Nurture Education International

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

"Menukar Senibina Pendidikan!"

Nurture Education International ingin menawarkan profesional Afrika, pelajar, dan pelajar Afrika Selatan peluang untuk mempelajari disiplin pilihan mereka pada masa yang sama menerima kursus yang diiktiraf di peringkat global!

Di Nurture Education International , kami berusaha untuk memberikan standard tertinggi latihan dan sokongan supaya anda dapat mencapai matlamat anda, merangkumi peralihan dari "Pengajaran ke Pembelajaran".

Kami di Nurture Education International faham bahawa pendidikan berasaskan bilik darjah tidak semestinya diperlukan untuk pembelajaran, dan tidak semestinya bagi mereka yang ingin belajar untuk mengambil masa dalam kehidupan sibuk untuk menghadiri kelas hubungan bersemuka!

Kursus kami yang inovatif, dalam talian, fasilitator yang direka dan distrukturkan di sekitar perkara yang paling penting - anda! Pakar membangunkan perisian courseware dan pelajar kami boleh belajar bila-bila masa, di mana saja pada tahap yang selesa kepada mereka, dengan jaminan bahawa fasilitator pakar kami sedang dalam talian untuk membantu anda.

Nurture Education International bertujuan untuk diiktiraf sebagai salah satu pemimpin dalam Institusi Dalam Talian di Afrika Selatan dan menjadi salah satu penyedia online pendidikan dunia pertama yang terbesar.

Nurture Education International akan dapat membawa bahan-bahan terkini dan konsep pembelajaran dalam talian kepada pelajar-pelajar kami di Afrika Selatan.

Kenyataan Misi

Nurture Education International adalah beroperasi dari pelbagai lokasi di seluruh wilayah Afrika Selatan. Kami menyediakan pelajar dengan akses yang fleksibel dan berpatutan kepada kursus pendidikan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam pelbagai disiplin.

Nurture Education International menawarkan Nurture Education International inovatif, inspirasi dalam pelbagai bidang, kemahiran dan kelayakan pendidikan melalui fasilitator, jurulatih, dan mentor yang ghairah, dan untuk melakukannya menawarkan asas tadbir urus korporat dan pematuhan yang sangat kuat.

Nurture Education International terus berkembang perniagaan yang diiktiraf, berwibawa dan pendidikan di seluruh negara.

Nurture Education International akan berusaha untuk membuat perbezaan yang nyata bagi pelajar dan kakitangannya.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Online Diploma Lanjutan » Lihat Online Diploma »

Program-program
Contact