Persediaan Ujian

Persediaan ujian membantu murid dan pelajar bersedia untuk peperiksaan universiti atau peperiksaan kemasukan ke universiti. Ini boleh dilakukan di dalam kelas atau secara perseorangan. Semak imbas pilihan di bawah untuk mencari pilihan persediaan ujian yang tepat untuk anda.
PrepScholar menawarkan kursus persediaan dalam talian dengan kos yang berpatutan untuk SAT, ACT, GRE dan GMAT. Programnya menyesuaikan pembelajaran berdasarkan kekuatan dan kekurangan pelajar. Kursus mereka direka bentuk secara strategik dan saintifik untuk melatih pelajar dalam bidang yang benar-benar sepadan dengan kemampuan mereka.
PrepExpert menawarkan kursus enam minggu secara dalam talian untuk menyediakan pelajar menghadapi peperiksaan SAT atau ACT mereka. Kursusnya diajar oleh 1% daripada tenaga pengajar yang terbaik di dunia dan jika skor SAT pelajar tidak meningkat sebanyak 200 markah atau skor ACT tidak meningkat sebanyak 4 markah setelah selesai, bayaran balik sepenuhnya akan ditawarkan. Melebihi 100 juta biasiswa kolej telah berjaya didapatkan oleh peserta kursusnya.