Keystone logo

Zuyd University of Applied Sciences

A logo

pengenalan

Lokasi

Anda mendapati Zuyd Universiti Sains Gunaan di bahagian selatan Belanda, tersepit antara Jerman dan Belgium. Cari persimpangan ini negara-negara, budaya dan bahasa, di mana persekitaran pembelajaran antarabangsa dan bersemangat menanti. Ibu Eropah di Amsterdam, Brussels, London dan Paris berada di depan pintu anda.

latihan Outstanding

Pada Zuyd, anda boleh mengharapkan untuk mendapatkan kerjaya antarabangsa anda permulaan yang besar. Anda akan menerima latihan yang cemerlang untuk jawatan kanan atau pengurusan. kaedah pembelajaran berasaskan projek Zuyd membolehkan anda untuk bekerja dalam kumpulan kecil tidak lebih daripada 15 pelajar, disokong oleh tutor. Kaedah ini menggalakkan anda untuk mengambil bahagian secara aktif dalam perbincangan kumpulan dan meningkatkan masalah anda kemahiran menyelesaikan.

Berskala kecil dan peribadi

Zuyd menawarkan anda kecil, persekitaran pembelajaran intim dengan semua faedah institusi yang lebih besar. Walaupun salah satu yang terbesar UAS di negara ini, semua fakulti Zuyd adalah, masyarakat ketat vaults agak kecil, di mana anda mencari suasana yang peribadi dan mesra. Kuliah interaktif, dengan ruang untuk bimbingan peribadi dan juga kebebasan untuk berkembang menjadi profesional yang mahir dan kreatif.

Lokasi

  • Brusselseweg 150, 6217 HB, Maastricht

Soalan