Open Learning Group

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Open Learning Group (OLG) adalah institusi pengajian tinggi yang terakreditasi, swasta dan pendidik pendidikan jarak jauh pilihan untuk menyokong perjalanan pengajaran dan pembelajaran untuk institusi pendidikan dan mencapai peningkatan lulusan graduan di Afrika Selatan .

Akademi Pembelajaran Terbuka menyampaikan kelayakan Pengurusan Logistik dan Rantaian Pembekalan yang terakreditasi dan khusus yang terdiri daripada pelajar NQF Tahap 2 ke peringkat NQF Level 7. Kelayakan ini memberi tumpuan kepada membangunkan kerjaya individu ke peringkat seterusnya.

Selanjutnya untuk tujuan kami untuk terus berkomitmen untuk menyediakan pendidikan berkualiti dan kelayakan khusus yang diarahkan secara profesional, Bahagian Pembelajaran Terbuka menyediakan sokongan pentadbiran dan operasi kepada institusi pendidikan yang luar biasa yang menawarkan beberapa kelayakan mereka dalam mod pembelajaran jarak jauh. Ini memastikan bahawa sejumlah besar pelajar di kedua-dua komuniti bandar dan luar bandar di Afrika Selatan dapat mengakses program pendidikan berkualiti melalui teknologi yang berkesan dan sesuai. OLG kini menyediakan sokongan pentadbiran dan operasi kepada pelbagai institusi pendidikan, yang menawarkan program dalam bidang Pengurusan, Pengajaran, Kewangan, Perdagangan, Logistik dan Pengurusan Rantaian Pembekalan.

Akreditasi

OLG adalah pembekal berdaftar dengan Jabatan Pengajian Tinggi dan Latihan dan didaftarkan sebagai institusi pendidikan tinggi swasta - Pendidikan dan Latihan Lebih Lanjut - TVET dan Latihan Pengajian Tinggi - HET.

Mengapa OLG adalah pemimpin dalam pendidikan

  • Diiktiraf: dengan Pihak Berkuasa Kelayakan Afrika Selatan (SAQA) dan Jabatan Pengajian Tinggi dan Latihan (DHET)
  • Terjangkau: akses kepada pelan pembayaran yang fleksibel
  • Boleh diakses: mendaftar pada bila-bila masa dan belajar di mana-mana sahaja
  • Sokongan pelajar yang berdedikasi: dengan portal pelajar OLG4ME, tuisyen digital dan bilik darjah maya
  • Metodologi pengajaran dan pembelajaran yang inovatif: membantu pelajar untuk berkembang maju
  • Cara penyampaian campuran: pembelajaran jarak jauh ditambah dengan sokongan pembelajaran di hab belajar
  • Pemimpin industri: dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman di lapangan

Lokasi

Johannesburg

Alamat
Hutton Court, 2nd floor
8 Summit Road (cnr Jan Smuts Avenue)
Hyde Park

Johannesburg, Gauteng, Afrika Selatan