Baca keterangan rasmi

Tujuan kami

Memberi persekitaran kecemerlangan yang menggalakkan pembangunan setiap pelajar untuk potensi penuhnya, dalam prestasi sukan, pendidikan, pembangunan diri dan persediaan untuk kehidupan.

Menjadi pembangunan bakat yang hangat. Melatih dan menghasilkan juara. Untuk membangunkan pemimpin dan penyumbang positif kepada masyarakat.

Falsafah Kejurulatihan

Pada TGSE falsafah kejurulatihan kami adalah berdasarkan merawat setiap pemain sebagai individu, dengan ciri dan sifat yang unik. Kami melatih kemahiran pertama semasa memandu pemain untuk mencari laluan mereka sendiri yang optimum untuk menguasai. Walaupun kami percaya penggunaan asas, kami menggunakan pelbagai cara tradisional dan inovatif untuk mencapai golf terbaik untuk pemain kami. Kami terus belajar dari setiap pemain kami dan terus terbuka untuk semua jalan penambahbaikan dan pembelajaran. Golf profesional menjadi jauh lebih banyak daripada bakat dan teknik, dan kami di TGSE bertujuan untuk terus berada di barisan hadapan evolusi latihan golf ".

Falsafah Latihan

Falsafah latihan TGSE pusat di sekitar melatih Kemahiran Prestasi utama yang diperlukan untuk penguasaan. Kami percaya bahawa setiap kemahiran boleh dilatih berdasarkan sikap pembelajaran yang betul, etika kerja, panduan dan persekitaran pembelajaran. Latihan yang tertumpu kepada kemahiran mendapat kefahaman setiap keperluan pemain dan meletakkan prestasi di hadapan estetika, memastikan pembelajaran dipercepat.

Kami juga mengikuti prinsip Pembangunan Pemain Jangka Panjang, latihan juniors dengan cara yang berbeza pada setiap peringkat pembangunan.

Kami menyediakan latihan holistik dalam semua bidang berikut;

  • Latihan Kemahiran
  • Teknik
  • Kecergasan golf
  • Mental Conditioning
  • Strategi Kursus

Faktor-faktor selanjutnya yang kami menilai termasuk:

  • Peralatan
  • Cara hidup
  • Pemakanan
  • Persediaan Kejohanan
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

The Golf School of Excellence

Bermain dan belajar golf dalam cuaca sempurna sepanjang tahun di Afrika Selatan. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Adakah anda bermimpi menghadiri Kolej Golf? Jika anda mempunyai semangat untuk bermain golf dan ingin membuat kerjaya daripada permainan yang anda suka, maka kursus 3 tahun / kelayakan golf ini adalah untuk anda.

Terima latihan prestasi elit untuk mempersiapkan anda untuk kerjaya bermain.Tinjau mata pelajaran PGA khusus golf untuk menyediakan dan memenuhi syarat untuk kerjaya dalam golf.Memperoleh pengalaman industri praktikal, termasuk peluang 8 minggu latihan di Amerika Syarikat.Kekalkan status amatur anda sepanjang pembelajaran anda untuk membolehkan anda bersaing di litar amatur, mewakili provinsi anda atau negara anda.Kira-kira 25% daripada badan pelajar kami adalah pelajar antarabangsa.Program Kejurulatihan... [-]
Afrika Selatan Johannesburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu