Keystone logo
VERITAS

VERITAS

VERITAS

pengenalan

Mengenai VERITAS

 • Lebih 10000 Pelajar Berpuas Hati
 • Lebih 60 Pilihan Pengajaran Bahasa Inggeris untuk Dipilih
 • Pilih daripada 15 Bidang Pengajian
 • Sehingga 60% Penjimatan Daripada Tuisyen Usuran Purata

Kenapa VERITAS

Selama 25 tahun yang lalu, beribu-ribu pelajar di seluruh dunia telah menikmati keunikan indah pengalaman Belajar Luar Negara VERITAS . Gabungan sempurna antara akademik dan pengalaman budaya ditetapkan di salah satu negara yang paling biodiversiti di dunia. pengalaman:

 • Penyemburan Kebudayaan yang Unik
 • Kemampanan

Kursus Kesusasteraan Terbaik di Costa Rica

Costa Rica penuh dengan spesies tumbuhan dan haiwan yang meriah. Kami tinggal dikelilingi oleh gunung, sungai, dan pantai. Ia adalah destinasi yang benar-benar syurga.

Negara ini adalah pilihan yang sangat baik untuk pelajar yang berminat untuk belajar di luar negara. Bukan sahaja untuk kualiti pendidikan tetapi pengalaman yang menakjubkan.

Kami membuat senarai kursus terbaik untuk belajar di luar negara.

 1. Jika anda menikmati kerja lapangan, anda pasti akan menikmati kursus Lapangan kami dalam "Biologi Marin Tropika". Kursus ini memperkenalkan konsep oseanografi, geologi marin, ekologi marin, dan biologi. Anda akan belajar tentang pengurusan dan pemuliharaan ekosistem.
 2. Bagi mereka yang terpengaruh dengan tingkah laku culta fantastican, terdapat kursus menakjubkan yang akan menarik perhatian anda. "Psikologi Budaya", memperkenalkan pelajar kepada bidang Kami akan memberi tumpuan kepada topik seperti faktor budaya dalam konsep kendiri, peranan jantina, motivasi, kognisi, emosi, perhubungan dan nilai sosial.
 3. Asas Seni adalah salah satu kursus kegemaran kami. Ia menekankan kepelbagaian bentuk dan kandungan dalam karya seni. Kami memberi jaminan bahawa pengalaman akan positif dan tidak dapat diingati.
 4. Kita seharusnya mengambil berat tentang persekitaran kita. VERITAS menawarkan corak kursus dan akan meneliti ekosistem, corak populasi, dan dinamik, penggunaan dan penyalahgunaan sumber, populasi, dan kualiti alam sekitar, pengenalan courecologicaln kepada masalah alam sekitar utama dan masalah yang dihadapi oleh masyarakat moden.
 5. Banyak kursus tersedia untuk pelajar yang ingin meningkatkan bahasa Sepanyol mereka. Contohnya, Bahasa Sepanyol Asas untuk profesion kesihatan. Kursus ini direka untuk menyediakan profesional penjagaan kesihatan tanpa pengalaman bahasa Sepanyol sebelumnya, alat yang diperlukan untuk berinteraksi dan menemu bual pesakit berbahasa Sepanyol.

Kami juga mempunyai kursus bahasa Sepanyol yang menekankan program perniagaan antarabangsa: Keusahawanan & Pemikiran Reka Bentuk, Ekonomi Pekeliling, Perniagaan Antarabangsa, Kepimpinan Kreatif, Pemasaran Antarabangsa, Komunikasi Antara Budaya, Pengurusan Projek dan banyak lagi.

"Migrasi, sosialisasi, dan perubahan global", ialah kursus yang memperkenalkan pelajar kepada teori dan amalan migrasi manusia antarabangsa sebagai fenomena yang, walaupun hadir sepanjang sejarah, mempunyai penekanan khusus dalam dunia hari ini.

Jika anda berminat dengan mana-mana kursus ini, kami ingin memberikan anda lebih banyak maklumat dan memberitahu anda tentang semua faedah belajar di LCI VERITAS .

Alexis Brown / Unsplash

Young people in conversation

Lokasi

 • San José

  Calle 31, Avenida 20, Zapote, , San José

Soalan