Good Hope Studies

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di Good Kajian Hope, anda boleh belajar bahasa Inggeris dengan menyertai salah satu program bahasa ourEnglish, sama ada di sekolah bahasa kita di pusat bandar yang meriah di Cape Town, atau dalam berdaun, kawasan perumahan yang berprestij di Newlands.

Di sekolah Inggeris kami di Cape Town kami menawarkan kursus General English, kursus persediaan peperiksaan untuk Cambridge, IELTS dan TOEFL, Bahasa Inggeris Perniagaan dan Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik.

Sukarela di Cape Town, Afrika Selatan dan Namibia

Kami juga menjalankan program sukarelawan kami yang luas sendiri. Pilih antara projek-projek sosial, projek-projek pemuliharaan dan penginapan ladang. Kami mempunyai projek sukarelawan di dalam dan sekitar Cape Town, di bahagian-bahagian lain di Afrika Selatan dan Namibia.

Latihan di Cape Town

Kami juga menawarkan latihan di Cape Town dan beberapa latihan menarik di Good Kajian Hope.

Kursus Latihan Guru di Cape Town

Bagi guru-guru bahasa Inggeris, kami menawarkan kursus CELTA yang popular di Cape Town. Kelayakan CELTA dianugerahkan oleh Cambridge English Penilaian Bahasa, sebahagian daripada University of Cambridge.

Belajarlah bahasa Inggeris di Afrika Selatan dengan Baik Kajian Hope. Atau sukarelawan di salah satu daripada projek-projek sukarelawan kami di Afrika Selatan dan Namibia.

Kenyataan Misi

Kajian Good Hope menyediakan pelanggan antarabangsa dengan yang meliputi pengalaman perjalanan bahasa yang berkualiti tinggi, yang diukur berdasarkan standard yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Melalui penjagaan diri dan perhatian yang terperinci, kami berusaha untuk memastikan bahawa setiap pelajar yang melalui Baik Kajian Hope daun dengan keupayaan lebih baik untuk berkomunikasi dalam bahasa Inggeris dan satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan Afrika Selatan.

Baik Kajian Hope menyediakan kakitangan dengan persekitaran yang selamat dan mesra di mana mereka boleh maju secara profesional. Setiap ahli kakitangan dinilai sebagai sebahagian daripada pasukan Good Hope Kajian dan sumbangan mereka kepada pembangunan selanjutnya Baik Kajian Hope yang diharapkan dan dihargai.

Kajian Harapan meletakkan dirinya di barisan hadapan membangunkan lagi Cape Town sebagai pusat diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk pengajaran Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing. Dengan berbuat demikian, kami berhasrat untuk memastikan bahawa Cape Town memainkan peranan yang penting dalam masyarakat EFL antarabangsa dan dengan itu menyumbang kepada industri EFL itu di seluruh dunia.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

IELTS & Kursus TOEFL

Campus Sepenuh masa Sambilan 4 - 8  February 2018 Afrika Selatan Cape Town + 1 lagi

Kursus persiapan adalah pilihan yang tepat untuk pelajar yang perlu membuktikan bahawa mereka mempunyai tahap yang tinggi Bahasa Inggeris untuk tujuan bekerja, belajar atau penghijrahan; pelajar yang menikmati cabaran untuk kursus fokus dengan matlamat yang jelas; pelajar yang berada di peringkat pertengahan yang kuat atau di atas apabila ia memulakan kursus persiapan peperiksaan mereka; pelajar yang mampu untuk melakukan satu hingga dua jam kerja rumah sehari untuk melengkapkan ... [+]

Kursus persiapan adalah pilihan yang tepat untuk:

pelajar yang perlu membuktikan bahawa mereka mempunyai tahap yang tinggi Bahasa Inggeris untuk tujuan bekerja, belajar atau penghijrahan; pelajar yang menikmati cabaran untuk kursus fokus dengan matlamat yang jelas; pelajar yang berada di peringkat pertengahan yang kuat atau di atas apabila ia memulakan kursus persiapan peperiksaan mereka; pelajar yang mampu untuk melakukan satu hingga dua jam kerja rumah sehari untuk melengkapkan pelajaran kursus.

guru berpengalaman, saiz kelas kecil dan perhatian peribadi kepada semua pelajar memastikan persediaan yang terbaik untuk peperiksaan.

IELTS

IELTS, The International English Language Testing System, adalah ujian standard yang paling popular dalam penguasaan Bahasa Inggeris untuk penutur bukan asli.... [-]


Kursus Bahasa Inggeris Perniagaan

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 8  February 2018 Afrika Selatan Cape Town + 1 lagi

Kursus Bahasa Inggeris Perniagaan kami adalah sesuai untuk orang yang memerlukan untuk menggunakan bahasa Inggeris di tempat kerja atau dalam konteks perniagaan. Kami mengesyorkan ia untuk orang yang bekerja dalam persekitaran bahasa Inggeris dan bagi mereka yang sedang mencari kerjaya antarabangsa ... [+]

Kursus Bahasa Inggeris Perniagaan kami adalah sesuai untuk orang yang memerlukan untuk menggunakan bahasa Inggeris di tempat kerja atau dalam konteks perniagaan. Kami mengesyorkan ia untuk orang yang bekerja dalam persekitaran bahasa Inggeris dan bagi mereka yang sedang mencari kerjaya antarabangsa.

Pada waktu pagi, pelajar mengambil bahagian dalam kursus bahasa Inggeris; selepas itu pada sebelah petang, Perniagaan Bahasa Inggeris diajar dalam kumpulan kecil. Peringkat pertengahan atau di atas diperlukan untuk kursus kumpulan ini.

Bagi warga Jerman sahaja: kami kursus Bahasa Inggeris Perniagaan didaftarkan untuk Bildungsurlaub di Saarland, Schleswig-Holstein, Berlin, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt dan Hesse.... [-]


Kursus Bahasa Inggeris Umum

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 48  February 2018 Afrika Selatan Cape Town + 1 lagi

Kursus General English popular kami adalah sesuai jika anda ingin meningkatkan kemahiran komunikasi sehari-hari anda dan anda memilih untuk belajar di dalam kelas dengan pelajar lain. kelas kecil dan guru-guru yang terlatih menjamin kemajuan yang cepat. Kandungan kursus meliputi tatabahasa, lexis dan keempat-empat kemahiran: bertutur, mendengar, membaca dan menulis ... [+]

Kursus General English popular kami adalah sesuai jika anda ingin meningkatkan kemahiran komunikasi sehari-hari anda dan anda memilih untuk belajar di dalam kelas dengan pelajar lain. kelas kecil dan guru-guru yang terlatih menjamin kemajuan yang cepat. Kandungan kursus meliputi tatabahasa, lexis dan keempat-empat kemahiran: bercakap, mendengar, membaca dan menulis.

Anda boleh menggabungkan perjalanan kumpulan pagi dengan kursus berkumpulan petang untuk kemajuan yang lebih pantas atau dengan pelajaran swasta untuk memberi tumpuan kepada matlamat peribadi.

Bagi warga Jerman sahaja: Kursus GE30 kami mendaftar untuk Bildungsurlaub di Saarland, Schleswig-Holstein, Berlin, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt dan Hesse.... [-]


Kursus Cambridge

Campus Sepenuh masa Sambilan 8 - 12  February 2018 Afrika Selatan Cape Town + 1 lagi

peperiksaan Cambridge diiktiraf di seluruh dunia dan diterima secara meluas oleh syarikat-syarikat sebagai bukti satu tahap bahasa Inggeris. Sijil Lanjutan dalam Bahasa Inggeris (CAE) adalah diterima secara meluas sebagai bukti kemahiran bahasa Inggeris untuk masuk universiti, terutamanya di UK, dan diterima oleh lebih daripada 2700 organisasi di seluruh dunia ... [+]

peperiksaan Cambridge diiktiraf di seluruh dunia dan diterima secara meluas oleh syarikat-syarikat sebagai bukti satu tahap bahasa Inggeris. Sijil Lanjutan dalam Bahasa Inggeris (CAE) adalah diterima secara meluas sebagai bukti kemahiran bahasa Inggeris untuk masuk universiti, terutamanya di UK, dan diterima oleh lebih daripada 2700 organisasi di seluruh dunia.

Kursus persiapan adalah pilihan yang tepat untuk:

pelajar yang perlu membuktikan bahawa mereka mempunyai tahap yang tinggi Bahasa Inggeris untuk tujuan bekerja, belajar atau penghijrahan; pelajar yang menikmati cabaran untuk kursus fokus dengan matlamat yang jelas; pelajar yang berada di peringkat pertengahan yang kuat atau di atas apabila ia memulakan kursus persiapan peperiksaan mereka; pelajar yang mampu untuk melakukan satu hingga dua jam kerja rumah sehari untuk melengkapkan pelajaran kursus. ... [-]

Tahun Pengajian Di Cape Town

Campus Sepenuh masa Sambilan 24 - 48  February 2018 Afrika Selatan Cape Town + 1 lagi

Konsep Kajian Tahun telah direka untuk memenuhi keperluan khusus pelajar jangka panjang. Ia adalah sesuai jika anda mahu untuk menjadi mahir dalam bahasa Inggeris dan / atau mahu belajar atau tinggal di sebuah negara yang berbahasa Inggeris. Program ini direka khas bagi pelajar yang memerlukan sokongan tambahan, di dalam dan di luar bilik darjah, dalam mencapai matlamat bahasa Inggeris mereka ... [+]

Konsep Kajian Tahun telah direka untuk memenuhi keperluan khusus pelajar jangka panjang.

Ia adalah sesuai jika anda mahu untuk menjadi mahir dalam bahasa Inggeris dan / atau mahu belajar atau tinggal di sebuah negara yang berbahasa Inggeris.

Program ini direka khas bagi pelajar yang memerlukan sokongan tambahan, di dalam dan di luar bilik darjah, dalam mencapai matlamat bahasa Inggeris mereka.

Mengapa memilih Kajian Tahun?

Bagi pelajar yang berhasrat untuk belajar di sebuah universiti atau kolej di sebuah negara berbahasa Inggeris, Kajian Tahun direka untuk membantu mereka untuk mencapai tahap hak Inggeris. Kami juga menawarkan sokongan yang berkaitan: kami membantu pelajar dengan permohonan untuk kajian lanjut dan membantu mereka untuk mendaftar dan bersedia untuk kelayakan Bahasa Inggeris yang diperlukan (contohnya IELTS).... [-]


Video

English Language School in Cape Town, CITY CENTRE

English Language School in Cape Town, NEWLANDS Campus

STUDENT HOUSE Accommodation

CAMPUS Accommodation

STUDENT RESIDENCE Accommodation