Avenue English

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Avenue English adalah sekolah bahasa Inggeris dinamik di bandar Afrika kelas dunia Johannesburg. Sekolah ini terletak di pinggir utara, dekat dengan Sandton, Rosebank dan Melrose Arch.

Kami membangunkan dan memudahkan kursus bahasa Inggeris yang berkaitan dengan komunikasi bahasa Inggeris, untuk persekitaran sosial dan perniagaan.

Pembelajaran Bahasa Inggeris adalah satu cabaran dan kami bertujuan untuk menjadikan pengalaman anda sebagai menyeronokkan dan berkesan yang mungkin.

Kami menawarkan kursus Bahasa dan Komunikasi Bahasa Inggeris yang berpatutan, yang bertujuan membantu pelajar mencapai potensi penuh mereka. Kami komited untuk menyediakan perkhidmatan dan perkhidmatan yang berkualiti tinggi Inggeris, yang profesional dan cekap.

Sila tanyakan kursus Bahasa Inggeris Umum kami, Peningkatan Bahasa Inggeris untuk penceramah bahasa kedua, kursus persediaan IELTS dan kursus Bahasa Inggeris untuk Perniagaan.

Kami bangga dengan kefleksibelan kami untuk memenuhi keperluan masing-masing individu serta kelas kecil kami yang diperibadikan.

Kenapa kita?

  • Kami mempunyai pengalaman pengajaran bahasa Inggeris dan Perniagaan selama lebih dari 45 tahun.
  • Kami mengajar orang yang mempunyai keperluan untuk belajar bahasa Inggeris untuk tujuan kerjaya, sosial, akademik dan peningkatan diri dalam sektor awam dan komersial.
  • Tujuan Avenue English adalah untuk menjadikan bahasa Inggeris dapat diakses oleh semua pelajar bahasa asing dan kedua.
  • Kami fleksibel untuk memenuhi setiap keperluan bahasa Inggeris yang unik.

Mengapa Belajar Bahasa Inggeris?

  • Setiap benua menggunakan bahasa Inggeris untuk perniagaan dan komunikasi.
  • Lebih 1.8 bilion orang berbahasa Inggeris di seluruh dunia, yang mana 328 juta adalah penutur asli.
  • Kuasa dunia berbahasa Inggeris. Kuasa dunia menggunakan bahasa Inggeris untuk perniagaan.
  • 1 bilion orang sedang belajar Bahasa Inggeris di seluruh dunia.

Lokasi

Johannesburg

Alamat
Corlett Drive,154
2090 Johannesburg, Gauteng, Afrika Selatan