Keystone logo
VERITAS

VERITAS

VERITAS

pengenalan

Mengenai VERITAS

 • Lebih daripada 6000 pelajar yang berpuas hati
 • Lebih 60 Bahasa Inggeris Mengajar Pilihan untuk Pilih Dari
 • Pilih daripada 15 Bidang Pengajian
 • Sehingga 60% Penjimatan Daripada Tuisyen Usuran Purata

Kenapa VERITAS

Selama 25 tahun yang lalu, beribu-ribu pelajar dari seluruh dunia telah menikmati keunikan pengalaman VERITAS 'Study Abroad. Satu perpaduan yang sempurna antara pengalaman akademik dan budaya yang terletak di salah satu negara yang paling banyak biodiverse di dunia, Costa Rica.

 • 5 tahun Pengalaman
 • Penyemburan Kebudayaan yang Unik
 • Kemampanan

Kursus Kesusasteraan Terbaik di Costa Rica

Costa Rica adalah sebuah negara yang penuh dengan spesies tumbuhan dan haiwan. Kita hidup dikelilingi oleh gunung, sungai, dan pantai. Sudah tentu destinasi paradisiacal pasti.

Negara ini adalah pilihan yang sangat baik untuk pelajar-pelajar yang berminat untuk belajar di luar negara. Bukan sahaja untuk kualiti pendidikan tetapi pengalaman luar biasa.

Kami membuat senarai kursus terbaik untuk belajar di luar negara.

 1. Jika anda suka laut seperti yang kita lakukan, pasti "Biologi Marin Tropika", akan memikat deria anda. Kursus ini memperkenalkan konsep oseanografi, geologi marin, ekologi marin dan biologi. Anda akan belajar tentang pengurusan dan pemuliharaan ekosistem.
 2. Bagi mereka yang berpengaruh terhadap budaya pada tingkah laku manusia, ada satu kursus yang menakjubkan yang akan menarik perhatian anda. "Psikologi Budaya", memperkenalkan pelajar ke bidang psikologi. Kami akan memberi tumpuan kepada topik seperti faktor budaya dalam konsep diri, peranan jantina, motivasi, kognisi, emosi, hubungan, dan nilai sosial.
 3. Asas Seni adalah salah satu kursus kegemaran kami. Ia menekankan kepelbagaian bentuk dan kandungan dalam karya seni. Kami memberi jaminan bahawa pengalaman akan positif dan tidak dapat diingati.
 4. Kita semestinya bimbang tentang persekitaran kita. VERITAS menawarkan kursus di mana pelajar akan mengkaji ekosistem, corak penduduk dan dinamik, penggunaan dan penyalahgunaan sumber, penduduk, dan kualiti alam sekitar. Kursus ini menyediakan pengenalan kepada masalah dan isu-isu alam sekitar yang utama yang dihadapi masyarakat moden.
 5. Bagi pelajar yang ingin meningkatkan bahasa Sepanyol mereka, terdapat banyak kursus yang ada. Sebagai contoh; Asas Bahasa Sepanyol untuk profesion kesihatan. Kursus ini direka untuk menyediakan profesional penjagaan kesihatan tanpa pengalaman bahasa Sepanyol sebelum ini dengan alat yang diperlukan untuk berinteraksi dengan dan menemuduga pesakit berbahasa Sepanyol.

Kami juga mempunyai kursus Bahasa Sepanyol yang memberi penekanan dalam program perniagaan antarabangsa

"Migrasi, sosialisasi dan perubahan global", merupakan kursus yang memperkenalkan para pelajar kepada teori dan amalan penghijrahan manusia antarabangsa sebagai fenomena yang, semasa hadir sepanjang sejarah, mempunyai penekanan khusus dalam dunia hari ini.

Jika anda berminat dalam mana-mana kursus ini, kami akan senang memberikan anda lebih banyak maklumat dan memberitahu anda tentang semua manfaat belajar di VERITAS .Alexis Brown / Unsplash

Young people in conversation

Lokasi

 • San José

  Calle 31, Avenida 20, Zapote, , San José

Soalan