tidak ada keperluan untuk belajar bahasa Inggeris untuk mendapatkan membentuk pendidikan universiti yang terletak di Negeri Florida.

Prinsip-prinsip yang diajar pada pendidikan perniagaan adalah universal dan tidak ada keperluan untuk menterjemahkan mereka untuk belajar mereka atau memohon mereka untuk kerjaya pelajar. Matlamat UTH Florida Universiti adalah untuk mengajar dan membangunkan alat yang diperlukan untuk kerjaya dalam dunia perniagaan dan pengetahuan bahasa Inggeris, walaupun penting, tidak penting untuk kerjaya profesional yang berjaya.

Pelajar yang berhasrat untuk membangunkan kemahiran bahasa Inggeris mereka digalakkan memasuki sekolah bahasa khusus.

lesen

UTH Florida University dilesenkan oleh Suruhanjaya untuk Pendidikan bebas, Florida Department of Education. Maklumat tambahan mengenai institusi ini boleh diperolehi dengan menghubungi Suruhanjaya pada 325 West Gaines Street, Suite 1414, Tallahassee, FL 32399.

Lokasi

  • Tampa, Amerika Syarikat

Soalan