Keystone logo

Penapis

 • Sijil
 • Seni Persembahan
 • Muzik
Bidang pengajian
 • Seni Persembahan (27)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

27 Sijil Program dalam Muzik 2024

  Sijil Program dalam Muzik

  Individu mencari untuk mendapatkan tauliah yang boleh memberi manfaat kepada kerjaya mereka, membantu mereka memulakan kerjaya baru atau bertindak sebagai batu loncatan untuk ijazah sarjana muda atau sarjana boleh mendapat sijil. Ia biasanya mengambil masa yang kurang dan perbelanjaan untuk mendapatkan sijil profesional, membuat pilihan ini sesuai untuk pelajar yang mencari tauliah pantas yang memberi tumpuan kepada pengalaman praktikal.

  Apakah suatu perakuan dalam muzik? Ia merupakan pengiktirafan profesional keupayaan pelajar untuk bermain alat muzik atau menyanyi dengan baik. Pelajar belajar di bawah bimbingan pemuzik berpengalaman untuk meningkatkan bermain atau menyanyi keupayaan mereka secara sendiri dan dalam satu kumpulan. Kursus mungkin termasuk kelas teori muzik di mana pelajar belajar bagaimana untuk membaca dan mentafsir muzik, kelas komposisi yang memberikan peluang untuk menulis lagu-lagu mereka sendiri, dan kelas penambahbaikan yang mengasah keupayaan mereka untuk bermain di-the-spot tanpa bantuan dari lembaran muzik pelajar.

  Sijil dalam muzik menyediakan pelajar dengan penghargaan berminat bentuk seni yang akan memelihara mereka secara kreatif sepanjang hidup mereka, sama ada mereka lakukan di dalam kitab atau di rumah. Kemahiran disiplin perlu untuk menguasai instrumen yang akan memberi manfaat kepada mereka dalam apa jua kerjaya mereka memilih untuk mengambil dengan menanamkan dalam mereka betapa pentingnya kerja keras dan rutin yang dijadualkan.

  Individu boleh memilih untuk belajar muzik di sebuah kolej tempatan masyarakat atau universiti dan juga dalam talian dan di luar negara. Kos sijil berbeza bergantung kepada matlamat pelajar.

  Selepas selesai program, pelajar biasanya mencari pekerjaan sebagai pemuzik bermastautin di kelab-kelab dan dewan bacaan. Lain-lain mula merekodkan dalam studio rakaman dengan harapan untuk menjual muzik mereka. industri yang kompetitif; terus mendapat ijazah sarjana sarjana muda atau boleh meluaskan pilihan kerjaya dan gaji.Banyak menggunakan tauliah mereka secara tidak langsung dengan memulakan kerjaya dalam pengajaran atau kerja perkeranian dan pentadbiran.

  Mula meneroka pilihan anda untuk sijil dalam bidang muzik. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.