Keystone logo

47 Kursus Program dalam Seni Persembahan Muzik 2024

Penapis

Penapis

  • Kursus
  • Seni Persembahan
  • Muzik
Bidang pengajian
  • Seni Persembahan (47)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Kursus Program dalam Seni Persembahan Muzik

Ilmu musik adalah bidang akademik berurusan dengan kajian muzik. Kursus muzik berkisar dalam pengkhususan dari latihan alat praktikal untuk teori muzik untuk perniagaan muzik. Pelajar yang gemarkan muzik akan mendapati mereka mampu mendapatkan Kualifikasi yang berharga, pengetahuan dan kemahiran dalam kursus-kursus Muzik.

Tahan mana-mana sahaja dari beberapa hari hingga setahun, kursus Muzik ditawarkan di universiti-universiti yang diiktiraf, kolej dan institusi akademik di seluruh dunia. Sementara beberapa kursus Muzik adalah sepenuh masa, yang lain ditawarkan secara separuh masa. Ia adalah mungkin untuk memilih lokasi dan kajian mod yang anda cari untuk menggunakan pilihan dan menu juntai bawah di halaman ini. Beberapa kursus dalam muzik, terutama yang memberi tumpuan dalam bahagian seni persembahan disiplin, akan memerlukan tahap tertentu pengetahuan atau kemahiran sebagai syarat kursus dan kemasukan boleh meminta penyerahan portfolio.

Anda boleh menyempitkan carian anda kursus dalam muzik menggunakan menu drop-down di bawah, dan jika anda mencari satu program yang menarik minat anda, hubungi universiti dalam hanya satu minit dengan menggunakan borang web kami berguna. Jika anda sedang mencari untuk membangunkan pengetahuan dan kemahiran utama untuk membantu anda berjaya dalam perniagaan muzik, tatal ke bawah dan membaca lebih lanjut mengenai kursus-muzik hari ini!