Keystone logo

Penapis

 • Sijil
 • Pengajian Makanan dan Minuman
 • Seni Kulinari
 • Pastri
Bidang pengajian
 • Pengajian Makanan dan Minuman (27)
 • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

27 Sijil Program dalam Pastri 2024

  Sijil Program dalam Pastri

  Program sijil mengajar anda kemahiran khusus dan pengetahuan yang berkaitan dengan bidang kerjaya anda. Mereka biasanya program jangka pendek yang direka untuk meningkatkan tahap semasa anda pendidikan dan pengalaman atau membantu anda bergerak ke dalam bidang kerjaya yang berbeza.

  Apakah suatu perakuan dalam pastri? A pensijilan pastri memberikan anda kemahiran yang diperlukan untuk membuat kuih-muih, krim, dan kek dengan berkesan. Program pensijilan Pastry adalah khusus untuk mereka yang ingin bekerja di kedai roti atau restoran mewah. Melengkapkan program yang memberikan anda pengetahuan untuk mengendalikan sifat halus pastri dan kek-membuat, dan juga pengeluaran pelbagai puding. Anda juga akan mempelajari sejarah pelbagai pencuci mulut. Ini adalah tugas tertentu mengambil latihan khusus oleh beberapa chef pastri terbaik di dunia.

  Mempunyai sijil dalam pastri untuk memastikan majikan anda tahu anda mampu di dapur. Anda boleh pergi untuk bekerja untuk syarikat-syarikat yang terbaik, meningkatkan gaji dan keadaan kerja.

  Kebanyakan program mengambil masa kurang daripada tiga bulan untuk disiapkan. Kos program sijil pastri mungkin jauh berbeza. Kos bergantung kepada sekolah tertentu, negara ini adalah dalam, dan bilangan kelas anda dikehendaki untuk mengambil. Hubungi kemasukan pejabat sekolah untuk maklumat kos.

  Dengan sijil dalam pastri, anda mempunyai banyak pilihan dalam kerjaya anda. Dari restoran lima bintang di New York City ke kedai pastri di Itali untuk sebuah kedai roti di Perancis, anda menjalankan latihan dan pastri kemahiran anda ke mana sahaja di dunia. Sijil anda memberikan anda kelebihan berbanding pemohon yang lain. Anda boleh menjadi pakar dalam kek, krim, atau puding. Anda boleh membuka kedai kek anda sendiri di sudut. Anda boleh memasangkan pensijilan pastri anda dengan pensijilan masakan lain untuk membuat anda lebih kompetitif.

  Semua program sijil dalam pastri disediakan di kampus untuk memastikan latihan yang sebaik mungkin.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.