Keystone logo
VFX-Workshop

VFX-Workshop

VFX-Workshop

pengenalan

VFX-Workshop diposisikan untuk menjadi penanda aras baru dalam pendidikan imej 3D. Dengan cepat akan mendapat tempat dalam panorama latihan dengan menambahkannya dan memberikan kepakaran profesional yang dicari.

Berdasarkan cadangan studio rujukan, kursus latihan 3 tahun diberikan kepada pelajar. Latihan praktikal membimbing pembelajaran, dan projek mengembangkan pengalaman.

Latihan boleh diakses sejurus selepas Bac. Tidak perlu mengikuti kelas persediaan; program latihan selesai! Ia direka untuk menyediakan semua asas dan memperdalam pengetahuan tahun demi tahun.

Kualiti pengajaran bergantung pada guru kami, pakar dalam profesi VFX (Visual Effect's Artist), yang minatnya adalah untuk menyampaikan pengetahuan mereka dan membimbing pelajar untuk melatih generasi baru juruteknik.

Kelebihan sekolah pada skala manusia adalah pengawasan dan pemantauan. Dari langkah pertama anda dalam penubuhan, semuanya dilakukan untuk menyokong anda dalam latihan anda dan mempersiapkan anda untuk profesion anda di masa hadapan.

Lokasi

  • Île-de-France

    Rue de la Croix Nivert,233, 75015, Île-de-France

    Program

    Soalan