Good Hope Studies

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di Good Hope Studies , anda boleh belajar bahasa Inggeris dengan menyertai salah satu kursus bahasa Inggeris kami, sama ada di sekolah bahasa kami di pusat bandar Cape Town yang bertenaga atau kawasan kediaman mewah di Newlands.

Di sekolah Bahasa Inggeris kami di Cape Town, kami menawarkan kursus Bahasa Inggeris Umum, kursus persediaan peperiksaan untuk Cambridge, IELTS dan TOEFL, Bahasa Inggeris untuk Pelajaran Kerja dan Persendirian.

Sukarela di Cape Town, Afrika Selatan dan Namibia

Kami juga menjalankan program sukarela kami sendiri. Pilih antara projek sosial, projek pemuliharaan, projek perubatan dan penginapan ladang. Kami mempunyai projek sukarela di dalam dan sekitar Cape Town, di bahagian lain Afrika Selatan dan di Namibia.

Kursus Latihan Guru di Cape Town

Untuk guru bahasa Inggeris, kami menawarkan kursus CELTA yang popular di Cape Town. Kelayakan CELTA dianugerahkan oleh Cambridge English Language Assessment, sebahagian daripada University of Cambridge.

Kajian Bahasa Inggeris di Afrika Selatan dengan Good Hope Studies . Atau sukarelawan di salah satu projek sukarela kami di Afrika Selatan dan Namibia.

Kenyataan Misi

Good Hope Studies menyediakan pelanggan-pelanggan antarabangsa dengan pengalaman perjalanan bahasa menyeluruh yang berkualiti tinggi, diukur berdasarkan piawaian yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Melalui penjagaan diri dan perhatian terhadap terperinci, kami berusaha untuk memastikan setiap pelajar yang melalui Good Hope Studies meninggalkan dengan keupayaan untuk berkomunikasi dalam bahasa Inggeris dan pengalaman yang tidak dapat dilupakan di Afrika Selatan.

Good Hope Studies menyediakan ahli-ahlinya dengan persekitaran yang selamat dan mesra di mana mereka boleh berkembang secara profesional. Setiap anggota staf dihargai sebagai sebahagian daripada pasukan Good Hope Studies dan sumbangan mereka kepada perkembangan lanjut Good Hope Studies diharapkan dan dihargai.

Good Hope Studies meletakkan dirinya di barisan hadapan membangun Cape Town sebagai pusat yang diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk mengajar Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing. Dengan berbuat demikian, kami berhasrat untuk memastikan bahawa Cape Town memainkan peranan penting dalam komuniti EFL antarabangsa dan dengan itu menyumbang kepada industri EFL seluruh dunia.

Lokasi

Cape Town

Good Hope Studies - City Centre

Alamat
City Centre Campus,
5 St. Georges Mall

8001 Cape Town, Cape Barat, Afrika Selatan
Telefon
+27 21 425 5403