Baca keterangan rasmi

Di Good Hope Studies , anda boleh belajar bahasa Inggeris dengan menyertai salah satu kursus bahasa Inggeris kami, sama ada di sekolah bahasa kami di pusat bandar Cape Town yang bertenaga atau kawasan kediaman mewah di Newlands.

Di sekolah Bahasa Inggeris kami di Cape Town, kami menawarkan kursus Bahasa Inggeris Umum, kursus persediaan peperiksaan untuk Cambridge, IELTS dan TOEFL, Bahasa Inggeris untuk Pelajaran Kerja dan Persendirian.

Sukarela di Cape Town, Afrika Selatan dan Namibia

Kami juga menjalankan program sukarela kami sendiri. Pilih antara projek sosial, projek pemuliharaan, projek perubatan dan penginapan ladang. Kami mempunyai projek sukarela di dalam dan sekitar Cape Town, di bahagian lain Afrika Selatan dan di Namibia.

Kursus Latihan Guru di Cape Town

Untuk guru bahasa Inggeris, kami menawarkan kursus CELTA yang popular di Cape Town. Kelayakan CELTA dianugerahkan oleh Cambridge English Language Assessment, sebahagian daripada University of Cambridge.

Kajian Bahasa Inggeris di Afrika Selatan dengan Good Hope Studies . Atau sukarelawan di salah satu projek sukarela kami di Afrika Selatan dan Namibia.

Kenyataan Misi

Good Hope Studies menyediakan pelanggan-pelanggan antarabangsa dengan pengalaman perjalanan bahasa menyeluruh yang berkualiti tinggi, diukur berdasarkan piawaian yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Melalui penjagaan diri dan perhatian terhadap terperinci, kami berusaha untuk memastikan setiap pelajar yang melalui Good Hope Studies meninggalkan dengan keupayaan untuk berkomunikasi dalam bahasa Inggeris dan pengalaman yang tidak dapat dilupakan di Afrika Selatan.

Good Hope Studies menyediakan ahli-ahlinya dengan persekitaran yang selamat dan mesra di mana mereka boleh berkembang secara profesional. Setiap anggota staf dihargai sebagai sebahagian daripada pasukan Good Hope Studies dan sumbangan mereka kepada perkembangan lanjut Good Hope Studies diharapkan dan dihargai.

Good Hope Studies meletakkan dirinya di barisan hadapan membangun Cape Town sebagai pusat yang diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk mengajar Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing. Dengan berbuat demikian, kami berhasrat untuk memastikan bahawa Cape Town memainkan peranan penting dalam komuniti EFL antarabangsa dan dengan itu menyumbang kepada industri EFL seluruh dunia.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Good Hope Studies

Kursus ini sesuai untuk orang yang perlu menggunakan Bahasa Inggeris di tempat kerja atau dalam konteks perniagaan. Kami mengesyorkannya kepada orang-orang yang bekerja d ... [+]

Kursus Bahasa Inggeris untuk Kerja kami adalah sesuai untuk orang yang perlu menggunakan bahasa Inggeris di tempat kerja atau dalam konteks perniagaan. Kami mengesyorkannya kepada orang-orang yang bekerja dalam persekitaran bahasa Inggeris dan bagi mereka yang mencari kerjaya antarabangsa.

Pada waktu pagi, pelajar mengambil kursus Bahasa Inggeris Umum; selepas itu pada sebelah petang, pelajar mengambil bahagian dalam Bahasa Inggeris untuk Kerja. Tahap perantaraan atau di atas diperlukan untuk kursus kumpulan ini.

Untuk warga Jerman sahaja: kursus ini didaftarkan untuk Bildungsurlaub di Saarland, Schleswig-Holstein, Berlin, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Saxony-Anhalt dan Hessen.... [-]

Afrika Selatan Cape Town
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 8 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Good Hope Studies

Kursus persediaan peperiksaan adalah pilihan yang tepat untuk pelajar yang perlu membuktikan bahawa mereka mempunyai tahap bahasa Inggeris yang tinggi untuk tujuan kerja, ... [+]

Kursus persediaan peperiksaan adalah pilihan yang tepat untuk:

pelajar yang perlu membuktikan bahawa mereka mempunyai tahap bahasa Inggeris yang tinggi untuk tujuan kerja, belajar atau emigrasi;pelajar yang menikmati cabaran kursus yang difokuskan dengan matlamat yang jelas;pelajar yang berada di tahap perantaraan yang kuat atau di atas apabila mereka memulakan kursus penyediaan peperiksaan;pelajar yang mampu melakukan satu hingga dua jam kerja rumah sehari untuk melengkapkan pelajaran kursus.

Guru yang berpengalaman, saiz kelas kecil dan perhatian peribadi kepada semua pelajar memastikan penyediaan terbaik untuk peperiksaan.

Kedua-dua kursus hanya ditawarkan sebagai pilihan petang sempena Bahasa Inggeris Umum pagi.... [-]

Afrika Selatan Cape Town
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
4 - 8 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Good Hope Studies

Kursus Bahasa Inggeris Umum yang popular kami adalah ideal jika anda ingin meningkatkan kemahiran komunikasi harian anda dan anda lebih suka belajar di kelas dengan pelaj ... [+]

Kursus Bahasa Inggeris Umum yang popular kami adalah ideal jika anda ingin meningkatkan kemahiran komunikasi harian anda dan anda lebih suka belajar di kelas dengan pelajar lain. Kelas-kelas kecil dan guru yang terlatih menjamin kemajuan yang pantas. Kandungan kursus termasuk tatabahasa, lexis dan keempat-empat kemahiran: bercakap, mendengar, membaca dan menulis.

Anda boleh menggabungkan kursus kumpulan pagi dengan kursus kumpulan petang untuk kemajuan yang lebih cepat atau dengan pelajaran peribadi untuk memberi tumpuan kepada matlamat peribadi.

Untuk warga Jerman sahaja: Kursus GE30 kami didaftarkan untuk Bildungsurlaub di Saarland, Schleswig-Holstein, Berlin, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Saxony-Anhalt dan Hessen.... [-]

Afrika Selatan Cape Town
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 48 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Good Hope Studies

Peperiksaan Cambridge diiktiraf di seluruh dunia dan diterima secara meluas oleh syarikat sebagai bukti tahap bahasa Inggeris tertentu. Sijil Lanjutan dalam Bahasa Ingger ... [+]

Peperiksaan Cambridge diiktiraf di seluruh dunia dan diterima secara meluas oleh syarikat sebagai bukti tahap bahasa Inggeris tertentu. Sijil Lanjutan dalam bahasa Inggeris (CAE) diterima secara meluas sebagai bukti kemahiran berbahasa Inggeris untuk kemasukan universiti, terutama di UK, dan diterima oleh lebih daripada 2700 organisasi di seluruh dunia.

Kursus persediaan peperiksaan adalah pilihan yang tepat untuk:

pelajar yang perlu membuktikan bahawa mereka mempunyai tahap bahasa Inggeris yang tinggi untuk tujuan kerja, belajar atau emigrasi;pelajar yang menikmati cabaran kursus yang difokuskan dengan matlamat yang jelas;pelajar yang berada di tahap perantaraan yang kuat atau di atas apabila mereka memulakan kursus penyediaan peperiksaan;pelajar yang mampu melakukan satu hingga dua jam kerja rumah sehari untuk melengkapkan pelajaran kursus.... [-]
Afrika Selatan Cape Town
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
9 - 10 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Good Hope Studies

Konsep Tahun Pengajian telah direka untuk memenuhi keperluan khusus pelajar jangka panjang. Ia sesuai jika anda ingin menjadi mahir dalam bahasa Inggeris dan / atau ingin ... [+]

Konsep Tahun Pengajian telah direka untuk memenuhi keperluan khusus pelajar jangka panjang.

Ia sesuai jika anda ingin menjadi mahir dalam bahasa Inggeris dan / atau ingin belajar atau tinggal di negara berbahasa Inggeris.

Program ini direka khusus untuk pelajar-pelajar yang memerlukan sokongan tambahan, baik di dalam maupun di luar kelas, dalam mencapai matlamat bahasa Inggeris mereka.

Mengapa memilih Tahun Belajar?

Bagi pelajar yang ingin belajar di universiti atau kolej di negara berbahasa Inggeris, Tahun Belajar direka untuk membantu mereka mencapai tahap bahasa Inggeris yang betul. Kami juga menawarkan sokongan yang berkaitan: kami membantu pelajar dengan aplikasi untuk belajar lebih lanjut dan membantu mereka mendaftar dan menyediakan kelayakan bahasa Inggeris yang mereka perlukan (misalnya IELTS).... [-]

Afrika Selatan Cape Town
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
24 - 48 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Good Hope Studies Newlands

Good Hope Studies City Centre

Study English in Cape Town

GHS On-site accommodation in Newlands

GHS Student House

GHS Homestay

GHS Student Residence