Beyond Borders Wildlife Film School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dengan maksimum enam pelajar setiap kursus, Beyond Borders Wildlife Film School, Yang terletak di dunia yang terkenal Taman Negara Kruger, Afrika Selatan, Hendak mempersenjatai anda dengan semua pengetahuan, amalan dan kenalan yang anda perlukan untuk membuat impian anda menjadi kenyataan dan menjadi pembikin filem hidupan liar.

Mempunyai kepakaran dalam 3D kami juga akan mengajar anda tali penggambaran 3D dan editing video 3D. Oleh itu nama kami: "BEYOND BORDERS"Kami menawarkan 25 kursus hari sepanjang tahun tetapi jika ini terlalu panjang dan / atau jika anda mempunyai bug perjalanan, kami juga menawarkan Mobile Kursus fotografi dan penggambaran. Kami juga menawarkan kursus jangka pendek (5 dan 7 bengkel hari) tentang penulisan skrip, teknologi kamera & teknik dan penyuntingan video.

HIGHLIGHT kursus pembikinan filem hidupan liar 25 hari kami: Anda akan mendapat peluang untuk skrip, filem dan mengedit dokumentari tiga minit anda sendiri tentang topik pilihan anda di kawasan operasi kami, yang menjadi Taman Negara Kruger, mempunyai banyak untuk ditawarkan dari segi pendek dokumentari.

HIGHLIGHT daripada kami MOBILE SAFARIS: Belajar tali fotografi profesional & pembikinan filem ketika menemui Afrika Selatan dan pulang ke rumah dengan DVD dihasilkan dan disunting oleh ANDA. A satu dalam peluang seumur hidup untuk bergaul minat anda pembikinan filem dan perjalanan. Dan ke atas semua, menarik rakan-rakan anda dan keluarga pulang ke rumah!

HIGHLIGHT daripada kami KURSUS PENDEK: Shorter, bajet sedar dan fleksibel. Pengalaman yang kami tawarkan adalah tidak dapat dilupakan!

Lokasi

Polokwane

Beyond Borders Film School

Alamat
Beyond Borders Wildlife Film School,
Parson 16, Balule Nature Reserve - Limpopo

Polokwane, Limpopo, Afrika Selatan
Telefon
+27 7 2303 0582; +27 7 2976545

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: